Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Asslock

Nyhedsbrev

Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

Forestil dig en kombination af intens stimulation, uovertruffen kontrol og ren nydelse. MOTOVibe Magnum Ass Lock er netop det - et mesterværk af nydelse, der er specielt designet til at give dig en betagende seksuel oplevelse.

Mere information

3358/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Forestil dig en kombination af intens stimulation, uovertruffen kontrol og ren nydelse. MOTOVibe Magnum Ass Lock er netop det - et mesterværk af nydelse, der er specielt udviklet til at give dig en betagende seksuel oplevelse.

     

    MOTOVibe Magnum Ass Lock er et yderst funktionelt tredobbelt vidunder, der består af en vibrerende analdildo, en pikring og en testikelring. Den buede analdildo trænger dybt ind og kan pustes op til en imponerende diameter på op til 66 millimeter med et tryk på en knap. Samtidig holder pikringen penis fast og styrker erektionen.

     

    Er det stadig ikke nok? Dette kraftværk styres med en fjernbetjening og tilbyder ti forskellige vibrationsniveauer for at ramme dit personlige sweet spot. Ekstra perineum-stimulering er prikken over i'et på dette luksuriøse sexlegetøj.

     

    Selvfølgelig prioriterer dette udsøgte sexlegetøj til mænd også komfort og sikkerhed. MOTOVibe Magnum Ass Lock er lavet af blød, hypoallergenisk flydende silikone og ABS. Disse vidunderlige materialer sikrer en behagelig følelse med maksimal hudkompatibilitet. MOTOVibe Magnum Ass Lock er vandtæt i henhold til IPX6-standarden og er klar til våde eventyr, uanset hvor de fører dig hen.

     

    Med et samlet mål på 14,3 x 9 x 3,6 cm og en indføringslængde på 10,7 cm tilpasser MOTOVibe Magnum Ass Lock sig perfekt til din anatomi. De elastiske ringe med en diameter på 4,4 cm og 3,2 cm omslutter penis og testikler stramt, men komfortabelt.

     

    Med en driftstid på op til 50 minutter og en opladningstid på kun ca. 90 minutter - takket være det medfølgende USB-opladerkabel - er MOTOVibe Magnum Ass Lock altid klar, når du er.

     

    En ny æra af nydelse begynder med Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock. Et produkt af absolut høj kvalitet, der gør hele forskellen! Nyd MOTOVibe Magnum Ass Lock så ofte og hvor du vil, og bliv overrasket over de intense fornemmelser, der venter dig.

     

    Hvad du ellers skal overveje:

     

    Brug kun vandbaserede smøremidler (f.eks. Aquameo), da smøremidler, der indeholder silikone, vil angribe materialet af høj kvalitet. Du bør rengøre produktet med vores VERYCLEAN-spray før og efter brug.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock
    • Vibrerende analdildo med pikring.
    • Oppustelig analdildo.
    • 10 vibrationsniveauer.
    • Udstyret med fjernbetjening.
    • Separat oppustningstilstand for analdildo.
    • Med penisring og testikelring.
    • Diameter på analdildo ca. 3,4 - 6,6 cm (oppustelig)
    • Samlet mål: ca. 14,3 x 9 x 3,6 cm
    • Indførbar længde på analdildoen: ca. 10,7 cm
    • Testikelring: ca. 4,4 cm i diameter (kan udvides).
    • Penisring: ca. 3,2 cm i diameter (strækbar).
    • Vandtæt (IPX6)
    • Genopladelig, USB-opladerkabel medfølger.
    • Driftstid: op til 50 minutter.
    • Opladningstid: ca. 90 minutter.
    • Materiale: Flydende silikone, ABS
    • Hvad er flydende silikone? Flydende silikone er det virkelige insidertip blandt materialer til sexlegetøj. Det er absolut hudvenligt, så det er sikkert og behageligt at bruge - uden at gå på kompromis. Det er også utroligt robust, så det kan modstå selv de vildeste eventyr og stadig holde sig i topform. Og fleksibiliteten? Uovertruffen! Flydende silikone tilpasser sig enhver tænkelig form og giver stadig den nødvendige styrke. Og det bedste af det hele er, at det føles utroligt naturligt. Kort sagt: Flydende silikone er allrounderen blandt sexlegetøjsmaterialer, som ikke lader noget tilbage at ønske, når det gælder sikkerhed og nydelse!
    • Sport Fucker og MEO er to anerkendte virksomheder, som har specialiseret sig i at fremstille sexlegetøj og BDSM-produkter af høj kvalitet. Det omfattende sortiment tilbyder innovative og sexede løsninger til alle, der ønsker at tage deres seksuelle oplevelser til et nyt niveau. Sport Fucker og MEO er synonyme med kvalitet, funktionalitet og maksimal nydelse. Produkterne er omhyggeligt udviklet og fremstillet i henhold til strenge kvalitetsstandarder. De garanterer en sikker og spændende seksuel oplevelse. Dette produkt er også et imponerende eksempel på den høje kvalitet og det unikke design, som Sport Fucker og MEO er kendt for.

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Wunderbar

    Mit meinem Mann wollte ich etwas Neues ausprobieren und habe mich für den Sport Fucker Motorvibe Magnum Ass Lock entschieden. Vom Material her finde ich ihn sehr angenehm weich und mein Mann kommt gut damit klar. Ich finde, dass durch den Ring die Erektion meines Mannes länger anhält, was natürlich auch mir zugute kommt. Ich denke, er wird das tolle Teil öfter benutzen.

      Skriv din egen anmeldelse

      Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

      Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

      Forestil dig en kombination af intens stimulation, uovertruffen kontrol og ren nydelse. MOTOVibe Magnum Ass Lock er netop det - et mesterværk af nydelse, der er specielt designet til at give dig en betagende seksuel oplevelse.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      22 andre varer i samme kategori: