Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

Sport Fucker CockPit - pikring

Velkommen til CockPit, stedet hvor din seksuelle præstation vil stige til vejrs! Sport Fucker CockPit er den perfekte pikring til stenhårde erektioner og intens nydelse.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Velkommen til CockPit, stedet hvor din seksuelle præstation vil stige til vejrs! Sport Fucker CockPit er den perfekte pikring til stenhårde erektioner og intens nydelse. Baseret på det klassiske "teardrop"-design er denne pikring lavet af en fastere version af flydende silikone, som stadig føles behageligt blød og fleksibel.

     

    Sport Fucker CockPit har en unik, tilspidset form, der garanterer en ergonomisk pasform og giver dig længerevarende, hårdere erektioner. Så snart du placerer ringen omkring din penis, vil du straks mærke, hvordan den stimulerer din blodcirkulation og intensiverer dine fornemmelser. Under sex vil hver gang du trænger ind i din partner blive ledsaget af en let prikkende fornemmelse i mellemkødet, som vil øge din seksuelle styrke umådeligt.

     

    Denne pikring er perfekt til korte eller lange sessioner. Uanset om du forbereder dig på en quickie eller en længere elskovssession, vil Sport Fucker CockPit-pikringen ledsage dig og hjælpe dig med at maksimere din seksuelle ydeevne. Mærk den kraft og udholdenhed, som denne pikring vil give dig, mens du fortaber dig i højderne af seksuel nydelse.

     

    Sport Fucker CockPit fås i forskellige farver - sort, rød eller blå - så du kan vælge den ring, der passer bedst til din individuelle stil og dine præferencer. Den er lavet af flydende silikone af høj kvalitet og er behagelig at have på og nem at rengøre. Gør dig klar til at tage af sted og udforske grænserne for dine seksuelle oplevelser - med Sport Fucker CockPit-pikringen som din trofaste følgesvend.

     

    Hvad er flydende silikone?

     

    Flydende silikone er det virkelige insider-tip, når det gælder materialer til sexlegetøj. Det er absolut hudvenligt, så det er sikkert og behageligt at bruge - uden at gå på kompromis. Det er også utroligt robust, så det kan modstå selv de vildeste eventyr og stadig holde sig i topform. Og fleksibiliteten? Uovertruffen! Flydende silikone tilpasser sig enhver tænkelig form og giver stadig den nødvendige styrke. Og det bedste af det hele er, at det føles utroligt naturligt. Kort sagt: Flydende silikone er et multitalent af et materiale til sexlegetøj, som ikke lader noget tilbage at ønske, når det gælder sikkerhed og nydelse!

     

    Rengøring og pleje af sexlegetøj i flydende silikone?

     

    Sexlegetøjet skal rengøres grundigt efter hver brug. Du skal blot vaske det med varmt vand og mild sæbe. Bare rolig, materialet er vandtæt og kan nemt skylles af. Hvis du foretrækker det, kan du endda bruge et særligt rengøringsmiddel til sexlegetøj, f.eks. vores VERYCLEAN-spray. Efter rengøringen skal du lade dit sexlegetøj tørre helt. Helst i luften, ikke direkte i solen eller på varmeapparatet. Når det er helt tørt, skal du opbevare det på et rent og tørt sted, væk fra andet sexlegetøj. Helst i en særlig opbevaringspose til sexlegetøj for at beskytte det mod støv og snavs. Og endnu et tip: Brug altid den rigtige glidecreme. Silikonebaseret sexlegetøj fungerer rigtig godt med vandbaseret glidecreme som Aquameo. Du bør dog undgå silikonebaserede glidecremer, da de kan angribe materialet. Hvis du følger disse enkle plejetips, vil du have glæde af dit sexlegetøj i lang tid!

     

    Flere detaljer:

     

    • Cockring fra Sport Fucker
    • Sport Fucker CockPit
    • Unikt design.
    • For langvarige, hårdere erektioner.
    • Samlet længde: maks. 8,8 cm
    • Indvendig diameter: ca. 3,5 cm (kan udvides)
    • Materiale: Flydende silikone
    • Sport Fucker i USA og MEO i Tyskland er anerkendte mærker, som har specialiseret sig i sexlegetøj og BDSM-produkter af høj kvalitet. Det omfattende sortiment byder på innovative og sexede produkter til alle, der ønsker at tage deres seksuelle oplevelser til et nyt niveau. Sport Fucker og MEO står for kvalitet, funktionalitet og maksimal nydelse. Produkterne er omhyggeligt udviklet og fremstillet i henhold til strenge kvalitetsstandarder for at sikre en sikker og spændende seksuel oplevelse. Dette produkt er endnu et imponerende eksempel på den førsteklasses kvalitet og det unikke design, som Sport Fucker og MEO er kendt for.

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Macht viel Spaß

    Im Bett mit meinem Mann wurde es etwas langweilig und ich dachte, ich probiere mal einen Penisring aus. Der Ring hat sich wirklich gut angefühlt und die kleine Kugel oben drauf hat mir viel Spaß gemacht. Mit dem Penisring haben wir sicher viel mehr Spaß beim Sex. Ich freue mich schon auf das nächste Mal. Mein Mann und ich hatten wirklich viel Spaß mit dem Penisring.

      Skriv din egen anmeldelse

      Sport Fucker CockPit - pikring

      Sport Fucker CockPit - pikring

      Velkommen til CockPit, stedet hvor din seksuelle præstation vil stige til vejrs! Sport Fucker CockPit er den perfekte pikring til stenhårde erektioner og intens nydelse.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: