Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Human puppy - Analpropper

Nyhedsbrev

Human puppy - Analpropper 

Hos MEO finder du alt til din fetish! Buttplugs og analplugs i alle størrelser. Fordi en hale på butt plug er det, der gør hvalpeleg perfekt.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 20 elementer
Vis 1 - 12 af 20 elementer

human pup Play er en form for BDSM-rollespil (engelsk, fra: bondage, discipline, submission and masochism), hvor en person påtager sig rollen som en hund eller hvalp, og den anden person påtager sig rollen som ejeren eller træneren. Dette kan omfatte adfærd som at gø, kradse, logre med halen og også at bære halsbånd og snor. Det er en fetich, der for nogle mennesker er en form for flugt, afslapning og nydelse.

Hvad angår de fysiske aspekter, kan det være human pup Play også omfatte brugen af buttplugs (kendt som puppy buttplugs). Det er analpropper, der føres ind i anus og kan bæres i lange perioder. På human pup Play specielle buttplugs kan bruges til at øge følelsen af underkastelse og simulere følelsen af at have en hale.

Der findes forskellige typer buttplugs til menneskelig prutten, f.eks. dem, der ligner en hundehale, eller dem, der har en hale påsat. Nogle er lavet af silikone, andre af gummi eller rustfrit stål. De findes i forskellige størrelser og former, nogle har en buet form, nogle har en lige form, nogle har en tilspidset form, og nogle har en fladere form. Det er vigtigt at vælge en analplug af god kvalitet med hale og at følge sikkerhedsretningslinjerne, når man bruger den puppy butt plug at bruge en.