Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Sport Fucker Thunder Plug Asslock

Oplev en verden af uhæmmet lyst, og oplev den ultimative nydelse med Sport Fucker Thunder Plug Asslock, der fås i spændende sort eller forførende rød. Dette betagende sexlegetøj til mænd kombinerer en pikring, en kuglestrækker og en analplug for at skabe en uforglemmelig oplevelse.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Oplev en verden af uhæmmet lyst, og oplev den ultimative nydelse med Sport Fucker Thunder Plug Asslock, der fås i spændende sort eller forførende rød. Dette betagende sexlegetøj til mænd kombinerer en pikring, en kuglestrækker og en analplug for at skabe en uforglemmelig oplevelse. Den opfylder ikke kun dine vildeste fantasier, men giver også uovertruffen stimulation ved hver eneste bevægelse, som vil sende dig i ekstase.

     

    Den elastiske penis- og testikelring omslutter din penis, adskiller den fra dine kugler og præsenterer begge dele på en imponerende måde. Samtidig former den ergonomisk formede buttplug sig blidt efter dine indre kurver og forkæler dig med sin behagelige størrelse på ca. 5,5 cm i længden og 4 cm i diameter. Men det er ikke alt! Inde i buttpluggen er der en tung roterende kugle, som skaber intens prostatastimulation i særklasse ved hver eneste bevægelse. Mærk bølgerne af nydelse strømme gennem din krop, og lad din lyst stige i det uendelige.

     

    Sport Fucker Thunder Plug Asslock af blød silikone er ikke kun ekstremt behagelig at have på, men giver dig også mulighed for at have den på i længere tid og nyde lidenskabelige øjeblikke med intens prostatamassage. Og som en ekstra bonus vil du bemærke, hvordan din erigerede penis begynder at dryppe af lyst takket være den ubarmhjertige stimulering af dine mest erigerede dele.

     

    Er du klar til et uforglemmeligt eventyr af nydelse? Lad Sport Fucker Thunder Plug Asslock blive din faste følgesvend, og oplev en seksuel oplevelse, der vil overgå alle dine forventninger. Forkæl dig selv med det bedste, verden af anal stimulation har at byde på, og lad dette revolutionerende sexlegetøj tage dig til uanede højder af ekstase.

     

    Hvad er flydende silikone?

     

    Flydende silikone er det virkelige insider-tip blandt materialer til sexlegetøj. Det er absolut hudvenligt, så det er sikkert og behageligt at bruge - uden at gå på kompromis. Det er også utroligt robust, så det kan modstå selv de vildeste eventyr og stadig holde sig i topform. Og fleksibiliteten? Uovertruffen! Flydende silikone tilpasser sig enhver tænkelig form og giver stadig den nødvendige styrke. Og det bedste af det hele er, at det føles utroligt naturligt. Kort sagt: Flydende silikone er et multitalent af et materiale til sexlegetøj, som ikke lader noget tilbage at ønske, når det gælder sikkerhed og nydelse!

     

    Rengøring og pleje af sexlegetøj i flydende silikone?

     

    Sexlegetøjet skal rengøres grundigt efter hver brug. Du skal blot vaske det med varmt vand og mild sæbe. Bare rolig, materialet er vandtæt og kan nemt skylles af. Hvis du foretrækker det, kan du endda bruge et særligt rengøringsmiddel til sexlegetøj, f.eks. vores VERYCLEAN-spray. Efter rengøringen skal du lade dit sexlegetøj tørre helt. Helst i luften, ikke direkte i solen eller på varmeapparatet. Når det er helt tørt, skal du opbevare det på et rent og tørt sted, væk fra andet sexlegetøj. Helst i en særlig opbevaringspose til sexlegetøj for at beskytte det mod støv og snavs. Og endnu et tip: Brug altid den rigtige glidecreme. Silikonebaseret sexlegetøj fungerer rigtig godt med vandbaseret glidecreme som Aquameo. Du bør dog undgå silikonebaserede glidecremer, da de kan angribe materialet. Hvis du følger disse enkle plejetips, vil du have glæde af dit sexlegetøj i lang tid!

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Sport Fucker Thunder Plug Asslock
    • Ægformet buttplug med penis- og testikelring.
    • Der er en roterende kugle inde i buttpluggen.
    • Længde på buttpluggen ca. 5,5 cm, diameter 4 cm
    • Forbindelsesstang ca. 17 cm lang
    • Materiale: Blød silikone + metalkugle
    • Sport Fucker og MEO er anerkendte mærker, der har specialiseret sig i sexlegetøj og BDSM-produkter af høj kvalitet. Det omfattende sortiment tilbyder innovative og spændende løsninger til alle, der ønsker at tage deres seksuelle oplevelser til et nyt niveau. Sport Fucker og MEO står for kvalitet, funktionalitet og maksimal nydelse. Produkterne er omhyggeligt udviklet og fremstillet i henhold til strenge kvalitetsstandarder for at sikre en sikker og spændende seksuel oplevelse. Dette produkt er endnu et imponerende eksempel på den førsteklasses kvalitet og det unikke design, som Sport Fucker og MEO er kendt for.

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Super Asslock

    Da ich mit Sextoys eher wenig Erfahrung habe, war ich anfangs etwas skeptisch, aber gleich nach der ersten Benutzung war ich voll überzeugt. Meine Erektion wurde härter und länger. Und auch der Orgasmus hat sich viel intensiver angefühlt. Außerdem ist das Material sehr angenehm auf der Haut und die Verarbeitung des Asslocks ist auch super. Absolut empfehlenswert!

      Skriv din egen anmeldelse

      Sport Fucker Thunder Plug Asslock

      Sport Fucker Thunder Plug Asslock

      Oplev en verden af uhæmmet lyst, og oplev den ultimative nydelse med Sport Fucker Thunder Plug Asslock, der fås i spændende sort eller forførende rød. Dette betagende sexlegetøj til mænd kombinerer en pikring, en kuglestrækker og en analplug for at skabe en uforglemmelig oplevelse.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: