Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Klemmer til brystvorter

Nyhedsbrev

MAWA brystvorteklemmer med kæde

Vores justerbare MAWA brystvorteklemmer med kæde er en ægte BDSM-klassiker og et must-have for alle, der vil afprøve deres grænser og intensivere stimulering af brystvorterne.

Mere information

3690/00

tilgængelig

  Mere information

  Vores justerbare MAWA brystvorteklemmer med kæde er en ægte BDSM-klassiker og et must-have for alle, der ønsker at teste deres grænser og intensivere stimulering af brystvorterne.

  Disse brystvorteklemmer af høj kvalitet passer til alle brystvorter. Takket være muligheden for at åbne dem på vid gab og fraværet af sårbare fjedermekanismer giver de pålidelig og fleksibel stimulering af brystvorterne. Brystvorteklemmerne justeres ved at dreje på justeringsskruerne, hvilket sikrer nem håndtering selv med glatte eller handskede hænder.

  Klemmerne er specielt udviklet til dem, der ønsker at opleve hele spektret fra blid til meget intens stimulation. Den stærke metalfjeder giver et effektivt tryk, som ikke nødvendigvis er egnet til følsomme personer. Klemmerne er forbundet med en ekstra stærk kæde, der understreger det robuste look, og du kan lege med klemmestyrken ved blot at dreje på drejeknappen.

  • Ideel til professionelle og begyndere: Uanset om du er ny i verden af brystvortestimulation eller ønsker at maksimere intensiteten af brystvortestimulation, tilbyder disse brystvorteklemmer den perfekte blanding af fleksibilitet og kontrol.
  • Brystvorteorgasme: Forbered dig på unikke klimakser, der kan opnås gennem målrettet stimulation.
  • To MAWA-klemmer med kæde i rustfrit stål: Disse klemmer er smukt forbundet med en kæde og giver mulighed for en række forskellige legestile.
  • Trykregulering: Med de justerbare skruer kan du indstille trykket nøjagtigt efter din smag.
  • Anti-slip belægning: De brede, flade klemmer har en anti-slip belægning, der sikrer optimalt greb.
  • Justerbar bredde: Åbn klemmerne til den ønskede bredde. For de modige blandt jer: Fjern beskyttelseshætterne for direkte metalkontakt med huden.
  • Anvendelse: Placer MAWA-klemmerne på brystvorterne, og drej skruen, indtil det føles behageligt for dig. Hvis klemmerne ikke falder af, når du trækker, er de placeret korrekt.


  Den berømte brystvorteorgasme:

  En brystvorteorgasme er et seksuelt klimaks, der opnås ved at stimulere brystvorterne uden behov for direkte seksuel stimulation af kønsorganerne. Denne type orgasme understreger det faktum, at brystvorterne og det omkringliggende brystområde er meget følsomme erogene zoner, der kan udløse intense følelser af nydelse hos mange mennesker, uanset deres seksuelle eller biologiske køn.

  Flere detaljer:

  • MAWA brystvorteklemmer med kæde
  • Dimensioner: Længde 50 mm, kædelængde 300 mm, bredde 25 mm, åbningsbredde 20 mm.
  • Materiale: Nikkelfrit rustfrit stål, plast
  • Brystvorteklemmer med beskyttelseshætter: Beskyttelseshætterne er designet til at reducere hudens følsomhed og undgå den direkte følelse af metal på huden for at øge komforten og forhindre hudirritation. De muliggør en mere skånsom anvendelse af klemmerne, især for begyndere eller personer med følsom hud.
  • Bemærk venligst, at brugen af disse klemmer bør ske efter gensidig aftale og kræver en vis grad af forsigtighed og forståelse for dine egne og din partners grænser.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  On-the-fly adjustment is key

  These are top of the line nipple clamps. They look fantastic and work flawlessly. Smooth action. The great thing here is that they are adjustable for girls with meatier nipples. These wouldn't work well as a clamp for smaller nipples because they would pull through. For larger nipples, they were fantastic for my wife as I teased her closer and closer, I was able to continue to increase the sensation on her nipples by making them tighter and tighter. What she thought was enough at first, to what she was begging for in nipple pain at the end, was finally possible with ease. This is a must have in your collection if there is a person with good thick nipples that need to be clamped.

   Skriv din egen anmeldelse

   MAWA brystvorteklemmer med kæde

   MAWA brystvorteklemmer med kæde

   Vores justerbare MAWA brystvorteklemmer med kæde er en ægte BDSM-klassiker og et must-have for alle, der vil afprøve deres grænser og intensivere stimulering af brystvorterne.

   Skriv din egen anmeldelse

   Andre kunder købte også:

   30 andre varer i samme kategori: