Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Ægte røvspil

Nyhedsbrev

Lang buttplug "Beast" fra Extremeo-serien

Opdag hemmeligheden bag, hvorfor mænd og kvinder over hele verden er besat af "Beast" buttpluggen! Hvis du troede, du havde set det hele, så har du ikke set denne buttplug med en "hemmelig funktion". Denne buttplug kombinerer design og funktion for at skabe en virkelig fantastisk oplevelse, der er uovertruffen. Det er ikke uden grund, at vores kunder kalder den for verdens bedste buttplug.

Mere information

3446/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus forsendelsesomkostninger

Tilgængelig inden længe

    Mere information

    Opdag hemmeligheden bag, hvorfor mænd og kvinder over hele verden er besat af "Beast"! Hvis du troede, du havde set det hele, så har du ikke set denne buttplug med en "hemmelig funktion". Denne buttplug kombinerer design og funktion for at skabe en virkelig fantastisk oplevelse, der er uovertruffen. Det er ikke uden grund, at vores kunder kalder den den bedste buttplug i verden.

     

    Hver eneste detalje ved "Beast" buttpluggen er en oplevelse i sig selv!

     

    "Beast" tilbyder alt, hvad man kan ønske sig af den allerbedste analsex og en førsteklasses buttplug: Alene den imponerende længde på 30 cm lover en særlig dyb penetration. Takket være forskellige diametre fra 4 til 6,3 cm vil "Beast" tage dig med på en rejse med intense fornemmelser. Det klassiske buttplug-hoved er kun begyndelsen - den rillede sektion intensiverer den anale stimulation, som øges med den sfæriske fortykkelse til et absolut klimaks, når du har passeret dette punkt.

     

    Hvorfor du vil elske denne "hemmelige" funktion:

     

    Den virkelige genistreg er den nederste del af buttpluggen, som fungerer som en fjedrende "støddæmper". Denne detalje muliggør en dyb og stimulerende massage dybt inde i anus og direkte på prostata - tænk på de dynamiske bevægelser, når du twerker, bare varmere, mere intens, nøgen og selvfølgelig lodret.

     

    Når du kører på "Beast" buttpluggen, viser "støddæmperen" sin fulde styrke. Den omdanner dine bevægelser til intens, rytmisk stimulation, der breder sig dybt inde i dig. Det er, som om du rider på en bølge, der katapulterer dig til nye højder af nydelse for hver bevægelse, du foretager. Denne funktion maksimerer følelsen af indtrængning og sikrer, at hver bevægelse, hver ny indtrængning og hver lille ændring i din stilling mærkes intenst. Ligesom rigtig analsex!

     

    Især når du rider på buttpluggen, giver "støddæmperen" med sin rekyl den fordel, at stimuleringen går direkte derhen, hvor der er mest brug for den, nemlig dybt inde i analkanalen og for mænd især på prostata.

     

    Kort sagt tager buttpluggens fjedrende "støddæmper" den anale stimulation til et helt nyt niveau. Det er ikke bare følelsen af fylde, som mange buttplugs tilbyder, men også den dynamiske, pulserende fornemmelse, der kommer ved aktiv brug og skaber en unik, intens følelse af nydelse. Denne funktion gør "Beast" til en uundværlig buttplug for alle, der ønsker at få mest muligt ud af deres anale eventyr.

     

    Oplev buttpluggen, der gør solosessioner til himmelske oplevelser!

     

    Uanset om det er solosex eller parsex, giver "Beast" buttpluggen uforglemmelige klimakser. Den er lavet af medicinsk silikone af høj kvalitet, som ikke kun føles behageligt silkeagtig, men også er fleksibel nok til at nå alle dele af din krop. Samtidig er buttpluggen fast nok til, at den nemt kan indføres analt. Den brede sugebase gør det ikke kun muligt at bruge buttpluggen håndfrit, men giver også sikker beskyttelse mod, at den føres for dybt ind i anus.

     

    Kort sagt: Med "Beast" får du ikke bare en buttplug - du oplever et eventyr af superlativer, som vores begejstrede kunder beskriver som det frækkeste, de nogensinde har oplevet. Overgiv dig til dette sexede bæst, og oplev øjeblikke af nydelse, som du aldrig har oplevet før!

     

    Rengøring og brug af en Extremeo buttplug:

     

    • Nem at bruge: At indføre en anal plug i anus kan være en smuk og behagelig oplevelse - især hvis man ved, hvordan man gør det rigtigt. For at gøre det lettere at føre buttpluggen ind i anus anbefaler vi vores populære Extremeo Spray. En kort spray afslapper lukkemusklen. Det gør indføringen af analpluggen til en særlig blid fornøjelse.

     

    • Den rigtige glidecreme og vores Lube Shooter: Den rigtige glidecreme kan gøre hele forskellen. Med silikoneprodukter som Extremeo buttpluggen bør du undgå at bruge silikonebaserede glidecremer, da de kan beskadige materialet. I stedet anbefaler vi vandbaserede glidecremer som vores Aquameo eller AlphaMale Aqua. De giver en behagelig følelse og er sikre at bruge sammen med buttplugs af silikone. En glidecreme-shooter eller glidecremeapplikator optimerer oplevelsen med analt sexlegetøj som f.eks. buttplugs. Den giver en dybere og mere jævn fordeling af glidecremen i analkanalen, hvilket gør det mere behageligt og sikkert at indføre buttpluggen. Da anus ikke producerer sit eget smøremiddel, reducerer en tilstrækkelig tilførsel af smøremiddel friktionen og risikoen for skader. Desuden muliggør Lube Shooter en ren og præcis påføring uden spild af smøremiddel.

     

    • Rengøring: Din Extremeo buttplug skal rengøres grundigt efter hver brug. Til grundig og hygiejnisk rengøring anbefaler vi også vores VERYCLEAN-spray. En hurtig spray sikrer, at buttpluggen altid er klar til det næste eventyr.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Buttplug "Beast"
    • Anal-dildo eller buttplug fra Extremeo-serien.
    • Mål: 30 cm lang, hoveddiameter 4,8 cm, diameter på den rillede del 4 cm, diameter på den kugleformede udvidelse 6,3 cm.
    • Extremeo buttplugs er analplugs udviklet af eksperter.
    • Extremeo ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Tyskland.
    • Materiale: Fremstillet af silikone af høj kvalitet, fri for ftalater.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Buena compra

    Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Fills Completely and makes me cum

    Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    I love it.

    I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Sehr angenehmes biegbares Material .

    Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Lang buttplug "Beast" fra Extremeo-serien

    Lang buttplug "Beast" fra Extremeo-serien

    Opdag hemmeligheden bag, hvorfor mænd og kvinder over hele verden er besat af "Beast" buttpluggen! Hvis du troede, du havde set det hele, så har du ikke set denne buttplug med en "hemmelig funktion". Denne buttplug kombinerer design og funktion for at skabe en virkelig fantastisk oplevelse, der er uovertruffen. Det er ikke uden grund, at vores kunder kalder den for verdens bedste buttplug.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: