Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Glans-ringe og penispropper

Nyhedsbrev

Langt penisplug i silikone med sugekop

Klar til en ny udfordring? Vores lange penisplug i silikone imponerer ikke kun med sin imponerende længde på 42 cm, men også med sit sofistikerede design og fleksibilitet, som giver mulighed for nem og intens selvstimulation.

Mere information

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Er du klar til en ny udfordring? Vores lange silikone-penisplug imponerer ikke kun med sin imponerende længde på 42 cm, men også med sit geniale design og fleksibilitet, som giver mulighed for nem og intens selvstimulering.

     

    Oplev penispluggen, der omdefinerer selvstimulering!

     

    Penispluggen fås i forskellige farver og vil få hjerterne til at banke hurtigere hos alle, der elsker urethral leg. Et særligt træk ved vores penisplug er den integrerede sugekop. Den giver uvurderlig alsidighed, da den kan sættes fast på alle glatte overflader. Uanset om det er på badeværelset, på møbler eller på rejser - der er ingen grænser for din fantasi.

     

    Med en længde på 42 cm og en stigende diameter på 5 til 10 mm er denne penisplug perfekt til at udløse dybe og intense fornemmelser, der dækker hele spektret. Uanset om du er nybegynder inden for urinrørsleg eller en erfaren bruger, vil denne penisplug give dig utrolig nydelse.

     

    For at gøre indføringen lettere anbefaler vi vores VERYDEEP glidecreme, som er specielt udviklet til katetre, penispropper og sonder. Denne glidecreme giver et blidt, men intenst glid, der gør indføringen af penisproppen til en ukompliceret, men spændende oplevelse.

     

    Før og efter nydelsen kommer plejen: Vi anbefaler vores VERYCLEAN-spray til optimal rengøring af penisproppen. Den holder penispluggen hygiejnisk ren og sikrer, at den altid er klar til næste brug.

     

    Mænd elsker denne penisprop - nu er det tid til, at du også lærer at elske den.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Lang penisprop med sugekop
    • Fås i forskellige farver
    • Mål: 5 til 10 mm i diameter, samlet længde ca. 42 cm. Diameter på sugekoppen ca. 30 mm.
    • MEO er en online shop, som ikke kun har specialiseret sig i sexlegetøj til mænd, men også i penispropper, urinrørsdilatatorer og urinrørsudvidere. Lad os tage dig med ind i den fascinerende verden af urinrørsstimulation og opdage de sensationelle følelser, der er forbundet med dette spændende sexlegetøj. Vores brede udvalg af urinrørslegetøj, fra begynderprodukter til dilatatorer og penispropper til professionelle, er nøje udvalgt for at sikre den bedst mulige kvalitet og sikkerhed. Uanset om du ønsker en blid introduktion til urinrørsstimulation eller går efter intens og dyb penetration med en penisplug, dækker vores sortiment alle behov. Oplev penispropper i rustfrit stål af høj kvalitet, fleksible silikonedilatatorer, innovative urinrørsudvidere og meget mere. Oplev de intense og unikke fornemmelser ved urinrørsstimulering, og tag din seksuelle nydelse til et nyt niveau. Vi tilbyder dig også ekspertrådgivning samt diskret og hurtig levering. Drag fordel af vores mange års erfaring inden for urinrørslegetøj, og lad dig overbevise af kvaliteten af vores produkter.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Qualité "made in Germany"

    J'avais d'abord des réserves sur le fait de commander à l'étranger, mais j'ai finalement osé. Je suis vraiment impressionné par MEO - le service client, la discrétion et bien sûr ce plug flexible. Chapeau!

      Evaluering 

      Geil!

      Geil! Der Penisplug ist echt der Hammer. Super Qualität und das Design ist top! Hab ihn ruckzuck nach Berlin geliefert bekommen (gestern bestellt und heute da). Solo-Sessions mit diesem Ding sind suuuuuuper und der Saugnapf? Hält wie festgeklebt. Definitiv mein neues Lieblingstoy!

        Evaluering 

        WOW

        All right guys, let's dive into this: The flexible penis plug I recently got my hands on is next level!

          Skriv din egen anmeldelse

          Langt penisplug i silikone med sugekop

          Langt penisplug i silikone med sugekop

          Klar til en ny udfordring? Vores lange penisplug i silikone imponerer ikke kun med sin imponerende længde på 42 cm, men også med sit sofistikerede design og fleksibilitet, som giver mulighed for nem og intens selvstimulation.

          Skriv din egen anmeldelse

          Andre kunder købte også:

          30 andre varer i samme kategori: