Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Asslock

Nyhedsbrev

Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

Træd ind i en ny verden af seksuel nydelse med Motovibe Buzz Lock fra Sport Fucker i USA. Motovibe Buzz Lock kombinerer de frække funktioner fra den ekstremt populære Thunder Plug Asslock med den ekstra kraft fra en genopladelig motor i analpluggen.

Mere information

3360/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Træd ind i en ny verden af seksuel nydelse med Motovibe Buzz Lock fra Sport Fucker i USA. Motovibe Buzz Lock kombinerer de hotte funktioner fra den ekstremt populære Thunder Plug Asslock med den ekstra kraft fra en genopladelig motor i buttpluggen.

     

    Den æggeformede buttplug og den tætsiddende cockring er lavet af medicinsk silikone og ABS af høj kvalitet. Begge er forbundet med en fleksibel silikoneforbindelse. Separate åbninger til penisskaftet og testiklerne sikrer en perfekt, tæt pasform og uovertruffen komfort.

     

    Men det er ikke alt! Du kan tage dette sexede legetøj med i baren, tænde det med den trådløse fjernbetjening og ændre vibrationerne, uden at nogen opdager det. Endnu mere spændende: Giv fjernbetjeningen til en ven, og bliv overrasket over, hvornår og hvor han eller hun ændrer vibrationerne - selv hvis du har travlt i mørkekammeret!

     

    Motovibe Buzz Lock er fremstillet af hudvenlig, ftalatfri medicinsk silikone og ABS. Materialet, der kaldes Liquid Silicone, føles utroligt naturligt, giver den nødvendige fasthed og kan modstå selv de vildeste eventyr. Og takket være den vandtætte IPX7-standard er der intet i vejen for at bruge den under bruseren eller i badet.

     

    For uforglemmelige, helt fantastiske øjeblikke fulde af sjov kan du oplade dit nye legetøj nemt og bekvemt ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Motovibe Buzz Lock venter bare på at give dig den spænding, du altid har ledt efter!

     

    Hvad der ellers er vigtigt at bemærke:

     

    Brug kun vandbaserede smøremidler (f.eks. Aquameo), da smøremidler, der indeholder silikone, vil angribe materialet af høj kvalitet. Du bør rengøre produktet med vores VERYCLEAN-spray før og efter brug.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock
    • Vibrerende pikring med analplug.
    • Passer tæt omkring penis og testikler.
    • Stimulerer med 10 vibrationstilstande.
    • Udstyret med fjernbetjening.
    • Vandtæt i henhold til IPX7.
    • Genopladelig med det medfølgende USB-kabel.
    • Brugsanvisning medfølger.
    • Materiale: medicinsk silikone og ABS (ftalatfri).
    • Oval buttplug: længde ca. 64 mm, diameter ca. 45 mm
    • Strækbar silikoneforbindelse: længde ca. 18 cm, diameter ca. 13 mm
    • Stretchy Cock Ring: Oval = ca. 45 mm x 38 mm, åbning til penisskaftet: ca. 25 mm i diameter, åbning til testiklerne: ca. 25 mm i diameter
    • Hvad er flydende silikone? Flydende silikone er det virkelige insidertip blandt materialer til sexlegetøj. Det er absolut hudvenligt, så det er sikkert og behageligt at bruge - uden at gå på kompromis. Det er også utroligt robust, så det kan modstå selv de vildeste eventyr og stadig holde sig i topform. Og fleksibiliteten? Uovertruffen! Flydende silikone tilpasser sig enhver tænkelig form og giver stadig den nødvendige styrke. Og det bedste af det hele er, at det føles utroligt naturligt. Kort sagt: Flydende silikone er allrounderen blandt sexlegetøjsmaterialer, som ikke lader noget tilbage at ønske, når det gælder sikkerhed og nydelse!
    • Sport Fucker og MEO er to anerkendte virksomheder, som har specialiseret sig i at fremstille sexlegetøj og BDSM-produkter af høj kvalitet. Det omfattende sortiment tilbyder innovative og sexede løsninger til alle, der ønsker at tage deres seksuelle oplevelser til et nyt niveau. Sport Fucker og MEO er synonyme med kvalitet, funktionalitet og maksimal nydelse. Produkterne er omhyggeligt udviklet og fremstillet i henhold til strenge kvalitetsstandarder. De garanterer en sikker og spændende seksuel oplevelse. Dette produkt er også et imponerende eksempel på den høje kvalitet og det unikke design, som Sport Fucker og MEO er kendt for.

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Von vorne und von hinten gut

    Als sehr offene Menschen, die gerne Neues ausprobieren, haben wir uns für dieses Produkt entschieden, weil es unsere Neugier geweckt hat. Das Produkt fühlt sich gut und hochwertig an. Nach der Anwendung muss ich sagen, dass meine Erektion länger angehalten hat. Aber auch die Genitalien meines Partners fühlten sich härter an und somit war es für mich sehr intensiv. Was mir auch aufgefallen ist, dass mein Partner länger durchhalten konnte als sonst. Wir sind sehr zufrieden.

      Evaluering 

      Toller Tragekomfort mit viel Wirkung für kleines Geld.

      Wer etwas Neues ausprobieren möchte, ist hier genau richtig. Angenehmer Tragekomfort mit hohem Spaßfaktor, den man gerne öfter nutzt. Tolles Preis-Leistungs-Verhältnis und schnelle Lieferung. Absolut empfehlenswert.

        Skriv din egen anmeldelse

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        Sport Fucker - MOTOVibe BUZZ Lock

        Træd ind i en ny verden af seksuel nydelse med Motovibe Buzz Lock fra Sport Fucker i USA. Motovibe Buzz Lock kombinerer de frække funktioner fra den ekstremt populære Thunder Plug Asslock med den ekstra kraft fra en genopladelig motor i analpluggen.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        22 andre varer i samme kategori: