Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Prostata-stimulatorer

Nyhedsbrev

Prostata-stimulator

Dette teknologiske vidunder leverer alt det, som alle andre prostatastimulatorer kun lover: uforglemmelig prostatastimulation og betagende orgasmer! Vores testvinder, en multifunktionel prostata-massager, kombinerer forskellige funktioner som vibration, perineal stimulation, og den kan endda pustes op med fjernbetjening.

Mere information

2462/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Dette teknologiske vidunder leverer alt det, som alle andre prostatastimulatorer kun lover: uforglemmelig prostatastimulation og betagende prostataorgasmer! Vores testvinder, et multifunktionelt prostatamassageapparat, kombinerer forskellige funktioner som vibration, stimulering af mellemkødet, og den kan endda pustes op med fjernbetjening.

     

    Den oppustelige prostatastimulator garanterer tilfredsstillende anal nydelse! Takket være den praktiske fjernbetjening kan vores kraftige pro statastimulator hurtigt og nemt pustes op til en ekstrem størrelse. Du kan bestemme, hvor meget du eller din partner kan eller skal tage ind med et tryk på en knap. Prostatastimulatoren fra MEO ® åbner op for mange nydelsesfulde muligheder, for selv i sin oprindelige form er prostatastimulatoren vidunderligt stor og fast, men kan stadig indsættes komfortabelt takket være den bløde silikoneoverflade. Så snart pumpefunktionen aktiveres, vokser prostatastimulatoren til mange gange sin oprindelige størrelse og giver en fantastisk følelse af tryk på prostata. På grund af prostatastimulatorens særlige form stimuleres prostata med stor nøjagtighed , hvilket betyder flere prostataorgasmer for dig.

     

    Kraftige vibrationer, som du kan tænde for i ti forskellige vibrationstilstande, giver endnu mere spændende nydelse. Alle funktioner kan aktiveres med et tryk på en knap ved hjælp af prostatastimulatorens trådløse fjernbetjening.

     

    Med Prostatastimulatoren har MEO® udviklet en prostatavibrator, der tilpasser sig kroppens form individuelt og rammer prostata præcist. Under den sorte overflade af fløjlsblød silikone ligger to kraftige motorer, som gør prostatastimulatoren til et high-end legetøj, der stimulerer prostata og mellemkød på samme tid.

     

    Kvalitet: Et vigtigt kriterium, hvis du vil købe en prostatastimulator:

     

    Prostatastimulatoren fra MEO ® er kendetegnet ved sin enestående kvalitet med hensyn til materialesammensætning og design. Takket være den gennemtænkte forarbejdning er der ingen irriterende sømme eller kanter.

     

    Overbevisende fordel: to kraftige motorer!

     

    Prostatastimulatoren fra MEO ® er udstyret med to kraftige motorer, der giver en dyb effektiv massage af prostata og mellemkød. Mænd, der endnu ikke har oplevet anal stimulation, vil blive overrasket over, hvor intens orgasmen kan være, når disse to anale nydelsespunkter bliver forkælet.

     

    Tips til køb: En prostatastimulator bør også have en fjernbetjening og et batteri med lang levetid:

     

    Du kan aktivere 10 forskellige vibrationsfrekvenser med den praktiske fjernbetjening. Pump-up-funktionen kan aktiveres individuelt ved at trykke på knappen og holde den nede. På den måde har du altid fuld kontrol over din prostataorgasme. Det er selvfølgelig særligt tiltalende at give fjernbetjeningen - og dermed magten over din orgasme - i andre hænder. Et langtidsholdbart genopladeligt batteri (genopladeligt via USB) driver prostatastimulatoren med en driftstid på op til 60 minutter.

     

    Anal orgasme hos mænd:

     

    Prostata er meget følsom og betragtes derfor som mandens G-punkt. Og det bør du udnytte til din egen fornøjelse. For den mandlige orgasme er utrolig takket være prostatamassage. Nøgleord: prostata-orgasme!

    Er prostatastimulatoren velegnet til begyndere?

     

    Takket være den meget glatte overflade af silikone af høj kvalitet er prostatastimulatoren behagelig at indføre og er derfor også ideel til begyndere. Den anatomisk perfekt formede pro statastimulator giver ekstremt tilfredsstillende nydelse. Prostatastimulatoren er behagelig og komfortabel at bruge. En praktisk pumpefunktion gør det muligt for prostatastimulatoren hurtigt at vokse i omkreds med op til 8 cm. Du kan til enhver tid variere omkredsen ved hjælp af fjernbetjeningen, hvilket gør prostatastimulatoren til den ideelle prostatavibrator for begyndere og professionelle. Den oppustelige pro statastimulator er også ideel til effektiv anal udstrækning.

     

    Kan jeg også bruge en prostatastimulator under sex?

     

    Uanset om du nyder prostatastimulatoren fra MEO® alene eller sammen med din partner, kan du forberede dig på en betagende prostataorgasme. Prostatastimulatoren sørger også for, at du virkelig kommer i stemning, for takket være sin særlige form stimulerer pluggen specifikt prostata og mellemkødet. Under sex masserer pluggen mandens G-punkt ved hvert stød, hvilket giver dig en utrolig intens orgasme. En bred, ergonomisk formet base garanterer også maksimal sikkerhed under brug.

     

    Testvinder hos MEO ® takket være innovative funktioner og flot design:

     

    Med denne oppustelige prostatastimulator med fjernbetjening når MEO ® helt sikkert et nyt niveau inden for prostatastimulation, fordi det innovative design af prostatastimulatoren ikke kun imponerer visuelt, men også understøtter din anale nydelse særligt effektivt med sine mange funktioner. Prostatastimulatoren er udstyret med et ergonomisk formet håndtag, der gør det nemt at styre den i den ønskede retning.

     

    Hvad skal jeg ellers være opmærksom på?

    Prostatastimulatoren er helt vandtæt, så du kan tage den med under bruseren til våd leg. En lydsvag motor sikrer diskretion, og du kan til enhver tid oplade prostatastimulatoren med det medfølgende ladekabel.

     

    Prostatastimulatoren kan styres over en afstand på op til 15 meter ved hjælp af fjernbetjeningen . Nyd spændende stimulering på farten i bilen, i fitnesscentret, i klubben eller hvor som helst, du vil have kontrol!

     

    Hvordan bruger jeg prostatastimulatoren?

     

    Indføring af prostatastimulatoren er særlig let takket være den smalle spids og giver dig uovertruffen nydelse. Tip fra MEO ®: Det glatte materiale bliver endnu mere glat, når der bruges glidecreme. Påfør en generøs mængde vandbaseret glidecreme som Aquameo på prostatastimulatorens buede skaft, og før den forsigtigt ind i din anus. Den anden stimuleringsarm skal hvile på dit mellemkød. Nu kan du nemt skifte mellem de 10 kraftige vibrationstilstande med et tryk på en knap og lade dig forkæle. Du kan puste prostatastimulatoren op til den ønskede størrelse med et langt tryk på knappen.

     

    Prostatastimulering med prostatastimulatoren: alt, hvad du har brug for at vide:

     

    Prostatastimulatoren forkæler dig på to måder. Ikke alene rammer den din prostata med den største præcision, men dens base giver også orgasmiske vibrationer på dit følsomme mellemkød. Du kan skifte mellem de 10 kraftige vibrationstilstande og pumpefunktionen med et tryk på en knap på fjernbetjeningen for at finde den tilstand, der er mest behagelig for dig. Denne superlative prostatastimulator får dig til at føle dig helt fyldt indeni, og vibrationerne på mellemkødet og prostata giver endnu et niveau af stimulering. Den tilspidsede spids og den fløjlsbløde overflade glider ubesværet ind, mens prostatastimulatorens særlige design forhindrer for dyb indtrængning. Det er meget nemt at puste prostatastimulatoren op med fjernbetjeningen, og det er også meget hurtigt og nemt at tømme den igen. Prostatastimulatoren er også vandtæt og giver en betagende prostataorgasme i brusebadet.

     

    Forberedelse: Sådan gør du prostatamassagen rigtig god!

     

    Hvis du er bekymret for hygiejnen, anbefaler vi, at du skyller dig med en anal douche på forhånd. Hvis det er din "første gang", skal du skabe en afslappet atmosfære, hvor du kan slappe af i dig selv og de rigtige muskler. Undervurder ikke kraften i en lukkemuskel. Tip: MEO ® tilbyder analsprayen EXTREMEO med en afslappende effekt! Uanset dine behov og præferencer finder du det rigtige tilbehør til alle her hos MEO ®. Og glem ikke en god glidecreme - helst en, der er specielt designet til anal brug.

     

    Hvordan rengør jeg prostatastimulatoren?

     

    Du skal blot rengøre prostatastimulatoren under rindende vand med lidt mild sæbe. Hvis du foretrækker særlig pleje, anbefaler vi vores VERYCLEAN toy cleaner.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Genopladelig prostatastimulator med fjernbetjening
    • Prostata-vibrator med pump-up-funktion
    • Præcis: Stimulerer prostata og mellemkød på en målrettet måde.
    • Superkraft: 10 kraftfulde vibrationstilstande giver variation.
    • Materiale: Silikone + ABS
    • Opladningstid: 2 timer
    • Brugstid, når den er fuldt opladet: 1 time
    • Mål: 13,8 cm x 11 cm x 3,6 cm (ikke oppustet), 11 cm x 16 cm x 8 cm (oppustet)

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    fast perfekt

    Der Stimulator funktioniert super, bin vor Jahren über ein solches Toy mit manueller Pumpe auf den Geschmack der Prostatastimulation gekommen. Man kann den Druck auf die Prostata sehr gut dossieren und die Vibration kommt bei unterschiedlichen dicken auch vollkommen unterschiedlich an der Prostata an.
    Negativ ist nur dass das Toy beim Luftablassen nie richtig zurückgeht und man es nochmal Aufpumpen und in Form bringen muss. Und ich hütte gerne bei einer Version 2.0 Pumpmodie, wie bei den Vibrationen.

      Evaluering 

      Wann wieder verfügbar???

      Leider ist der Prostata Stimulator schon seit Monaten nicht verfügbar…
      Ist da schon etwas bekannt ab wann der wieder zu kaufen ist???

        Evaluering 

        Pas mal mais peut mieux faire

        Déçu par l’emballage, mais aussi par la notice d’explication. En dehors de cela un très bon jouet qui joue bien son rôle et est très efficace. De très belles sensations et un orgasme délicieux. Par contre le mauvais emplacement des boutons, ne permet pas de s’asseoir et d’en profiter. De plus lorsque l’on s’est assis dessus, La télécommande a du mal à capter.Je recommande malgré tout cet article pour le plaisir qu’elle m’a procuré.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Incredible product

        I just got done using mine for the first time and immediately rushed here to leave a 5 star review. It's absolutely wonderful. Not too big initially but not too small and inflates quite a lot, vibrations are comparable to typically much more expensive products, super easy to use and clean, feels solid but goes in easy with some lube, I really have zero issues with this product. Also, if you haven't used an inflatable prostate stimulator before, the feeling is incredible. Easily worth the money, honestly after using it I'm surprised they don't charge more!

        • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Must have!

        Must have! Amazing feeling with the vibration and fullness once it starts pumping!

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Great toy

        This thing is great, love it in my butt during sex. We have had it a long time, it still vibrates and inflates well. It fills me up very well! Feels very good in me. Love it!!!!

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Da avere assolutamente nella propria collezione

        Da avere assolutamente nella propria collezione. Piccolo e discreto, ma che regala sensazioni intense e piacevoli. Lo consiglio a chi soprattutto vuole scoprire il piacere di un massaggio prostatico. Vi assicuro vi aprirà nuove sensazioni e orgasmi più intensi.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        parfait pour la stimulation de la prostate

        parfait pour la stimulation de la prostate

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Best toy ever

        Best toy we ever got. Replaces many other fixed size prostate stimulators we have had in different sizes.

        • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Wow

        Wow this is good training device....

        • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Prostatastimulation

        Dieser Prostata Stimulator bringt im Vergleich zu anderen Vibratoren eindeutig viel mehr. Ich bin vollkommen zufrieden und kann den Prostatasimulator jedem Mann weiter empfehlen, Den insbesondere die zusätzliche Pumpfunktion macht den großen unterschied.

        • 7 af 7 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

        Skriv din egen anmeldelse

        Prostata-stimulator

        Prostata-stimulator

        Dette teknologiske vidunder leverer alt det, som alle andre prostatastimulatorer kun lover: uforglemmelig prostatastimulation og betagende orgasmer! Vores testvinder, en multifunktionel prostata-massager, kombinerer forskellige funktioner som vibration, perineal stimulation, og den kan endda pustes op med fjernbetjening.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: