Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penispropper

Nyhedsbrev

AlphaMale COCKSHOWER™ penisplug

Med COCKSHOWER™-penispluggen fra AlphaMale kan du opleve en helt ny form for onani. For mænd, der ønsker at udforske og nyde den intense fornemmelse af urinrørsstimulation, er dette tekniske mesterværk blandt penispropper perfekt.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Med COCKSHOWER-penispluggen fra AlphaMale kan du opleve en helt ny form for onani. For mænd, der ønsker at udforske og nyde den intense fornemmelse af urinrørsstimulation, er dette tekniske mesterværk blandt penispropper perfekt.

    Udstyret med en sofistikeret hætte i rustfrit stål, der omslutter glans, tilbyder denne penisprop ikke kun en æstetisk opgradering, men også praktiske funktioner. Et gennemgående hul i penispluggen tillader vandladning og ejakulation under brug, hvilket sikrer problemfri og uafbrudt nydelse under urinrørsstimulering.

    Denne penisplug, også kendt som en sæd- eller urinfontæne, har fået sit navn på grund af sit unikke design, som tillader urin eller sæd at strømme gennem penispluggen og åbningerne i hætten. Denne gennemtrængelighed for væsker skaber et visuelt slående fænomen, når man tisser eller ejakulerer, svarende til et springvand. Pluggens design gør det muligt at manipulere og opleve det naturlige flow af disse kropsvæsker på en måde, som ikke ville være mulig uden penispluggen.

    Det gennemgående hul i midten af penispluggen giver ikke kun hygiejniske fordele ved at gøre rengøringen lettere og forebygge infektioner, men forvandler også ellers normale kropslige funktioner til en unik erotisk oplevelse. Den visuelle og fysiske stimulering, der kommer fra brugen af denne penisprop, kan være en spændende tilføjelse til mange menneskers seksuelle praksis.

    En anden fordel ved penisproppen er dens særlige form. Den er designet til at stimulere urinrøret på en unik måde og har forskellige former og diametre i hele sin længde. Disse sikrer, at penisproppen sidder helt sikkert, ikke kan glide ud og samtidig giver betagende nydelse. Stimulering af urinrøret er en kunst i sig selv, og med denne penisprop kan du opdage alle nuancer af denne sensuelle nydelse.

    Vær opmærksom på følgende instruktioner for at få en sikker og fornøjelig oplevelse: Før og efter brug er det vigtigt at desinficere penispluggen med vores InstaClean-spray. Hygiejne er alfa og omega ved urethral leg. Til indføring anbefaler vi vores specialudviklede glidecreme VeryDeep. Det sikrer en blid indføring af penispluggen, hvilket er særligt vigtigt i dette følsomme område.

    Denne penisplug åbner op for nye dimensioner af nydelse. Den giver ikke kun unikke fornemmelser, men også frihed til at nyde stimulering af urinrøret uden afbrydelse.

    Flere detaljer:

    • AlphaMale penis plug
    • Materiale: Rustfrit stål
    • Dimensioner: Diameter på hætten til glans ca. 30 mm. Diameter på hullet gennem penispluggen ca. 3 mm.
    • Størrelse S: Samlet længde ca. 43 mm, diameter 6 mm til 9 mm. Vægt 11 gram.
    • Størrelse M: Samlet længde ca. 53 mm, diameter 7 mm til 9 mm. Vægt 12 gram.
    • Størrelse L: Samlet længde ca. 63 mm, diameter 8 mm til 9 mm. Vægt 13 gram.
    • Advarsel: Stimulering af urinrøret er forbundet med risici. Start langsomt, brug altid egnede smøremidler, og hold alt tilbehør sterilt.
    • MEO og AlphaMale er registrerede varemærker tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sehr gute Wirkung

    Sauber Verarbeitet ohne Kanten und Grat. Lässt sich gut einführen und bleibt dann auch sicher sitzen. Effekt ist geil, wie beschrieben.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    AlphaMale COCKSHOWER™ penisplug

    AlphaMale COCKSHOWER™ penisplug

    Med COCKSHOWER™-penispluggen fra AlphaMale kan du opleve en helt ny form for onani. For mænd, der ønsker at udforske og nyde den intense fornemmelse af urinrørsstimulation, er dette tekniske mesterværk blandt penispropper perfekt.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: