Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal udstrækning

Nyhedsbrev

Buttplug Challenger - Extremeo-serien

Vil du gerne udforske kunsten at strække analt eller forberede dig perfekt til en fisting-session? Så er "Challenger" fra vores populære Extremeo-serie lige noget for dig. Denne buttplug er specielt udviklet til at strække anus og give intens stimulation på samme tid.

Mere information

3445/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Vil du gerne udforske kunsten at strække analt eller forberede dig perfekt til en fisting-session? Så er "Challenger" fra vores populære Extremeo-serie lige noget for dig. Denne buttplug er specielt udviklet til at strække anus og give intens stimulation på samme tid.

     

    Er du klar til udfordringen? Oplev "Challenger"!

     

    Navnet "Challenger" på buttpluggen fra Extremeo-serien er ikke tilfældigt valgt. Det står for den rene udfordring, du skal tage op for at udforske og udvide dine anale grænser. Og det er netop denne udfordring, som mange ser som en invitation - en invitation til intense, hidtil usete oplevelser. "Challenger" inviterer dig til at gå nye veje, til at lære dig selv og dine egne præferencer at kende på en helt ny måde. Det er mere end bare en buttplug, det er en mission ind i et nyt terræn af ekstrem nydelse.

     

    Challenger: Den ideelle buttplug til intens anal udstrækning!

     

    • Materiale og udførelse: "Challenger" er fremstillet af vinyl af høj kvalitet og imponerer med sin silkebløde overflade, som gør det muligt at føre den forsigtigt ind i anus. På trods af sin fleksibilitet, som sikrer, at den når ud til alle dele af kroppen, bevarer buttpluggen den nødvendige fasthed til at tillade indføring.

     

    • Unikt design: Det særlige ved denne buttplug er dens rillede skaft med 7 tykke tværgående riller, som er anbragt under den tykke glans over hele skaftet. Disse riller intensiverer stimuleringen ved hver indføring og tilbagetrækning i og ud af anus og sikrer en uforglemmelig analstrækningsoplevelse.

     

    • Sikkerhed og komfort: Den brede sugebase giver mulighed for håndfri brug og garanterer samtidig, at buttpluggen ikke føres for dybt ind. Challenger kombinerer derfor maksimal nydelse med maksimal sikkerhed.

     

    • Perfekt til anal udstrækning: Takket være sin imponerende længde på 16 cm og en diameter på op til 6,8 cm er "Challenger" ideel til anal udstrækning. Den forbereder dig trin for trin på stærkere og større penetrationer, hvad enten det er med en større dildo eller endda fisting.

     

    Kort sagt er "Challenger" fra Extremeo-serien ikke bare en buttplug, men en ægte game changer og det ideelle træningsredskab for alle, der ønsker at skubbe grænserne for deres anale oplevelser. Med dens hjælp bliver forberedelse, udstrækning og stimulering en spændende oplevelse! Er du klar til "Challenger"? Find ud af det nu!

     

    Rengøring og brug af en Extremeo analplug:

     

    • Nem at bruge: At indføre en analplug i anus kan være en behagelig og nydelsesfuld oplevelse - især hvis du ved, hvordan du gør det rigtigt. For at gøre det lettere at føre buttpluggen ind i anus anbefaler vi vores populære Extremeo Spray. En kort spray afslapper lukkemusklen. Det gør indføringen af analpluggen til en særlig blid fornøjelse.

    • Den rigtige glidecreme og vores Lube Shooter: Den rigtige glidecreme kan gøre hele forskellen. Med produkter som Extremeo buttpluggen bør du undgå silikonebaserede glidecremer, da de kan beskadige materialet. I stedet anbefaler vi vandbaserede glidecremer som vores Aquameo eller AlphaMale Aqua. De giver en behagelig fornemmelse og er sikre at bruge sammen med buttplugs af vinyl eller silikone. En glidecreme-shooter eller glidecremeapplikator optimerer oplevelsen med analt sexlegetøj som f.eks. buttplugs. Den giver en dybere og mere jævn fordeling af glidecremen i analkanalen, hvilket gør det mere behageligt og sikkert at indføre buttpluggen. Da anus ikke producerer sit eget smøremiddel, reducerer en tilstrækkelig tilførsel af smøremiddel friktionen og risikoen for skader. Desuden muliggør Lube Shooter en ren og præcis påføring uden spild af smøremiddel.

    • Rengøring: Din Extremeo buttplug skal rengøres grundigt efter hver brug. Det meste snavs kan nemt fjernes med varmt vand og mild sæbe. For grundig og hygiejnisk rengøring anbefaler vi også vores VERYCLEAN-spray. En hurtig spray sikrer, at buttpluggen altid er klar til det næste eventyr.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Challenger buttplug
    • Anal-dildo eller buttplug fra Extremeo-serien.
    • Mål: 16 cm lang, diameter 5,4 cm til 6,8 cm. Basisdiameter 8,2 cm.
    • Extremeo buttplugs er analplugs udviklet af eksperter.
    • Extremeo ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Tyskland.
    • Materiale: Fremstillet af vinyl af høj kvalitet, fri for ftalater.
    • Brug kun buttpluggen med vandbaseret glidecreme som Alphamale Aqua eller Aquameo og vores Lube Shooter.
    • Vi anbefaler vores Anal Relax Spray Extremeo sammen med denne analplug. Denne spray virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet seksuel ekstase.
    • Med de nye Extremeo buttplugs har du nu den helt rigtige pakke til dine anale eventyr. MEO er ikke kun en pioner i udviklingen af verdensberømte produkter som Extremeo Anal Relax Spray, men er også altid på udkig efter de bedste og mest innovative måder at forbedre analsex på. Lanceringen af de unikke Extremeo Butt Plugs er den logiske fortsættelse af vores passion for analprodukter. Med vores mangeårige erfaring og feedback fra vores loyale kunder har vi udviklet buttplugs, der sætter nye standarder for design, komfort og funktion.
    • Vil du købe en anal plug eller dildo? Du kan bestille vores sexlegetøj i hele verden. Du kan finde MEO-sexshops i tysktalende lande som f.eks. MEO-shoppen i Tyskland, MEO i Schweiz eller MEO-bondage-shoppen i Østrig. Vi er ikke kun aktive i hele Europa, som i Frankrig, Italien, Holland, Irland, Island, Rumænien, Norge, Sverige etc., men over hele verden, for eksempel MEO Sex Shop i Spanien, en dildoshop i Danmark samt i Finland - og hvis du taler tjekkisk, kan du finde hele vores sextoy-sortiment online i Tjekkiet. Hvis estisk er dit sprog, kan du bestille vores udvalg af buttplugs online i Estland. Vi er også tilgængelige i Slovenien, med en sexshop i Bulgarien og et bredt udvalg af BDSM og erotiske produkter i Slovakiet. Du kan finde andre MEO-butikker i USA, Kina, Belgien, Grækenland, Ungarn, Japan, Storbritannien, Serbien, Luxembourg, Litauen, Letland, Malta, Portugal, Island, Polen, Canada, Sydafrika og Kosovo.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    è il mio primo toy di questo tipo

    è il mio primo toy di questo tipo e fatico ancora un po ad accoglierlo, però sembra molto intrigante ed eccitante

      Evaluering 

      Excellent training device!

      It's a beast, very large and very heavy, so it doesn't slip around. Good training device for stretching!

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Recommended

      Firstly; I only use this toy vaginally. It’s comfortable and a challenge; depending on my mood. I love how it stretches me and feels inside. It’s made from quality materials. My husband likes watching me to see how far down I can go. I’d recommend it to other women who like larger dildos and are playful.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      It's perfect

      The entry is gently and easy just remember to be genius with the lube on your crack as well as your hole the plug is the perfect shape to open your ass up and slide right in the ridges feel so amazing I don't know how to further describe, if your looking to gently stretch your ass so you can enjoy feeling your ring being flexed and having something push on your prostate in just the right way, oh and it is the perfect slightly squishy firmness to make you cum your brains out then this is it not for beginners is a lie the beauty of this is if you take your time and are careful like you should be with any toy you will get whatever results you want easily. It only looks intimidating it is not it's a joy that you can use to start working up to the full size or just use what you need to cum when you want from inserting whenever you want something like that.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Der Wahnsinn

      ich bin angenehm überrascht von der Verarbeitung und dem Aussehen .Das Ding ist richtig schön groß

        Evaluering 

        Saugeil

        Raufsetzen und einführen.Wahnsinn,einfach unbeschreiblich.
        Selber Ausprobieren und Geniessen.Mehr kann man nicht sagen.
        Wahnsinns Teil.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

        Skriv din egen anmeldelse

        Buttplug Challenger - Extremeo-serien

        Buttplug Challenger - Extremeo-serien

        Vil du gerne udforske kunsten at strække analt eller forberede dig perfekt til en fisting-session? Så er "Challenger" fra vores populære Extremeo-serie lige noget for dig. Denne buttplug er specielt udviklet til at strække anus og give intens stimulation på samme tid.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: