Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Human puppy Play Butik

Nyhedsbrev

Human puppy Play Butik 

I MEO Human puppy Shop finder du den komplette Bad puppy Kollektion til Human puppy. Har du brug for en hundemaske, poter, knæbeskyttere, et hundehalsbånd, en snor til menneskehunden eller legetøj til menneskehvalpen? Her hos MEO, Cos Play specialisten, finder du, hvad du leder efter.

Underkategorier

  • Hos MEO finder du alt til din fetish! Buttplugs og analplugs i alle størrelser. Fordi en hale på butt plug er det, der gør hvalpeleg perfekt.

  • Maskerne fra MEO's Bad puppy Kollektionen fra MEO gør dig til den perfekte hund. Du kan finde hundemasker af læder, neopren eller latex hos MEO.

  • Hvis du vil give din mester pote, har du brug for det rigtige tilbehør! Vi har alt i tilbehør til human pupsom poter, knæpuder og meget mere.

  • Uanset om det er et ædelt læderhalsbånd i croco, et hundehalsbånd med pigge eller et puppy halsbånd med pigge. Kollektionen Bad puppy Kollektion lader intet tilbage at ønske.

  • Enhver menneskehvalp eller voksen hanhund har brug for en hundesnor. Denne Bad puppy Kollektion giver dig det perfekte valg, når du har brug for en hundesnor.

  • En lædersele fra Bad puppy Kollektionen gør dig til den perfekte hundehvalp. Du finder et stort udvalg af seler i mange farver hos MEO.

  • Har din hvalp brug for den rigtige gag? Du kan finde en gag med eller uden ben hos MEO. MEO er førstevalget, når det gælder den rigtige gag.

  • MEO er specialisten, når det kommer til puppy Play handler om. Det perfekte udstyr som t-shirts, masker, snore, gags og legetøj finder du hos MEO.

MEO, Pup Play Store, er en one-stop-shop for alle de produkter, du har brug for til dine Human puppy behov.

puppy Play

I rollespilsverdenen er en puppy et menneske, der udgiver sig for at være en hund. Hvalpe kan være hanner eller hunner. Hvalpe er normalt mere underdanige mennesker, der ofte har at gøre med mere dominerende mennesker, der påtager sig rollen som herre eller træner.

En puppy kaldes nogle gange også for en Human puppy også kaldet en hvalp.

Mere om menneskehvalpen:

Menneskehvalpe nyder at smide deres menneskelige hæmninger, glemme hverdagens stress og opdage deres dyriske side. Nogle Human Puppies finder seksuel nydelse i deres rollespil, men dette puppy Play har ikke nødvendigvis en seksuel komponent. Adfærden som Human puppy giver mulighed for et mere spontant liv, hvor man ikke behøver at bekymre sig om regninger eller arbejdsforpligtelser. Det er en livsstil, der giver en masse positiv forstærkning og opmærksomhed gennem verbal ros og kælen. Som med andre kæledyr kan disciplin være nødvendig, når menneskehvalpe opfører sig dårligt. Men det er aldrig smertefuldt eller endda grusomt.

Menneskehvalpe er mere drillesyge og legesyge end store hunde, som også er menneskelige i deres karakter. Et menneskes faktiske alder er ikke en afgørende faktor for, om han eller hun påtager sig rollen som en hvalp, Human puppy eller en alfahund.

Menneskehvalpe påtager sig rollen som hunde i varierende grad. Nogle menneskehvalpe lever som hunde hele tiden, mens andre kun spiller rollen lejlighedsvis. Nogle kan lide at tale i karakter, mens andre kun knurrer og gør. Nogle går på to ben, mens andre kun er på alle fire. Nogle Human Puppies klæder sig som hunde, mens andre kun har et halsbånd på eller slet ikke noget kostume. Uanset hvad de foretrækker, vil alle hos MEO kunne finde Human puppy komplet outfit, lige fra hundehalsbånd, snor, potebeskyttere, knæbeskyttere eller hundemasker.

Selvom de udviser mange af de rigtige hundes adfærd, bør Human Pupp ies aldrig spise hundemad, da det kan gøre mennesker syge. Erstatning kan være menneskeføde, f.eks. kold oksegryde på dåse eller visse kornprodukter.

Hvalpekonkurrencer og menneskehvalpefester er passende steder for hvalpe at lege i offentligheden. Puppy Analpropper med hundehaler er en anden nyhed for menneskehvalpe.

Hvad er hvalpeleg?

Pup Play er en form for rolleleg, hvor mennesker påtager sig rollen og mentaliteten som en hvalp. Det kan tage mange former, fra blot at nyde følelsen af at være en hvalp resp. Human puppy det kan tage mange former, fra bare at nyde følelsen af at være en hvalp, til at bære en hvalpehue, hvalpehandsker eller andet hvalpeudstyr, til at lege med andre hvalpe eller endda lege med en person, der påtager sig rollen som en handler.

Hvad er en menneskehvalp?

A Human puppy er betegnelsen for en person, der kan lide at påtage sig en rolle med en hundepersonlighed. For nogle, på Pup Play, er det at være en hvalp et rum, de dykker ned i i en begrænset periode for at slappe af eller bare lege, mens det for andre kan være en identitet, de lever 24/7. Nogle menneskehvalpe er ensomme (eller omstrejfere), andre kan være partnere eller have et puppy halsbånd (der tilhører en fører, hundetræner eller mester). Nogle menneskehvalpe slutter sig endda til en større flok og påtager sig hvalperoller som alfa, beta og omega.

Hvad er en hundefører?

En hundefører er en person, der nyder at spille rollen som opsynsmand for en hvalp. Handlere kan påtage sig mange forskellige roller, fra en omsorgsfuld omsorgsperson til en fast snorholder til en lydighedstræner til en mester. Forholdet mellem en hundefører og en Human puppy kan være romantisk, seksuelt eller bare platonisk.

OK, så er Pup Play en seksuel, romantisk, social eller platonisk ting?

Det kan være alle mulige ting, og Pup Play er forskelligt for hver person. De fleste hvalpe og hundeførere finder en eller anden form for fysisk og seksuel tilfredsstillelse. Mange finder også en romantisk forbindelse og gør Pup Play til en del af et forhold. Andre ønsker bare at nyde hvalpetiden med platoniske venner. Der er ingen forkert måde at være en god Human puppy at være!

Hvem kan være en Human puppy være?

Alle og enhver! Man behøver ikke at eje en dyr lædermaske eller deltage i events for at være en to be human pup at være en. Du har ikke brug for en fører eller en alfahund eller at tilhøre en flok. Alt, hvad du behøver, er lysten til at være en hvalp og åbenheden for at opdage nye ting. Resten er op til dig!

Findes der andre former for leg med kæledyr?

Selvfølgelig er der det! Ikke alle, der kan lide at lege med kæledyr, ønsker at tage hundens hoved. Nogle foretrækker at lege som en killing, pony, ulv, ræv, tyr eller en anden type dyr. Hvert legedyr har et andet hoved og en anden attitude. Hvis du tror, at en anden slags pet play er noget for dig, anbefaler vi, at du går på opdagelse på MEO.co.uk og spørger rundt for at finde ud af, hvordan andre oplever deres egen personlige form for kæledyrsleg.

Er det kun for homoseksuelle mænd?

Overhovedet ikke! pet play og Human puppy Play er generelt åbne for folk af alle køn og orienteringer. puppy Play det ser ud til at være mest populært blandt homoseksuelle mænd, men der er også et stort antal menneskehvalpe og hundeluftere af enhver orientering og køn. Uanset om du er en hetero-hvalp, en queer-hvalp eller en anden slags puppy er, vil du finde det perfekte puppy Play Udstyr her på MEO.co.uk