Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penispropper

Nyhedsbrev

Penisplug med sugekop

Helt genialt, for med denne penis-plug kan du bruge den helt håndfrit! Du kender sikkert dildoer med sugekopper, men kender du også vores penis-plug med sugekop? Denne sensationelle og innovative videreudvikling af en klassisk penis-plug giver dig en lang række fordele og gør såkaldt "sounding" eller "cock stuffing" lettere, men meget mere intens.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Helt genialt, for denne penisplug giver dig mulighed for at bruge den håndfrit! Du kender sikkert dildoer med sugekopper, men har du hørt om vores penisplug med sugekop? Denne sensationelle og innovative videreudvikling af en klassisk penisprop giver dig et væld af fordele og gør såkaldt "sounding" eller "cock stuffing" lettere, men meget mere intens.

     

    Sugekoppen klæber sikkert og fast til næsten alle glatte overflader og gør det muligt at bruge penisproppen håndfrit.

     

    "Sounding" eller "cock stuffing", dvs. indføring af særligt legetøj som urinrørsdilatatorer eller penispropper i en mands urinrør, er et pirrende eventyr for alle, der er på udkig efter nye, intense fornemmelser. Selv om ideen kan være uvant for nogle, nyder mange mænd den øgede intensitet og de unikke fornemmelser, der opstår.

     

    Urinrøret, der er fuld af nerveender og meget følsomt, tilbyder et hidtil ukendt terræn for erotiske opdagelser. Med de rigtige redskaber og omhyggelig håndtering kan "sondering" åbne op for en ny dimension af seksuelle oplevelser.

     

    Det er dog vigtigt at overholde nogle grundlæggende forholdsregler. Det er vigtigt at bruge steriliseret sexlegetøj, som er udviklet til dette formål, er lavet af kropsvenlige materialer og ikke har skarpe kanter. En god glidecreme som vores VERYDEEP bidrager til en sikker og behagelig oplevelse.

     

    Så hvis du er klar til at gå på opdagelse på et nyt seksuelt niveau, kan "Sounding" være lige noget for dig. Men som altid, sikkerhed først og så ... hav det sjovt!

     

    Hvad er der ellers at overveje?

     

    Når du bruger en penisplug, anbefales det kraftigt at bruge en glidecreme. Et vandbaseret smøremiddel er et godt valg, da det er sikkert at bruge med de fleste materialer (inklusive rustfrit stål) og er nemt at rengøre. Vores kunder foretrækker VERYDEEP-glidemidlet, som er specielt udviklet til stimulering af urinrøret. Det er også vigtigt, at smøremidlet er jævnt fordelt over hele penisproppen, og at urinrørsåbningen også er tilstrækkeligt dækket af smøremiddel til at muliggøre en behagelig og sikker indføring.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Penisplug med sugekop
    • Sugekoppen klæber sikkert og fast til alle glatte overflader og gør det muligt at bruge penisproppen håndfrit. Sugekoppen kan skrues af for at gøre rengøringen lettere.
    • Materiale: Penisproppen er lavet af rustfrit stål, sugekoppen er lavet af plastik
    • Dimensioner: Samlet længde 185 mm
    • S = diameter 5 mm, hovedets diameter 6 mm
    • M = Diameter 7 mm, hovedets diameter 8 mm
    • L = Diameter 8 mm, hovedets diameter 10 mm
    • XL = Diameter 9 mm, hovedets diameter 12 mm
    • XXL = Diameter 11 mm, hovedets diameter 14 mm
    • VERYDEEP smøremiddel fra MEO ® letter indføringen
    • Rengør med INSTACLEAN-spray før brug.
    • Bemærk: Lyt altid til din egen krop, og forcer aldrig noget, der er smertefuldt eller ubehageligt. Hvis du er bekymret for dit helbred, skal du altid konsultere en læge, før du kaster dig ud i dette spændende nye område.
    • BDSM-butik: Alle, der er på udkig efter den ultimative stimulering, bør tage et kig på BDSM-onlinebutikken MEO. MEO har skabt sig et navn som en førende leverandør i BDSM-verdenen og er kendt for sine produkter af høj kvalitet, især inden for penispropper og urinrørslegetøj. Udvalget er imponerende, fra silikonepenispropper til urinrørsdilatatorer og urinrørsforlængere, der er virkelig noget for enhver smag. MEO har virkelig alt, hvad du behøver for at opdage urethral leg og udforske dens grænser. Vi tilbyder kun sikkert legetøj af høj kvalitet til voksne. Udforskning af urinrøret har aldrig været så spændende som med MEO's produkter. MEO tilbyder både mandligt fornøjelseslegetøj og medicinsk fetishlegetøj til enhver fantasi. Uanset om det er en urethral stimulator til begyndere eller et urethral lydlegetøj til avancerede brugere, vil alle finde, hvad de leder efter hos MEO. Uanset om du er nybegynder i en verden af mandligt sexlegetøj eller en erfaren bruger, der leder efter nye måder at penetrere urinrøret på, er MEO det rette sted for dig.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Der geht tief hinein!

    Schlanke und auch etwas dickere Penisplugs habe ich mir schon erfolgreich und voller Lust eingeführt. Allerdings bin ich nur bis ca. 70 mm tief eingedrungen. Das Spektrum der angebotenen Durchmesser und die große Länge dieses Penisplugs bieten bisher unbekannte Dehnungs- und Tiefenerlebnisse. Wenn man die Eichel am Plug oder umgekehrt ansetzt, durchströmen einen geile Schauer.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    An Unparalleled Journey to Pleasure

    As an individual who is open to exploring new horizons in my sexual experiences, the Suction Cup Penis Plug has utterly transformed my intimate moments. This innovative and sensational evolution of the traditional penis plug has brought sounding to a whole new level of ease and intensity.

    The brilliance of the suction cup cannot be understated. It securely adheres to almost any smooth surface, enabling a hands-free use of the penis plug. Now, I can focus entirely on the unique sensations that 'sounding' can provide without any distractions.

    It's certainly not for everyone, but for those like me who crave new and intense sensations, it's a path worth treading.

    In terms of product details, the plug is made from stainless steel, and the suction cup is detachable for easy cleaning. It comes in various sizes to cater to your comfort levels.

    Happy exploring with the Suction Cup Penis Plug!

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Super

    Super Erfindung von MEO, top vearbeitet, kein Grat oder was störendes und der Saugnapf hält bombenfest. Männer: Kaufen!!!!!

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Penisplug med sugekop

    Penisplug med sugekop

    Helt genialt, for med denne penis-plug kan du bruge den helt håndfrit! Du kender sikkert dildoer med sugekopper, men kender du også vores penis-plug med sugekop? Denne sensationelle og innovative videreudvikling af en klassisk penis-plug giver dig en lang række fordele og gør såkaldt "sounding" eller "cock stuffing" lettere, men meget mere intens.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: