Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Pisk og piskeslag

Nyhedsbrev

BDSM-blogger "MoonlitMistress" - populær blandt de professionelle.

BDSM-floggeren "MoonlitMistress" fra Mauvais Garçon-serien fra MEO er et meget populært tilbehør i de professionelle dominatorers verden. Denne flogger kombinerer ikke kun funktionalitet og æstetik, men også et kreativt design, der adskiller den fra andre floggere.

Mere information

3573/00

tilgængelig

Mere information

BDSM-floggeren "MoonlitMistress" fra Mauvais Garçon-serien fra MEO er et meget populært tilbehør i de professionelle dominatorers verden. Denne flogger kombinerer ikke kun funktionalitet og æstetik, men også et kreativt design, der adskiller den fra andre floggere. Særligt iøjnefaldende er BDSM-floggerens håndtag, hvis form minder om en dildo, hvilket giver floggeren en ekstra dimension af alsidighed og legemuligheder.

Med en samlet længde på 68 cm, en floggerlængde på 46 cm og et træhåndtag på 22 cm tilbyder "MoonlitMistress" fremragende balance og håndtering. Træhåndtagets diameter på 35 mm sikrer et behageligt og sikkert greb, hvilket er særligt fordelagtigt under krævende og lange BDSM-sessioner. Vægten på 380 gram er med til at sikre, at floggeren ligger godt i hånden og muliggør en effektiv, men kontrolleret håndtering.

De omhyggeligt forarbejdede læderremme giver mange forskellige anvendelsesmuligheder - fra blide, kærtegnende berøringer til mere intense slag. Kombinationen af det dygtigt udformede, sorte træhåndtag og den dekorative læderknude giver ikke kun BDSM-floggeren "MoonlitMistress" et elegant udseende, men garanterer også dens holdbarhed og robusthed.

"MoonlitMistress" er mere end bare en BDSM-flogger, det er et objekt, der på mesterlig vis legemliggør kunsten at dominere og sensuel forførelse. Dens popularitet blandt professionelle dominatorer vidner om dens kvalitet og effektivitet. Uanset om det er i hænderne på en erfaren mester, en streng dominatrix eller som en del af en privat samling, er BDSM-floggeren "MoonlitMistress" et uundværligt tilbehør for alle, der værdsætter stil, kvalitet og alsidighed under en BDSM-session.

Flogger eller BDSM-pisk? Vi forklarer forskellen:

En flogger og en BDSM-pisk er to forskellige BDSM-tilbehør, som hver især har unikke egenskaber og anvendelsesmuligheder.

En BDSM-flogger er normalt kendetegnet ved en række bløde stropper eller snore, som er fastgjort til et fast håndtag. Stropperne på en flogger kan være lavet af forskellige materialer som f.eks. læder, ruskind eller reb. Floggeren er kendetegnet ved sin alsidighed. En BDSM-flogger giver mulighed for en bred vifte af anvendelser, fra blide, kærtegnende berøringer til mere intense, men heldækkende smæk. Pisketeknikken involverer ofte fejende, rytmiske bevægelser, som giver en intens oplevelse, men som ofte opfattes som mindre smertefulde. Piskning er især velegnet til begyndere, da intensiteten af slagene langsomt kan øges og fornemmelserne varieres.

I modsætning hertil består en BDSM-pisk normalt af et længere, fast håndtag og en enkelt, lang streng eller rem, der har en punktuel og meget intens effekt, når den slås. Piske kræver normalt mere øvelse og præcision i håndteringen, da slagene er meget mere intense og fokuserede. De er ofte det foretrukne instrument for erfarne BDSM-udøvere, der ønsker et højere niveau af smerte og kontrol. Piske findes i forskellige former, f.eks. bullwhips, single tails eller cat o' nine tails, hver med deres egne specifikke egenskaber og teknikker.

Valget mellem en flogger og en pisk afhænger i høj grad af personlig præference, erfaring og ønsket intensitet. En flogger er ofte et godt valg for dem, der leder efter et alsidigt tilbehør, som giver en bred vifte af fornemmelser og er velegnet til både blide og mere intense lege. En pisk er derimod mere velegnet til dem, der foretrækker mere målrettede og intense slag og allerede har erfaring med at bruge sådanne instrumenter.

Flere detaljer:

  • BDSM-flogger "MoonlitMistress"
  • Impact Play-tilbehør fra Mauvais Garçon-serien fra MEO
  • Flogger med læderremme og dekorativ læderknude, der forbinder det sorte, smukt formede træhåndtag med floggerens læderremme. Højdepunktet: Floggerens form minder om en dildo.
  • Dimensioner: Samlet længde 68 cm, floggerens længde 46 cm, træhåndtagets længde 22 cm, træhåndtagets diameter 35 mm.
  • Samlet vægt: 380 gram
  • Materiale: Læder, træKvalitet og erfaring, der imponerer: MEO er ikke bare et navn, men et synonym for kvalitet og innovation inden for BDSM-tilbehør af høj kvalitet. I årevis har MEO stået for førsteklasses produkter lavet af de bedste materialer og fremstillet med den største omhu og præcision. Produkterne i Mauvais Garçon-serien er et godt eksempel på det håndværk og den ekspertise, som MEO lægger i hvert af sine produkter. Med deres robuste konstruktion og elegante design er disse BDSM-piske indbegrebet af den passion og erfaring, hvormed MEO udvikler produkter til kræsne kendere. Kunder over hele verden sætter pris på de holdbare og pålidelige produkter, som ikke bare opfylder deres forventninger, men jævnligt overgår dem. Dette produkt er mere end bare et BDSM-tilbehør - det er et udtryk for MEO's dedikation, kvalitet og innovation i hver eneste detalje.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

BDSM-blogger "MoonlitMistress" - populær blandt de professionelle.

BDSM-blogger "MoonlitMistress" - populær blandt de professionelle.

BDSM-floggeren "MoonlitMistress" fra Mauvais Garçon-serien fra MEO er et meget populært tilbehør i de professionelle dominatorers verden. Denne flogger kombinerer ikke kun funktionalitet og æstetik, men også et kreativt design, der adskiller den fra andre floggere.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

24 andre varer i samme kategori: