Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Butt Plug Extremeo - Ass Diamond

Der findes mange klassiske buttplugs, men denne buttplug fra MEO Design Studios er virkelig noget helt særligt. Mens markedet er oversvømmet med buttplugs, er vi stolte af at kunne præsentere denne ekstraordinære buttplug fra Extremeo-serien. Butt Plug Diamond sætter nye standarder for design, funktion og stimuleringsvariation og er særligt velegnet til ridning!

Mere information

16,90 €


-7,00 €

9,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Der findes mange klassiske buttplugs, men denne buttplug fra MEO Design Studios er virkelig noget helt særligt. Mens markedet er oversvømmet med buttplugs, er vi stolte af at kunne præsentere denne ekstraordinære buttplug fra Extremeo-serien. Butt Plug Diamond sætter nye standarder for design, funktion og stimuleringsvariation og er særligt velegnet til ridning!

     

    Hvorfor eksperter kalder denne buttplug for et "MUST-HAVE"!

     

    Denne buttplug er unik i sit design og imponerer med detaljerede riller - hvor smøremidlet sidder særligt godt fast - og en markant ring af små, diamantformede buler. Disse er ikke kun et visuelt højdepunkt, men lover også ekstra, intens stimulering ved hver ind- og udføring, hvilket bringer dig til nye højder af anal nydelse. Buttpluggens perfekt dimensionerede hals sikrer et behageligt og sikkert greb, når den føres ind i anus. Så du kan være sikker på, at buttpluggen ikke glider ud af dig eller forsvinder inde i dig, selv i de mest intense øjeblikke. Den runde base, som varierer mellem 32 og 42 mm i diameter afhængigt af modellen, giver ekstra sikkerhed. Det forhindrer uønsket glidning og dermed ubehagelige overraskelser. Men det er ikke alt: Det ftalatfrie silikonemateriale er ikke kun sikkert for kroppen, men har også en silkeblød overflade, som i kombination med vores Aquameo-smøremiddel giver mulighed for blid og behagelig indføring i anus. Buttpluggens hoved, som vokser konisk til en større diameter, gør indføringen til en ren fornøjelse og sikrer en konstant forøgelse af nydelsen, når du sidder på buttpluggen og lader den glide dybt ind i analkanalen.

     

    Butt Plug Diamond fås i tre størrelser - fra begyndermodellen til den sofistikerede professionelle størrelse - og appellerer til en bred vifte af analsexfans:

     

    • Størrelse S: længde 68 mm, diameter 12 til 27 mm
    • Størrelse M: længde 80 mm, diameter 17 til 36 mm
    • Størrelse L: længde 95 mm, diameter 19 til 42 mm

     

    Oplev kunsten at ride på en buttplug, og oplev uanede klimakser!

     

    At ride på en buttplug, især Butt Plug Diamond, er en unik og særlig oplevelse, som mange af vores kunder sætter pris på. Her er et par grunde til, at Butt Plug Diamond er særligt velegnet til dette.

     

    • Design: Det koniske hoved på Butt Plug Diamond gør anal brug lettere og sikrer et behageligt stræk ved indføring og udtagning. At ride på buttpluggen forstærker denne følelse, da pluggens diameter hele tiden ændrer sig, når den glider op og ned.

     

    • Base: Den brede, runde base på Butt Plug Diamond sikrer et perfekt greb. Den giver brugeren mulighed for at sidde på buttpluggen og ride den sikkert uden risiko for, at buttpluggen trænger for dybt ind.

     

    • Materiale: Den bløde, men formstabile, ftalatfri silikone giver ikke kun en behagelig, hudvenlig oplevelse, men er også glat nok til at give en jævn tur, især i kombination med en glidecreme af høj kvalitet som Aquameo.

     

    • Stimulering: De bløde riller og diamantformede buler giver ekstra stimulering, mens du rider. Ved hver bevægelse, op og ned, masserer strukturerne analkanalen og udløser intense fornemmelser.

     

    Glem alt om rodeo: Denne buttplug vil give dig dit livs vildeste ridetur! Vi fortæller dig hvordan!

    For at få en optimal oplevelse skal du først slappe af og smøre både buttpluggen og anus med masser af glidecreme. Den bedste stilling til at ride buttpluggen er knælende eller på hug med buttpluggens runde bund hvilende solidt på gulvet eller sengen. Start med den øverste, slanke del af buttpluggen, og før den forsigtigt ind i anus. Når buttpluggen er ført ind, kan den egentlige ridning begynde. Hastigheden og dybden kan varieres alt efter humør, og den runde base giver altid den nødvendige sikkerhed og stabilitet. En buttplug som Diamond tilbyder en ny dimension af anal stimulation og, når den bruges korrekt og sikkert, meget intens nydelse.

     

    Diamond buttpluggen er ikke kun udviklet af vores eksperter, men også i tæt samarbejde med nogle af vores mest erfarne kunder. Det er på tide, at du også får glæde af denne innovative buttplug..

     

    Rengøring og brug af Extremeo buttplugs:

     

    • Nemme at bruge: At indsætte en buttplug kan være en smuk og behagelig oplevelse, især hvis du ved, hvordan du gør det ordentligt. For at gøre det lettere at føre buttpluggen ind i anus anbefaler vi vores populære Extremeo Spray. Et hurtigt spray afslapper lukkemusklen og gør indføringen af buttpluggen til en særlig blid fornøjelse.

     

    • Den rigtige glidecreme og en glidecreme-shooter: Den rigtige glidecreme kan gøre hele forskellen. Med silikoneprodukter som Extremeo buttpluggen bør du undgå at bruge silikonebaserede glidecremer, da de kan skade materialet. I stedet anbefaler vi vandbaserede glidecremer som vores Aquameo eller AlphaMale Aqua. De giver en behagelig følelse og er sikre at bruge sammen med buttplugs af silikone. En glidecreme-shooter eller glidecremeapplikator optimerer oplevelsen med analt sexlegetøj som f.eks. buttplugs. Den giver mulighed for en dybere og mere jævn fordeling af glidecremen i analkanalen, hvilket gør det mere behageligt og sikkert at indføre buttpluggen. Da anus ikke producerer sit eget smøremiddel, reducerer en tilstrækkelig tilførsel af smøremiddel friktionen og risikoen for skader. Desuden muliggør Lube Shooter en ren og præcis påføring uden spild af smøremiddel.

     

    • Rengøring: Din Extremeo buttplug skal rengøres grundigt efter hver brug. Det meste snavs kan nemt fjernes med varmt vand og mild sæbe. For grundig og hygiejnisk rengøring anbefaler vi også vores VERYCLEAN-spray. En hurtig spray sikrer, at buttpluggen altid er klar til det næste eventyr.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Elegant ekstra: Basen på buttpluggen er afsluttet med en funklende krystal, der minder om glansen fra en ægte diamant. Vores buttplug kombinerer luksuriøs æstetik med praktisk brug: Den funklende smykkekrystal i bunden kan nemt fjernes. Det gør det ikke kun nemt at rengøre buttpluggen, men understreger også alsidigheden i dette sexede tilbehør.
    • Extremeo ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Germany.
    • Materiale: Fremstillet af silikone af høj kvalitet, fri for ftalater.
    • Brug kun buttpluggen med vandbaserede smøremidler som Alphamale Aqua eller Aquameo og vores Lube Shooter.
    • Vi anbefaler vores Extremeo-produkt til denne buttplug: Denne spray virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet seksuel ekstase.
    • Med de nye Extremeo butt plugs tilbyder vi dig nu en all-round ubekymret pakke til dine anale eventyr. MEO er ikke kun en pioner, når det gælder verdensberømte produkter som Extremeo Anal Relax Spray, men er også altid på udkig efter de bedste og mest innovative måder at forbedre analsex på. Den logiske fortsættelse af vores passion for analprodukter er lanceringen af de innovative buttplugs i Extremeo-serien. Baseret på mange års erfaring og feedback fra vores loyale kunder har vi udviklet buttplugs, der sætter nye standarder for design, komfort og funktion.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Magnífica compra, para ser mi primera

    Es la primera vez que compro un producto sexual. La verdad, es que me ha impresionado bastante: cuenta con 3 tamaños diferentes que hace que puedas disfrutar poco a poco. Es muy adaptable a las paredes del ano, si se acompaña con lubricante la sensación es más placentera y fluida. No obstante, la suavidad del producto, la calidad y la forma hacen que sea fácil de utilizar. Recomiendo mucho este producto si quieres experimentar en el sexo o si, simplemente, te gustaría disfrutar del mismo.

      Evaluering 

      Perfecto

      El unico problema de los plugs suele ser que causan dolor por el material. Este no causa ningun dolor y al ser de silicona no se desprende ninguna pintura o nada por el estilo. Y la joya se puede poner y quitar, no esta pegada. Para algo tan simple como un plug, es perfecto

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Tamaño perfecto

      Me gusta mucho el material y el tamaño es perfecto para empezar con juguetes anales, el ancho va en aumento y tampoco es demasiado largo. El envío muy rápido, lo pedí al medio día y a la mañana siguiente me lo entregaron. Gracias!!!

        Evaluering 

        Perfect

        The best wearable plug out there in my opinion from size to weight and depth its great for any reason you wont be disappointed.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Love it

        Would definitely recommend. Perfect size, perfect weight, easy to clean and looks adorable.

          Evaluering 

          Sehr Schön

          Hoher Tragekomfort, auch über längeren Zeitraum. Und der Diamant sorgt für eine nette Überraschung, wenn der/dir Partner*in es entdeckt.

          • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
          Evaluering 

          Bellissimo

          Qualità super ne vale la pena Imballaggio curatissimo e consegna super veloce

          • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

          Skriv din egen anmeldelse

          Butt Plug Extremeo - Ass Diamond

          Butt Plug Extremeo - Ass Diamond

          Der findes mange klassiske buttplugs, men denne buttplug fra MEO Design Studios er virkelig noget helt særligt. Mens markedet er oversvømmet med buttplugs, er vi stolte af at kunne præsentere denne ekstraordinære buttplug fra Extremeo-serien. Butt Plug Diamond sætter nye standarder for design, funktion og stimuleringsvariation og er særligt velegnet til ridning!

          Skriv din egen anmeldelse

          Andre kunder købte også:

          30 andre varer i samme kategori: