Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

Sport Fucker Rugby Ring

Mærk kraften og lidenskaben i Sport Fucker Rugby Ring! Denne alsidige pikring fås i de spændende farver blå, sort og rød og tilføjer en ny dimension af nydelse til dine mest intime øjeblikke.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Mærk kraften og lidenskaben i Sport Fucker Rugby Ring! Denne alsidige pikring fås i de spændende farver blå, sort og rød og tilføjer en ny dimension af nydelse til dine mest intime øjeblikke. Rugby Ring er en videreudvikling af den populære Trainer Ring fra Sport Fucker™, men har nu en endnu tykkere form og er fremstillet af en unik blanding af flydende silikone.

     

    Oplev en imponerende erektion og mere udholdenhed under sex, mens Sport Fucker Rugby Ring omslutter penis med en spændende stram indre diameter på ca. 2,4 cm. Det blide tryk på penis fremmer blodgennemstrømningen og sikrer en hårdere og længerevarende erektion. Samtidig giver Rugby-ringen en behagelig stimulering og øger følelsen af nydelse under sex.

     

    Det meget elastiske silikone-TPR-materiale tilpasser sig perfekt til den individuelle størrelse og form og sikrer maksimal komfort. Uanset om du er alene eller sammen med en partner, giver Sport Fucker Rugby Ring dig mulighed for at tilpasse din nydelse og udforske nye højder af nydelse.

     

    Sport Fucker Rugby Ring imponerer ikke kun med sin funktion, men også med sit unikke design og sin høje kvalitet. Du kan lave et erotisk statement med dette stilfulde tilbehør. Brug glidecreme for at gøre oplevelsen endnu mere behagelig og sensuel og for at tænde lidenskabens ild.

     

    Er du klar til at skubbe grænserne for din lyst? Nyd de spændende øjeblikke, som Sport Fucker Rugby Ring tilbyder, og oplev uforglemmelige øjeblikke af nydelse og ekstase. Giv dit sexliv det ultimative kick, og nyd et sensuelt eventyr, der vil tage dig til uanede højder af tilfredsstillelse.

     

    Hvad er flydende silikone?

     

    Flydende silikone er det virkelige insidertip blandt materialer til sexlegetøj. Det er absolut hudvenligt, så det er sikkert og behageligt at bruge - uden at gå på kompromis. Det er også utroligt robust, så det kan modstå selv de vildeste eventyr og stadig holde sig i topform. Og fleksibiliteten? Uovertruffen! Flydende silikone tilpasser sig enhver tænkelig form og giver stadig den nødvendige styrke. Og det bedste af det hele er, at det føles utroligt naturligt. Kort sagt: Flydende silikone er et multitalent af et materiale til sexlegetøj, som ikke lader noget tilbage at ønske, når det gælder sikkerhed og nydelse!

     

    Rengøring og pleje af sexlegetøj i flydende silikone?

     

    Sexlegetøjet skal rengøres grundigt efter hver brug. Du skal blot vaske det med varmt vand og mild sæbe. Bare rolig, materialet er vandtæt og kan nemt skylles af. Hvis du foretrækker det, kan du endda bruge et særligt rengøringsmiddel til sexlegetøj, f.eks. vores VERYCLEAN-spray. Efter rengøringen skal du lade dit sexlegetøj tørre helt. Helst i luften, ikke direkte i solen eller på varmeapparatet. Når det er helt tørt, skal du opbevare det på et rent og tørt sted, væk fra andet sexlegetøj. Helst i en særlig opbevaringspose til sexlegetøj for at beskytte det mod støv og snavs. Og endnu et tip: Brug altid den rigtige glidecreme. Silikonebaseret sexlegetøj fungerer rigtig godt med vandbaseret glidecreme som Aquameo. Du bør dog undgå silikonebaserede glidecremer, da de kan angribe materialet. Hvis du følger disse enkle plejetips, vil du have glæde af dit sexlegetøj i lang tid!

     

    Flere detaljer:

     

    • Penisring
    • Sport Fucker Rugby Ring
    • Unikt blød og meget elastisk.
    • Alsidig i brug.
    • Ydre diameter: ca. 5,2 cm
    • Indvendig diameter: ca. 2,4 cm
    • Materialetykkelse: ca. 1,4 cm
    • Utroligt elastisk.
    • Anvendes med Aquameo glidecreme.
    • Materiale: silikone-TPR-blanding (ikke-porøs)
    • Sport Fucker i USA og MEO i Europa er anerkendte mærker, som har specialiseret sig i sexlegetøj og BDSM-produkter af høj kvalitet. Det omfattende sortiment tilbyder innovative og spændende løsninger til alle, der ønsker at tage deres seksuelle oplevelser til et nyt niveau. Sport Fucker og MEO står for kvalitet, funktionalitet og maksimal nydelse. Produkterne er omhyggeligt udviklet og fremstillet i henhold til strenge kvalitetsstandarder for at sikre en sikker og spændende seksuel oplevelse. Dette produkt er endnu et imponerende eksempel på den førsteklasses kvalitet og det unikke design, som Sport Fucker og MEO er kendt for.

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Top Qualittät

    Der Ring ist sehr gut verarbeitet und von hoher Qualität.
    Das Material ist weich und anschmiegsam, das kann ich nur bestätigen.
    Durch die verschiedenen Öffnungen kann man ihn auf verschiedene Arten benutzen, also doppelt gut :-)
    Macht auf jeden Fall Spaß :-D

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Très bon produit

    Matière douce et agréable, solide et extensible, c'est un produit de qualité.
    Idéal pour faire durer les ébats et resté dur.
    Pas d'odeur désagréable.
    Livré en 2 jours. Je recommande ce produit.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Sport Fucker Rugby Ring

    Sport Fucker Rugby Ring

    Mærk kraften og lidenskaben i Sport Fucker Rugby Ring! Denne alsidige pikring fås i de spændende farver blå, sort og rød og tilføjer en ny dimension af nydelse til dine mest intime øjeblikke.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: