Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal udstrækning

Nyhedsbrev

Buttplug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - analplug til mænd

Den bedste buttplug, du nogensinde har set - buttpluggen, der kan ALT. Gape Keeper buttpluggen, som vi tilbyder i 6 størrelser til både begyndere og fisting-eksperter, lover den ultimative prostataorgasme og varig analudvidelse!

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Den bedste buttplug, du nogensinde har set - buttpluggen, der kan ALT. Gape Keeper buttpluggen, som vi tilbyder i 6 størrelser til både begyndere og fisting-eksperter, lover den ultimative prostataorgasme og varig anal udstrækning! Takket være dens anatomisk perfekte form, som er direkte rettet mod prostata, garanterer den orgasmer af en intensitet, du aldrig har oplevet før. Dens stærke sugekop sikrer også ubegrænsede muligheder, da den klæber pålideligt til enhver glat overflade og giver dig maksimal nydelse.

     

    Perfekt til stimulering af prostata og til varig anal udstrækning med tydeligt synlige resultater:

     

    Takket være sin unikke form kan Butt Plug Gape Keeper nå og massere prostata på en målrettet måde, hvilket resulterer i mere intense og længerevarende orgasmer. Følelsen af konstant stimulering kombineret med muligheden for at bruge den døgnet rundt giver buttpluggen en konstant erotisk tilstedeværelse, som mange mænd beskriver som overvældende. Desuden er buttpluggen designet til konstant at strække anus og holde den i en vidt åben position. Denne følelse af permanent anal udstrækning kan intensivere den seksuelle oplevelse betydeligt og føre dig ind i en verden af uovertruffen nydelse. Gape Keeper skubber ikke kun til dine grænser, men definerer også, hvad ægte anal nydelse betyder.

     

    Vil du lære hemmeligheden bag Gape Keeper?

     

    Navnet "Gape Keeper" på vores analplug henviser til det engelske ord "gape", som betyder "åbning". I denne sammenhæng beskriver det det at strække og holde anus åben. Buttpluggen "Gape Keeper" fra Extremeo-serien er derfor en analplug, der er specielt udviklet til at holde anus udstrakt eller åben i en vis periode. Brugen af en sådan analplug kan give manden en varig følelse af anal fylde og anal udstrækning, hvilket mange mænd finder meget ophidsende og tilfredsstillende. Udtrykket 'keeper' betyder også, at buttpluggen er designet til at 'bevare' eller 'vedligeholde' dette stræk.

     

    Udstyret med en stærk sugebase klæber buttpluggen pålideligt til enhver glat overflade, hvilket muliggør håndfri eventyr og intensiverer den anale oplevelse. Uanset om det er lodret på væggen eller vandret på gulvet - Gape Keeper forbliver præcis, hvor du vil have den.

     

    Den perfekte buttplug til begyndere og også til meget erfarne mænd:

     

    • Størrelse S: 3 til 5,5 cm diameter, 9,5 cm indføringslængde - Til begyndere.
    • Størrelse M: 3,5 til 6,2 cm i diameter, 10,7 cm i indføringslængde - Til øvede brugere.
    • Størrelse L: 4 til 7,5 cm i diameter, 12 cm indføringslængde - Til mænd med erfaring.
    • Størrelse XL: 4,5 til 8,5 cm i diameter, 13,8 cm indføringslængde - Føles som en kvindes knytnæve i din numse!
    • Størrelse XXL: 5 til 9,5 cm i diameter, 15 cm indføringslængde - Føles som en mands knytnæve i numsen!
    • Størrelse XXXL: 5,5 til 10,5 cm i diameter, 17 cm indføringslængde - Kun for analpirater!

     

    Den virkelige magi ved denne buttplug ligger i dens præcise krumning: Gape Keeper Butt Plug er udviklet med den mandlige anatomi i tankerne og retter sig direkte mod prostata. Denne præcise stimulering kan give orgasmer af uovertruffen intensitet og varighed - en oplevelse, som alle mænd bør have haft mindst én gang.

     

    Den flydende silikone buttplug er så fleksibel, at den kan bruges i enhver stilling og kan trænge særligt dybt ind i dig. Buttpluggen tilpasser sig perfekt til kroppen og giver en allround tilfredsstillende følelse.

     

    Kort sagt: Gape Keeper er mere end bare en analplug. Den er et statement, et løfte om intense øjeblikke af nydelse og den perfekte buttplug til alle mænd, der er på udkig efter noget særligt!

     

    Rengøring og brug af Extremeo buttplugs:

     

    • Nem at bruge: At indføre en buttplug i anus kan være en smuk og behagelig oplevelse - især hvis man ved, hvordan man gør det rigtigt. Vi anbefaler vores populære Extremeo Spray for at gøre det lettere at føre buttpluggen ind i anus. Et kort spray afslapper lukkemusklen. Det gør indføringen af buttpluggen til en særlig blid fornøjelse.

     

    • Den rigtige glidecreme og vores Lube Shooter: Den rigtige glidecreme kan gøre hele forskellen. Med silikoneprodukter som Extremeo buttpluggen bør du undgå at bruge silikonebaserede glidecremer, da de kan beskadige materialet. I stedet anbefaler vi vandbaserede glidecremer som vores Aquameo eller AlphaMale Aqua. De giver en behagelig følelse og er sikre at bruge sammen med buttplugs af silikone. En glidecreme-shooter eller glidecremeapplikator optimerer oplevelsen med analt sexlegetøj som f.eks. buttplugs. Den giver mulighed for en dybere og mere jævn fordeling af glidecremen i analkanalen, hvilket gør det mere behageligt og sikkert at indføre buttpluggen. Da anus ikke producerer sit eget smøremiddel, reducerer en tilstrækkelig tilførsel af smøremiddel friktionen og risikoen for skader. Desuden muliggør Lube Shooter en ren og præcis påføring uden spild af smøremiddel.

     

    • Rengøring: Din Extremeo buttplug skal rengøres grundigt efter hver brug. Det meste snavs kan nemt fjernes med varmt vand og mild sæbe. For grundig og hygiejnisk rengøring anbefaler vi også vores VERYCLEAN-spray. En hurtig spray sikrer, at buttpluggen altid er klar til det næste eventyr.



    Yderligere oplysninger:

     

    • Butt Plug Extremeo - Gape Keeper - analplug til mænd
    • Extremeo buttplugs er analplugs udviklet af eksperter.
    • Extremeo ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Germany.
    • Materiale: Fremstillet af silikone af høj kvalitet, fri for ftalater.
    • Brug kun buttpluggen med vandbaserede smøremidler som Alphamale Aqua eller Aquameo og vores Lube Shooter.
    • Vi anbefaler vores Anal Relax Spray Extremeo til denne buttplug: Denne spray virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet seksuel ekstase.
    • Med de nye Extremeo butt plugs tilbyder vi dig nu en all-round ubekymret pakke til dine anale eventyr. MEO er ikke kun en pioner, når det gælder verdensberømte produkter som Extremeo Anal Relax Spray, men er også altid på udkig efter de bedste og mest innovative måder at forbedre analsex på. Den logiske fortsættelse af vores passion for analprodukter er lanceringen af de innovative buttplugs i Extremeo-serien. Baseret på mange års erfaring og feedback fra vores loyale kunder har vi udviklet buttplugs, der sætter nye standarder for design, komfort og funktion.
    • Vil du købe en buttplug? Du kan bestille vores buttplugs i hele verden. Du kan finde MEO-sexshops i tysktalende lande som f.eks. MEO-shoppen i Tyskland, MEO i Schweiz eller MEO-bondage-shoppen i Østrig. Vi er ikke kun aktive i hele Europa, som i Frankrig, Italien, Holland, Irland, Island, Rumænien, Norge, Sverige etc., men over hele verden, for eksempel MEO Sex Shop i Spanien, en dildoshop i Danmark samt i Finland - og hvis du taler tjekkisk, kan du finde hele vores sextoy-sortiment online i Tjekkiet. Hvis estisk er dit sprog, kan du bestille vores udvalg af buttplugs online i Estland. Vi er også tilgængelige i Slovenien, med en sexshop i Bulgarien og et bredt udvalg af BDSM og erotiske produkter i Slovakiet. Du kan finde flere MEO-butikker i USA, Belgien, Grækenland, Ungarn, Japan, Storbritannien, Serbien, Luxembourg, Malta, Portugal, Island, Polen, Canada, Sydafrika og Kosovo.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Größe XL

    Angenehme Form und Oberfläche, aber er bleibt nicht an Ort und Stelle sondern ploppt leicht wieder raus.
    Aber zum reiten und vordehnen ist er nicht schlecht.

      Evaluering 

      Größe XL

      Angenehme Form und Oberfläche, aber er bleibt nicht an Ort und Stelle sondern ploppt leicht wieder raus.
      Aber zum reiten und vordehnen ist er nicht schlecht.

        Evaluering 

        Davvero grosso

        L’ho provato appena è arrivato è davvero grosso fidatevi.
        Io non sono troppo esperto nella penetrazione anale e inizialmente ho fatto fatica.
        Con il tempo andrà meglio
        Materiale bellissimo è morbidissimo al tatto.
        Ventosa super forte, si attacca ovunque

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Fantástico

        Cuando lo ves te das cuenta realmente de lo grueso que es. De hecho personalmente me ha costado meterlo, pero una vez dentro la sensación es enorme. El tacto es firme, pero no rígido como una piedra. En definitiva, es un juguete lo suficientemente grande como para suponer un placentero reto a los que recien empiezan a experimentar tamaños considerables.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Comfortable all day

        Fits beautifully and is comfortable enough to wear all day. Stays in place even during a workout.

          Evaluering 

          Sehr füllend

          Habe den Gape Keeper in L bestellt und war erst ein wenig erschrocken. Aber der Plug hier ist so schön weich, flutschte sofort rein und füllt meinen Anus so schön aus. Sitze im Büro und liebe es. Später ein Spaziergang. Herrlich. Vielleicht hole ich ihn mir noch Xl. Totale Empfehlung von mir

          • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
          Evaluering 

          Sehr geil

          Mann muss sich ein bisschen Zeit, Ruhe und Gleitgel nehmen, um die Grösse aufnehmen zu können. Durch das weiche Material ist das Einführen allerdings viel einfacher als bei anderen Produkten dieser Grösse! Es passt sich perfekt an die Anatomie an. Es füllt einem richtig auf und drückt sehr angenehm auf die Prostata. Besonders gut gefällt mir auch die relativ breite Basis. Dadurch wird der Schliessmuskel auch nach erfolgtem Einführen immernoch schön gedehnt. Durch den grossen Durchmesser bleibt der Buttplug auch trotz breiter Basis immer an Ort und Stelle und rutscht nicht plötzlich raus. Sehr zu empfehlen!

          • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
          Evaluering 

          Highly recommended!

          I bought the XL and yes, this product is big! When I opened the package the first thing I thought. Ok, this is too big. I need to get one size smaller. But the material is just the right amount of flexible and soft that with just a small bit of lube you can get it in comfortably, it just squeezes in. I can even do it standing up in the shower.

          Once it's in you it fills you up the sensation is fantastic, it doesn't hurt as harder butt plugs this size sometimes do. It pleases you in the right way, it's very very comfortable and just the right amount of 'discomfort', it's always there. That said, I can wear it easily for more hours a day and 'ride' it while being in the office or doing my daily stuff.

          • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
          Evaluering 

          Rund herum zufrieden

          Das Material des Gape Keeper ist unglaublich geol und anschmiegsam. Man glaubt kaum daran, dieses Ding rein zu bringen. Aber mit ein klein wenig Gleitgel geht das leichter als gedacht. Das Material gibt halt nach. Der Buttplug passt sich unglaublich an. Gleich nach dem Einführen hatte ich das Gefühl, dass da gar nichts wäre. Aber der Plug passt sich dermaßen gut an, dass man ihn kaum spürt (und das über Stunden). Der leichte Druck, den das Teil innen erzeugt, ist sehr anregend, auch wenn man nicht weiß, woher das kommt.
          Gefühlsmäßig das ALLERBESTE was ich je

          • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
          Evaluering 

          Great quality plug

          Once in it stays in pretty well and is surprisingly comfortable considering the relatively large base. Doesn't require a huge amount of lube (for me) but others may find it uncomfortable without plenty of lube. Only thing i don't like is that it attracts dust and hair due to the rubbery surface, but allot of toys have this same issue and the material used does make it very soft and comfortable so i am not going to take away a star for this. 5/5 would plug again!

          • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
          Evaluering 

          Awesome

          I have had the small and medium but the large fills me completely! I am very pleased with it and am going to recommend to all experts you will enjoy !

            Evaluering 

            Perfekt

            Perfekter Sitz. Lässt sich super tragen und das einführen klappt tadellos mit ein wenig Gleitgel.
            Mein persönlicher Lieblingsplug. Viel Spass mit dem Ding.

            • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

            Skriv din egen anmeldelse

            Buttplug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - analplug til mænd

            Buttplug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - analplug til mænd

            Den bedste buttplug, du nogensinde har set - buttpluggen, der kan ALT. Gape Keeper buttpluggen, som vi tilbyder i 6 størrelser til både begyndere og fisting-eksperter, lover den ultimative prostataorgasme og varig analudvidelse!

            Skriv din egen anmeldelse

            Andre kunder købte også:

            30 andre varer i samme kategori: