Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Oppustelige dildoer og analpropper

Nyhedsbrev

Oppustelig analplug fra AlphaMale

Vores oppustelige buttplug er et innovativt analudvidende sexlegetøj, der er populært blandt både mænd og kvinder takket være dets alsidighed og nye design. Den kan pustes op til en stor størrelse, så du kan udvide dine personlige fysiske grænser.

Mere information

3877/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Vores oppustelige buttplug er et innovativt analudvidende sexlegetøj, som er populært blandt både mænd og kvinder takket være sin alsidighed og sit innovative design. Den kan pustes op til en stor størrelse, så du kan skubbe til dine personlige fysiske grænser.

    Buttpluggen er fremstillet af silikone af høj kvalitet og har en samlet længde på 105 mm og en indføringslængde på ca. 90 mm, hvilket gør den til det ideelle sexlegetøj for begyndere og avancerede brugere. Den anatomisk formede base sikrer ikke kun, at den oppustelige buttplug sidder sikkert, men gør den også meget behagelig at have på.

    Muligheden for at puste buttpluggen op til 80 mm og dermed opleve en følelse, der kan tilpasses, er simpelthen vidunderlig. Designet og de særlige funktioner gør buttpluggen særligt tiltalende, da den tilpasser sig perfekt til kroppens indre konturer og derfor giver en meget intens, men behagelig stimulation. Den integrerede 500 mm lange slange med pumpebold giver mulighed for præcis kontrol af oppustningsgraden, så brugeren kan ændre størrelsen efter ønske.

    Mænd og kvinder elsker dette produkt fra AlphaMale af flere grunde: For det første giver dens oppustelighed en unik mulighed for at variere den anale udstrækning, hvilket ikke er muligt med traditionelle buttplugs. For det andet giver det bløde, fleksible silikonemateriale mulighed for skånsom indføring og tilpasning til kroppen, hvilket er særligt fordelagtigt ved anal brug og øger komforten betydeligt.

    Derudover er den oppustelige buttplug ikke begrænset til anal leg, men kan også bruges vaginalt, hvilket gør den til et alsidigt værktøj til solosex eller forspil. Muligheden for at puste buttpluggen op giver en ekstra dimension af stimulering ud over, hvad et stift sexlegetøj kan tilbyde.

    Alt i alt er den oppustelige buttplug et fremragende valg for dem, der ønsker at forbedre deres seksuelle oplevelse. Med sin unikke kombination af design, fleksibilitet, komfort og størrelse, der kan tilpasses, tilbyder den en spændende måde at skubbe dine egne fysiske grænser på!

    Flere detaljer:

    • Oppustelig buttplug fra AlphaMale
    • Materiale: Silikone, plastik
    • Dimensioner: Total længde på 105 mm, indføringslængde på 90 mm, oppustelig til ca. 80 mm.
    • For optimal nydelse og sikkerhed, når du bruger den oppustelige buttplug, anbefaler vi, at du kun bruger vandbaseret glidecreme, helst vores Aquameo. Dette specialudviklede smøremiddel sikrer en blid og jævn indtrængning og er perfekt tilpasset silikonematerialet i den oppustelige buttplug. Smøremidler, der indeholder olie eller silikone, bør undgås, da de kan beskadige materialet.
    • Til rengøring anbefaler vi at vaske den oppustelige buttplug med varmt vand og mild sæbe før og efter hver brug. Vores VeryClean-spray kan derefter bruges til grundig desinfektion. Denne enkle plejerutine sikrer, at den oppustelige buttplug forbliver hygiejnisk og giver dig nydelse i lang tid.
    • Aquameo, AlphaMale og MEO er registrerede varemærker tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Top

    Lässt sich einfacher einführen als die aufpumparen Buttplugs die ich bisher probiert habe. Größe ist ideal!!!!

      Skriv din egen anmeldelse

      Oppustelig analplug fra AlphaMale

      Oppustelig analplug fra AlphaMale

      Vores oppustelige buttplug er et innovativt analudvidende sexlegetøj, der er populært blandt både mænd og kvinder takket være dets alsidighed og nye design. Den kan pustes op til en stor størrelse, så du kan udvide dine personlige fysiske grænser.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: