Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Realistiske dildoer

Nyhedsbrev

Realistisk dildo med sugekop 19 cm

Gør dig klar til AlphaMale-dildoen - en realistisk dildo, der ændrer alt. Med sin realistiske følelse og udseende sætter den nye standarder. Uanset om du er nybegynder eller professionel, opfylder denne dildo de højeste krav!

Mere information

3619/00

Tilgængelig inden længe

    Mere information

    Realistisk dildo med sugekop 19 cm: Et mesterværk af forførelse!

    Gør dig klar til AlphaMale-dildoen - en realistisk dildo, der ændrer alt. Den sætter nye standarder med sin realistiske følelse og udseende. Uanset om du er nybegynder eller professionel, opfylder denne dildo de højeste krav!

    Som en del af vores eksklusive dildosortiment, der fås i fire størrelser (19 cm, 22 cm, 24 cm og 27 cm), overgår vores realistiske dildo alle forventninger med hensyn til realisme og ægthed:

    Oplev forskellen mellem en meget god og en fremragende dildo:

    Denne dobbeltlags-dildo er fremstillet af banebrydende flydende silikone og giver en oplevelse, der er så ægte, at den næsten virker uvirkelig. Takket være Always Up™-teknologien er AlphaMale-dildoen altid klar til action, mens strukturen med dobbelt densitet giver en uovertruffen realistisk fornemmelse.

    Vores realistiske AlphaMale-dildo sætter nye standarder for virkelighedstrohed: fra den svulmende glans, som du kan mærke intenst ved hver bevægelse, til de imponerende realistiske blodårer, der løber langs hele skaftet - hver eneste detalje er perfekt. De tykke, omhyggeligt modellerede testikler er ikke kun et ekstra blikfang, men giver også en realistisk følelse, der afrunder den samlede oplevelse med denne dildo.

    Uimodståelig blød Flexiskin™-overflade: Betagende god!

    Det unikke Flexiskin™-materiale gør AlphaMale-dildoen særligt smidig og silkeagtig. Materialet er ikke kun behageligt at røre ved, det er også allergivenligt og ikke-porøst, hvilket gør det særligt hygiejnisk og sikkert for kroppen.

    Realistisk form og farve: Som en rigtig penis - bare bedre!

    Vores realistiske AlphaMale-dildo er kendetegnet ved sin perfekt buede, anatomiske form med meget store testikler og en stærk sugekop, der også er velegnet til en strap-on. Den realistiske farve gør den også til en af de mest realistiske dildoer på markedet.

    Optimal størrelse til intens nydelse: Ideel til begyndere og avancerede brugere!

    Med en længde på ca. 19 cm og en diameter på ca. 4 cm har vores realistiske dildo den ideelle størrelse til dybe og tilfredsstillende oplevelser, hvad enten det er analt eller vaginalt. Den indførbare længde på ca. 13 cm er også absolut overbevisende.

    Stærk ydeevne med den kraftige sugekop:

    Et højdepunkt ved dildoen er dens kraftige sugekop, som åbner op for et væld af muligheder. Takket være den robuste og pålidelige sugekop kan du sætte dildoen fast på næsten enhver glat overflade - til håndfri nydelse, hvor du vil. Uanset om du sætter den fast på væggen, gulvet eller en anden glat overflade, holder sugekoppen sikkert og stabilt. Denne fleksibilitet gør AlphaMale-dildoen til et alsidigt sexlegetøj til kreative og tilfredsstillende solosessioner eller som en spændende tilføjelse til sex med en partner. Sugekoppen udvider dine muligheder og tager dine fantasier til nye dimensioner.

    Stabilitet og holdbarhed: Du vil have glæde af denne dildo hele livet!

    Laget af Flexiskin™ skjuler en fast silikonekerne, der giver den realistiske dildo den nødvendige stabilitet og elasticitet. Denne perfekte kombination af materialer garanterer en usædvanlig lang levetid.

    Optimal pleje af AlphaMale-dildoen: Smøremiddel og rengøring

    Anbefalinger om smøremiddel: For at få det bedste ud af din AlphaMale-dildo anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme. Undgå silikonebaserede glidecremer, da de kan skade dildoens silikonemateriale af høj kvalitet. Vores bedste anbefaling er AquaMEO glidecreme - perfekt afstemt til vores produkter for en naturlig følelse.

    Tips til rengøring: Rengøring af din AlphaMale-dildo er ukompliceret og vigtig for en lang levetid. Rengør blot dildoen efter brug med varmt vand og neutral sæbe. For grundig rengøring og optimal hygiejne anbefaler vi også vores særlige VeryClean rengøringsspray. Den er skånsom mod materialet og sikrer, at din AlphaMale-dildo altid er frisk og klar til dit næste eventyr.

    Oplev, hvorfor vores realistiske AlphaMale-dildo af flydende silikone ikke bare er en dildo, men en helt ny, absolut realistisk oplevelse.

    Se flere detaljer:

    • Livagtig dildo med sugekop og store testikler
    • Længde: 19 cm
    • Længde til indføring: 13,2 cm
    • Diameter: 4,0 cm
    • Materiale: silikone, ftalatfri

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Größer wäre besser

    ich fände ihn länger besser

      Evaluering 

      Geiles Erlebnis

      Die Anwendung dieses Dildos ist ein geoöes Vergnügen. Er gleitet leicht und sorgt für eine super Befriedigung. Die realistische Form stimuliert genau die richtigen Stellen und sorgt für ein unglaublich geiles Erlebnis.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Realistisk dildo med sugekop 19 cm

      Realistisk dildo med sugekop 19 cm

      Gør dig klar til AlphaMale-dildoen - en realistisk dildo, der ændrer alt. Med sin realistiske følelse og udseende sætter den nye standarder. Uanset om du er nybegynder eller professionel, opfylder denne dildo de højeste krav!

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: