Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal Depth Play

Nyhedsbrev

Anal Depth Play 

Anal Depth Play er en særlig, ekstremt spændende seksuel praksis, som kan praktiseres alene eller sammen med en partner. Der findes forskellige teknikker og meget lange dildoer til begyndere og professionelle, så man kan maksimere den anale dybdetræning og opnå tilfredsstillende resultater:

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 62 elementer
Vis 1 - 12 af 62 elementer

Hvad er anal dybdetræning?

 

Anal dybdetræning er en form for analtræning, der fokuserer på at indføre en meget lang dildo dybt i analkanalen. Efterhånden som anal dybdetræning skrider frem, skal eleven kunne indføre meget lange dildoer, buttplugs og andre genstande dybere og dybere ind i analkanalen. I modsætning til andre former for analtræning betyder det ikke noget, hvor store eller tykke de indførte genstande er ved anal dybdetræning, kun hvor langt de trænger ind i kroppen.

 

Anal dybdetræning kan opmuntres eller beordres af en Top, der ønsker at presse sin subs krop til det yderste. Men nogen kan også begynde på anal dybdetræning, fordi de nyder at bruge analt sexlegetøj eller blive kneppet og gerne vil tage deres anale leg til det næste niveau.

 

Der er to hovedudfordringer, som en person, der starter med anal dybdetræning, skal overvinde. For det første skal de lære at slappe af i den såkaldte puborektale løkke, en stærk muskel, der danner den første kurve i endetarmen. Denne muskel har en tendens til at spænde og lukke endetarmen, når den føler pres, som den gør under analsex eller stimulation. At lære at slappe af i musklen, selv når den stimuleres, er nøglen til succesfuld anal dybdetræning. For det andet skal folk, der gennemgår anal træning, lære at forbinde det dybe tryk, de føler under anal penetration, med nydelse. At fokusere på at slappe af i kroppen og komme i kontakt med dens fornemmelser kan understøtte anal dybdetræning. Mange mennesker oplever, at dyb vejrtrækning hjælper dem med at slappe af under anal penetration. Visse stillinger, som f.eks. på alle fire eller på knæ, hjælper også med at slappe af.

 

Mens almindelige dildoer, vibratorer og meget lange analdildoer kan bruges til dyb anal træning, er der også nogle specialdesignede hjælpemidler og glidecremer fra MEO ®, onlinebutikken for meget lange dildoer.

 

Følelsen af pres og en smule ubehag under anal dybdetræning er normal, men at føle ægte smerte er det ikke. Du bør altid lytte til din krop og aldrig gå for langt ud over dine egne grænser. Anal dybdetræning bør ikke forhastes, det er altid bedst at gå langsomt frem. MEO ® anbefaler, at du starter med fingrene, før du går videre til at indføre en lang anal dybdetræningsdildo.

 

Hvad er det særlige ved den meget lange Anal Depth Play Dildo?

En lang dildo tager anal leg til et nyt niveau, fordi dyb analsex giver helt særlige fornemmelser! Uanset om du er på udkig efter den klassiske 1 meter dildo eller vil købe andre ekstremt lange dildoer, er du kommet til det rette sted i MEO ® dildoshoppen. MEO ® er en af specialisterne inden for anal dybdetræning: ekstrem længde, store diametre, usædvanlige teksturer og et overbevisende materiale, der er tilstrækkeligt fast og fleksibelt på samme tid, så du kan mærke det på præcis de rigtige steder, dybt inde i dig! Denne meget lange dildo vil fylde dig helt op og garantere dig intens tilfredsstillelse. Det er ikke kun længden af denne dildo, der vil overbevise dig, dens meget specielle design vil også give dig uforglemmelige øjeblikke.

 

Hvordan bruger jeg en meget lang Anal Depth Play Dildo?

På grund af dens længde og omkreds kan det være svært at indføre en meget lang anal dybdetræningsdildo i starten. Tag dig god tid, gå langsomt frem, og vælg en stilling, hvor du kan strække din krop ud. Et godt hjælpemiddel er vores ASS UP-pude til anal dybdetræning. Læg dig på ryggen med vores ASS UP-pude under numsen og benene løftet og spredte. ASS UP-puden støtter din krop stabilt og behageligt, selv i anstrengende stillinger. Den faste ASS UP-pude forhindrer dig også i at synke ned i sengen og gør det muligt at indtage mange andre stillinger under anal dybdetræning.

 

Hvilken glidecreme skal jeg bruge til Anal Depth Play og anal dybdetræning?

Brug masser af glidecreme! Under anal dybdetræning bliver vi aldrig trætte af at gentage dette punkt. En anus er ikke bare mere følsom end en vagina, men den bliver også mere sart, jo længere op du kommer. Derfor skal du helt sikkert bruge masser af glidecreme for at sikre dig, at du ikke kommer til skade. Hvis du planlægger at bruge en meget lang dildo, anbefaler vi vores FUCKSLUT glidecreme Anal Depth Play den er silikonebaseret og føles som ingen anden glidecreme. FUCKSLUT gør brugen af den lange dildo til dyb anal træning til en smertefri, men intens fornøjelse. Vi vil bestemt også anbefale vores EXTREMEO-spray. Denne spray er det perfekte valg for både begyndere og erfarne Anal Depth Play Professionelle det perfekte valg. EXTREMEO er et specialprodukt til analsex, anal dybdetræning og anal stretching. Takket være den særlige kombination af aktive ingredienser sikrer denne spray, at selv meget lange dildoer lettere kan indføres. Den særlige effekt af EXTREMEO fremmer let penetration og fører derfor til afslappet og lidenskabelig nydelse. Sprayen virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå perfekt penetration Anal Depth Play.

Materiale og pleje af den lange Anal Depth Play Dildo:

 

Denne lange dildo til Anal Depth Play er lavet af vinyl af høj kvalitet. Materialet er dejligt fleksibelt og glat. Det materiale, vi bruger, er også meget robust, så din meget lange dildo vil holde længe. Du kan rengøre den lange dildo Anal Depth Play Dildo med mild sæbe og vand. For grundig hygiejne anbefaler vi også regelmæssig brug af vores spray VERYCLEAN. Rengøring er selvfølgelig også særlig vigtig efter brug. Det kan også være en god idé selv at bruge en anal douche til at rense tarmene, før du bruger den meget lange dildo. I vores shopkategori "Anal douche" (klik her) finder du den rigtige anal douche til anal dybdetræning.