Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penispropper

Nyhedsbrev

Penis Plug - Uro Stick Dick Vader Round Tip

Denne penisplug er en bestseller, fordi den ikke kun forhindrer dig i at få udløsning, men også giver ekstrem stimulation takket være dens specielle struktur.

Mere information

2236/00

tilgængelig

    Mere information

    Denne penisprop er en bestseller, fordi den ikke kun forhindrer dig i at ejakulere, men også giver ekstrem stimulering takket være sin særlige struktur.

     

    Hvorfor skal din partners penis altid kun tilfredsstilles udefra? Han vil stønne af ekstase, når han også bliver stimuleret indefra med denne penisplug! Når du har indsat vores penisplug, bliver glans kysset, gnedet, penisskaftet æltet og bøjet mod den indre modstand i penispluggen. At tvinge og fastholde er allerede ophidsende nok for de fleste mænd. Når denne penisprop også indsættes, uventet for partneren, begynder den forsvarsløse mands hjerte straks at slå hurtigere ... Han vil næsten ikke kunne holde sin lyst tilbage...

     

    Urinrøret er omgivet af talrige muskler og nerver, og det er derfor, det er så følsomt og vidunderligt at stimulere med en penisplug. Da vores penisplug ikke har en åbning, er den også velegnet som sædfælde og hjælper derfor med at forlænge mandens orgasme betydeligt og nyde den meget mere intenst. Håndtaget på penispluggen forhindrer den i at glide ind for at garantere maksimal sikkerhed under brug.

     

    Yderligere detaljer:

     

     

    • Penisplug med håndtag til urethral leg, strækning og stimulering
    • Diameter fra 3 mm til 7 mm. Længde 100 mm. Indførbar længde 92 mm.
    • Fremstillet af højglanspoleret rustfrit stål, nikkelfri.
    • Vores penisplug hører til gruppen "Sex Sounds" og er et sexlegetøj til mænd.
    • Materiale: Penisplug i rustfrit stål
    • Sikker at bruge takket være håndtaget for enden af penispluggen.
    • Fremhæv i vores online shop for penispropper. Vil du gerne købe en penisplug? Så er denne penis-plug nok den bedste penis-plug, du kan finde.
    • Brug af penispluggen: Før brug skal penisproppen rengøres og desinficeres med et egnet, hudvenligt produkt. Glidecreme skal påføres i en stor mængde, så det følsomme urinrør ikke beskadiges. Vi anbefaler vores produkter VERYCLEAN Spray til rengøring af penispropper og VERYDEEP Lubricant til indsættelse af penispropper.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sehr geil im erregten Zustand

    Mann kann den Penisplug auch gut über längere Zeit tragen, allerdings nur in erregten Zustand, in normalen Penisplug ist der Stab zu schwer und rutscht hinaus.

      Skriv din egen anmeldelse

      Penis Plug - Uro Stick Dick Vader Round Tip

      Penis Plug - Uro Stick Dick Vader Round Tip

      Denne penisplug er en bestseller, fordi den ikke kun forhindrer dig i at få udløsning, men også giver ekstrem stimulation takket være dens specielle struktur.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: