Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM paddle

Nyhedsbrev

BDSM paddle 

Mange af vores kunder foretrækker spanking med en paddle i BDSM (bondage, disciplin, underkastelse og masochisme). Paddles bruges ofte i BDSM-sessioner eller spanking, da de kan give en stærk, intens følelse uden at forårsage alvorlig skade. Der findes forskellige typer paddles: BDSM-paddles i træ, paddles i læder og paddles i gummi. Nogle paddl...

Mange af vores kunder foretrækker spanking med en paddle i BDSM (bondage, disciplin, underkastelse og masochisme). Paddles bruges ofte i BDSM-sessioner eller spanking, da de kan give en stærk, intens følelse uden at forårsage alvorlig skade. Der findes forskellige typer paddles: BDSM-paddles i træ, paddles i læder og paddles i gummi. Nogle paddles har også forskellige teksturer eller former, f.eks. formen på et hjerte, for at forstærke følelsen. Nogle har også paddle har åbninger eller slidser, der kan gøre oplevelsen endnu mere intens. Valget af paddle er et spørgsmål om personlige præferencer, og det er bedst at eksperimentere for at finde ud af, hvad du kan lide.

Mere
12
pr. side
Vis 1 - 12 af 39 elementer
Vis 1 - 12 af 39 elementer

BDSM-paddles er redskaber, der bruges i BDSM-aktiviteter (bondage, disciplin, dominans, underkastelse, sadisme og masochisme) til såkaldt "Impact Play", dvs. spanking. Paddles er som regel lavet af træ, læder eller plastik, og de fås i forskellige former og størrelser.

Vores kunder bruger BDSM-paddles af mange forskellige årsager. For nogle er det en form for magtudveksling i en BDSM-sammenhæng, hvor den dominerende partner bruger paddle til at hævde sin dominans over sin underdanige partner. For andre er det en måde at teste deres grænser på og opleve intense fornemmelser. BDSM-paddles kan også bruges som en del af erotisk spanking, hvor den ene partner klasker den andens balder med paddle for at skabe seksuel oph idselse.

MEO tilbyder forskellige typer BDSM-paddles, hver paddle med sine egne unikke egenskaber. Nogle af de mest almindelige typer paddles er:

Paddles af træ: Dette er den mest traditionelle type paddle, der bruges i BDSM. MEO-paddles er normalt lavet af hårdt træ som eg, kirsebær eller ahorn og kan være glatte eller have en struktureret overflade.

Læder-paddles: Disse paddles er lavet af læder og kan have en glat eller struktureret overflade. Læderpadler er normalt mere fleksible end træpadlerpaddle , hvilket gør dem mere behagelige at bruge.

Plastpadler: Disse padler er lavet af hård plast og er normalt billigere end træ- eller læderpadler. De kan have en glat eller struktureret overflade.

Gummipaddles: Disse paddles er lavet af gummi og er normalt mere fleksible end paddles af træ eller plast. Disse spanking padd les kan have en glat eller struktureret overflade.