Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Spanking-produkter

Nyhedsbrev

Sort slapper fra Mauvais Garçon-serien fra MEO

Kombinationen af traditionel betydning og moderne tilpasning gør slapperen til et særligt fascinerende instrument. Evnen til at skabe en så bred vifte af fornemmelser med et enkelt redskab, fra subtil stimulering til intens nydelse og smerte, giver en unik oplevelse for begge parter.

Mere information

3823/00

tilgængelig

    Mere information

    Oplev det ultimative kick til dine BDSM-sessioner: Vores slapper i et puristisk design kombinerer funktionalitet med æstetisk elegance. Dette ekstraordinære instrument er ikke kun et visuelt højdepunkt i din samling, men garanterer også en intens oplevelse for alle involverede.

    Slapper er udstyret med et robust, brunt træhåndtag og en dobbelt strop lavet af PU-læder af høj kvalitet og har en imponerende længde på 47 cm (inklusive 18 cm håndtagslængde) og en bredde på 5 cm. Den omhyggelige forbindelse af vegansk læder med træhåndtaget ved hjælp af to skrueforbindelser lover ikke kun maksimal sikkerhed under brug, men også bemærkelsesværdig robusthed.

    Designet er gennemtænkt: Det tykke, ergonomisk formede håndtag ligger godt i hånden og sikrer sammen med den fleksible strop en behagelig vægt og perfekt balance. Det gør den nem at håndtere og en fornøjelse at bruge. Slapper er ideel til BDSM-entusiaster, der leder efter tilbehør til at disciplinere ulydige undersåtter, da den meget fleksible strop giver den helt rigtige mængde slag.

    Kombiner Slapper med andre BDSM-essentials som håndjern, blindfold og stok for en autentisk scene. Uanset om du foretrækker en blid afstraffelse eller en kraftig lussing, tilpasser denne alsidige slapper sig dine behov og får alle BDSM-fans' hjerter til at banke hurtigere.

    Vores slapper er et uundværligt redskab i BDSM-udstyret, fordi den gør det muligt at dosere afstraffelsens intensitet præcist og dermed reagere på deltagernes individuelle grænser og præferencer. Desuden giver det ergonomiske træhåndtag mulighed for præcis kontrol og håndtering, hvilket er særligt fordelagtigt under længere sessioner.

    Den historiske brug af slapperen i skoledisciplinen giver den en vis aura af autoritet og strenghed, hvilket ofte er ønskeligt i en BDSM-session. Slapperen fungerer ikke kun som et fysisk redskab, men også som et psykologisk redskab til at forstærke dynamikken mellem dominans og underkastelse.

    Kombinationen af traditionel betydning og moderne tilpasning gør slapperen til et særligt spændende redskab. Evnen til at skabe en så bred vifte af fornemmelser med et enkelt redskab, fra subtil stimulering til intens nydelse og smerte, giver en unik oplevelse for begge parter. Brugen af PU-læder i den moderne version af slapperen appellerer også til et voksende fællesskab af BDSM-udøvere, som værdsætter veganske eller ikke-animalske produkter uden at gå på kompromis med legens kvalitet eller effektivitet.

    Samlet set er slapperen et eksempel på, hvordan traditionelle redskaber kan integreres i den moderne BDSM-kultur og tilpasses nutidens standarder og værdier. Dens popularitet understreger den fortsatte fascination af og behovet for alsidige, effektive og psykologisk tiltalende redskaber i tugtens og disciplinens kunst.

    Yderligere detaljer:

    • BDSM Slapper fra Mauvais Garçon-serien fra MEO
    • Materiale: træ, vegansk PU-læder
    • Mål: Længde 47 cm (inkl. 18 cm håndtagslængde) og bredde 5 cm.
    • Rengøring: Efter brug med VeryClean-spray.
    • Når du bruger vores slappers, er det vigtigt altid at overholde SSC-principperne (Safe, Sane, and Consensual). Sikkerhed, sund fornuft og gensidigt samtykke er hjørnestenene i ansvarlig adfærd i BDSM-miljøet. Slapper bør kun bruges af personer, der er bevidste om risikoen og tager de nødvendige forholdsregler for at undgå skader. Det anbefales, at du på forhånd sætter dig ind i de teknikker og den praksis, der sikrer sikker brug. Slapping kan fremkalde stærke følelser, så det er vigtigt at aftale klare grænser og signaler mellem de involverede parter. BDSM-aktiviteter skal altid foregå med samtykke, være velinformerede og foregå i sikre omgivelser for at sikre alle involveredes velbefindende.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Does exactly what you need

    Does exactly what you need it to, we’ll build, not cheaply made

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Sort slapper fra Mauvais Garçon-serien fra MEO

    Sort slapper fra Mauvais Garçon-serien fra MEO

    Kombinationen af traditionel betydning og moderne tilpasning gør slapperen til et særligt fascinerende instrument. Evnen til at skabe en så bred vifte af fornemmelser med et enkelt redskab, fra subtil stimulering til intens nydelse og smerte, giver en unik oplevelse for begge parter.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    10 andre varer i samme kategori: