Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penispropper

Nyhedsbrev

Dilatatorsæt med 6 penispropper

Vores penisplugsæt med 6 penisplugs i forskellige størrelser er et af de helt særlige BDSM-legetøj fra MEO. Penisplugs kan indføres i urinrøret, hvor de giver en meget intens stimulation, der udløses af strækningen af urinrøret.

Mere information

2415/00

tilgængelig

    Mere information

    Vores penisplug-sæt med 6 forskellige størrelser penisplugs er et af de helt særlige BDSM-legetøj fra MEO. Penispropper kan føres ind i urinrøret, hvor de giver en meget intens stimulation, som udløses af strækningen af urinrøret.

     

    En penis-plug skal ofte gradvist justeres i størrelse, da gentagen brug får urinrøret til at strække sig. Vores dilatatorsæt med 6 penispropper med stigende diameter tilbyder alt, hvad du har brug for til varig træning.

     

    Vælg endeløs nydelse med dette komplette dilatatorsæt. Dilatatorsættet fra MEO ® er fremstillet af medicinsk rustfrit stål af høj kvalitet og tilbyder en sikker og hygiejnisk måde at strække urinrøret effektivt med penispropper i 6 forskellige størrelser. Alle dilatatorer er ergonomisk formede og garanterer behagelig brug. Vores penispropper har en sømløs afrundet spids, der gør det nemt at føre dem ind, og et svampehoved, der forhindrer dem i at blive ført for dybt ind. Vores penispropper kan naturligvis steriliseres. Sættet leveres i et elegant læderetui til diskret og hygiejnisk opbevaring.

     

    Er disse penispropper også velegnede til begyndere?

     

    En penisplug er generelt mere et sexlegetøj, der er egnet til erfarne BDSM-elskere. Så hvis du ikke har nogen erfaring med penispropper, bør du i det mindste gå meget forsigtigt til værks. Gå langsomt til værks og brug masser af glidecreme for at gøre det lettere at føre penispluggen ind. Det er vigtigt, at du informerer dig selv godt og ikke forhaster din første oplevelse, men forbereder dig godt. Tal med din partner, og forbered jer sammen på fornøjelsen ved at bruge en penisplug.

     

    Hvad skal jeg tænke på, når jeg bruger en penisplug?

     

    Når du bruger en penisplug, er det særligt vigtigt, at du er meget opmærksom på hygiejnen. Du bør rengøre din penisplug før og efter brug med en legetøjsrenser som VERYCLEAN. Det er vigtigt at bruge glidecreme, når du indsætter en penisplug. Sørg for at bruge en glidecreme som VERYDEEP fra MEO ®. En vigtig grundregel for alle BDSM-lege er at lave præcise aftaler med din partner.

     

    Kan jeg kombinere disse penisplugs med andet SM-legetøj eller BDSM-tilbehør?

     

    Du kan selvfølgelig kombinere en penisplug med et bredt udvalg af BDSM-produkter fra MEO. Sammen med håndjern og blindfold giver en penisplug det ultimative kick! Lad dig binde til sengen og nyd, hvor meget du må overgive dig til din partners begær. Eller lad din partner smække dig bagi med en SM-lap og oplev ægte afstraffelse. Det omfattende sortiment i MEO Shop tilbyder dig et stort udvalg af forskelligt BDSM-tilbehør til lege, der spænder fra blødt til hårdt. Lad dig inspirere og find din favoritkombination til din penisplug.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Penis plug dilator sæt
    • Seks urinrørsdilatatorer (penispropper) med forskellige diametre. Med en sømløs, afrundet spids for nem indføring og et svampehoved, der forhindrer for dyb indføring.
    • Materiale: rustfrit stål.
    • Diameter: 13,3 mm, 13,6 mm, 13,9 mm, 14,2 mm, 14,6 mm og 15 mm. Samlet længde 80 mm. Champignonhovedets diameter er 20 mm. Indsættelig længde 75 mm.
    • Alle overflader er polerede.
    • Ergonomisk formet.
    • Kan steriliseres.
    • Leveres i et elegant læderetui.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Größenangabe

    Es wäre super, wenn die Größe aufgebracht wäre, ähnlich wie bei den Dilatoren....

      Evaluering 

      Größenangabe

      Es wäre super, wenn die Größe aufgebracht wäre, ähnlich wie bei den Dilatoren....

        Evaluering 

        Andere Größe wäre super

        Finde ich sehr gut, vor allem da diese nur 8cm lang sind, dadurch kann man sie auch tragen wenn man unterwegs ist.
        Was ich nicht gut finde, das bei 15mm Durchmesser Schluss ist. Ich wünschte es gäbe auch von 15mm bis 20 oder 22mm. Dann wäre ich der erste der Bestellen würde. Auch würde ich bevorzugen wenn ein Urin Loch dabei wäre. Und der Pilzkopf sollte bei 20mm bleiben auch bei breiteren Durchmesser.

        • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

        Skriv din egen anmeldelse

        Dilatatorsæt med 6 penispropper

        Dilatatorsæt med 6 penispropper

        Vores penisplugsæt med 6 penisplugs i forskellige størrelser er et af de helt særlige BDSM-legetøj fra MEO. Penisplugs kan indføres i urinrøret, hvor de giver en meget intens stimulation, der udløses af strækningen af urinrøret.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: