Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

Sport Fucker Wedge - Penisring

Oplev den ultimative nydelse med Sport Fucker Wedge-pikringen! Denne revolutionerende pikring vil sende dig i ekstase og antænde din lidenskab. Oplev en ny dimension af intens stimulering og uforglemmelige øjeblikke af nydelse.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Oplev den ultimative nydelse med Sport Fucker Wedge-pikringen! Denne revolutionerende pikring vil sende dig i ekstase og antænde din lidenskab. Oplev en ny dimension af intens stimulation og uforglemmelige øjeblikke af nydelse. Med sit elegante design og unikke kileform er denne pikring et ægte blikfang og et uundværligt tilbehør til sexede eventyr.

     

    Sport Fucker Wedge er dog ikke kun visuelt tiltalende, men imponerer også med sin perfekte pasform og tætsiddende pasform. Med en indre diameter på ca. 2,4 cm tilpasser den sig perfekt til penis eller hele pakken og sikrer optimal stimulering. Den buede kileform fremhæver din manddom på en attraktiv måde og gør dig uimodståelig. Uanset om det er under sex eller i hverdagen, vil denne pikring glæde dig med intense fornemmelser og længere udholdenhed.

     

    Cockringen er lavet af højkvalitets og ekstremt elastisk TPR-materiale, som føles behageligt blødt på huden og sikrer en behagelig bæreoplevelse. Dens sofistikerede design gør, at den kan bæres i længere tid uden ubehagelige begrænsninger. Mærk den kraftfulde effekt af denne pikring, som styrker din erektion, intensiverer dine fornemmelser og giver dig et endnu mere tilfredsstillende kærlighedsliv.

     

    Nyd den grænseløse nydelse og lidenskab, som denne pikring fra Sport Fucker tilbyder dig. Få dette unikke tilbehør nu, og oplev uforglemmelige øjeblikke af erotik og ekstase.

     

    Hvad er flydende silikone?

     

    Flydende silikone er det virkelige insidertip blandt materialer til sexlegetøj. Det er absolut hudvenligt, så det er sikkert og behageligt at bruge - uden at gå på kompromis. Det er også utroligt robust, så det kan modstå selv de vildeste eventyr og stadig holde sig i topform. Og fleksibiliteten? Uovertruffen! Flydende silikone tilpasser sig enhver tænkelig form og giver stadig den nødvendige styrke. Og det bedste af det hele er, at det føles utroligt naturligt. Kort sagt: Flydende silikone er et multitalent af et materiale til sexlegetøj, som ikke lader noget tilbage at ønske, når det gælder sikkerhed og nydelse!

     

    Rengøring og pleje af sexlegetøj i flydende silikone?

     

    Sexlegetøjet skal rengøres grundigt efter hver brug. Du skal blot vaske det med varmt vand og mild sæbe. Bare rolig, materialet er vandtæt og kan nemt skylles af. Hvis du foretrækker det, kan du endda bruge et særligt rengøringsmiddel til sexlegetøj, f.eks. vores VERYCLEAN-spray. Efter rengøringen skal du lade dit sexlegetøj tørre helt. Helst i luften, ikke direkte i solen eller på varmeapparatet. Når det er helt tørt, skal du opbevare det på et rent og tørt sted, væk fra andet sexlegetøj. Helst i en særlig opbevaringspose til sexlegetøj for at beskytte det mod støv og snavs. Og endnu et tip: Brug altid den rigtige glidecreme. Silikonebaseret sexlegetøj fungerer rigtig godt med vandbaseret glidecreme som Aquameo. Du bør dog undgå silikonebaserede glidecremer, da de kan angribe materialet. Hvis du følger disse enkle plejetips, vil du have glæde af dit sexlegetøj i lang tid!

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Penis/testikel-ring
    • Sport Fucker Kile
    • Materiale: ftalatfri silikone
    • Ergonomisk buet kileform
    • Super elastisk materiale
    • Indvendig diameter ca. 2,4 cm
    • Sport Fucker og MEO er anerkendte virksomheder, der har specialiseret sig i sexlegetøj og BDSM-produkter af høj kvalitet. Det omfattende sortiment tilbyder innovative og spændende løsninger til alle, der ønsker at tage deres seksuelle oplevelser til et nyt niveau. Sport Fucker og MEO står for kvalitet, funktionalitet og maksimal nydelse. Produkterne er omhyggeligt udviklet og fremstillet i henhold til strenge kvalitetsstandarder for at sikre en sikker og spændende seksuel oplevelse. Dette produkt er endnu et imponerende eksempel på den førsteklasses kvalitet og det unikke design, som Sport Fucker og MEO er kendt for.

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Top

    Excellent produit. résistant je m’en sers souvent, ne fait pas mal caoutchouc de bonne qualité. maintient une forte érection et retarde le grand final à essayer absolument

      Skriv din egen anmeldelse

      Sport Fucker Wedge - Penisring

      Sport Fucker Wedge - Penisring

      Oplev den ultimative nydelse med Sport Fucker Wedge-pikringen! Denne revolutionerende pikring vil sende dig i ekstase og antænde din lidenskab. Oplev en ny dimension af intens stimulering og uforglemmelige øjeblikke af nydelse.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: