Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal udstrækning

Nyhedsbrev

Anal stretching butt plug - AlphaMale Observer

Denne analplug giver den ultimative nydelse og giver mulighed for en blid, men effektiv udstrækning af anus. Oberservator er lavet af brudsikkert glas og har et elegant design og er den ideelle analplug til mænd og kvinder, der ønsker at strække deres anus maksimalt.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Denne buttplug tilbyder den ultimative nydelse og giver en blid, men effektiv udstrækning af anus. Upper Servator er lavet af brudsikkert glas og har et elegant design og er den ideelle analplug til mænd og kvinder, der ønsker at strække deres anus maksimalt. Takket være den glatte overflade trænger den øvre servator blidt ind i anus og giver en utrolig intens anal udstrækning. Vores Observator er ikke kun en analplug til anal stretching, men også en sand fryd for øjet (i ordets bogstaveligste forstand). Det gennemsigtige borosilikatglas giver dig mulighed for at se ind i din krop på en måde, som andre analplugs ikke gør. Med lidt glidecreme og vores Extremeo Relax Spray vil du opleve en fornemmelse, du aldrig har følt før.

     

    Observator er det perfekte sexlegetøj til anal udstrækning! Tung, varm og særdeles nem at føre ind.

     

    Dette mesterværk af ubrydeligt borosilikatglas i høj kvalitet er ikke kun velegnet til erfarne brugere, men giver også begyndere en blid, men yderst tilfredsstillende introduktion til anal udstrækning. Den smukt formede kvalitetsdildo af brudsikkert og ubrydeligt borosilikatglas er velegnet til begyndere og nysgerrige såvel som til avancerede brugere, der ønsker at eje en analdildo af høj kvalitet med et attraktivt design. Den helt gennemsigtige analplug kan nemt indføres med lidt glidecreme og er den ideelle analplug til anal udstrækning for mænd og kvinder.

     

    En dyb indsigt, som du aldrig har oplevet før!

     

    Det særlige ved en buttplug af glas, især den gennemsigtige Observator, er dens visuelle æstetik og gennemsigtighed. At bruge den foran et spejl giver en fascinerende visuel oplevelse. Det gennemsigtige glas giver dig mulighed for at se ind i kroppen gennem materialet. Foran et spejl har du et direkte og klart udsyn til det område, hvor pluggen er indsat, hvilket øger den visuelle stimulering.

     

    Det allergivenlige og kropsvenlige materiale gør den til det perfekte valg for alle. Efter nydelsen kan Observator nemt rengøres med varmt vand, sæbe og vores INSTACLEAN-spray. Vil du gerne give din oplevelse et ekstra kick? Så opvarm eller afkøl Observer før brug.

     

    Flere detaljer:

     

    • Håndfri nydelse for en intens oplevelse.
    • Elegant, klart glasdesign, der ikke kun stimulerer, men også imponerer visuelt.
    • Kompatibel med alle MEO-smøremidler. For særlig nem indføring anbefaler vi at bruge vores Extremeo Spray.
    • Fås i tre størrelser: Small (4 cm i diameter x 16 cm lang), Medium (5 cm i diameter x 16 cm lang), Large (6 cm i diameter x 12 cm lang).
    • Anbefalet af MEO, eksperten i produkter til anal udstrækning.
    • Uanset hvor du bor, leverer vi vores produkter til hele verden. Du kan finde vores BDSM-butikker ikke kun i Europa, men over hele verden, for eksempel MEO BDSM-butikken i Spanien, en BDSM-butik i Danmark såvel som i Finland, og hvis du taler tjekkisk, kan du finde hele vores BDSM-sortiment online i Tjekkiet, og hvis estisk er dit sprog, kan du bestille vores BDSM-produkter online diskret i Estland.

    • Oplev en verden af anal stretching med MEO! I vores butik finder du et udsøgt udvalg af kvalitetsprodukter til dine meget intime behov. Fra alsidigt anal stretching sexlegetøj til forførende glas anal plugs og anal stretching dildoer - vi har noget for enhver smag og ethvert niveau. Vores analstræk er perfekte til både begyndere og erfarne nydelsessøgere og giver uovertruffen nydelse. Find det rigtige analstræk-sæt eller oppustelige analplug og oplev en ny dimension af analstræk. MEO tilbyder den højeste kvalitet, sikkerhed og diskretion. Bliv en del af vores fællesskab og nyd uforglemmelige øjeblikke med anal udstrækning. Vov at flytte dine grænser - med MEO, din ekspert i analudvidende sexlegetøj.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Wow

    Ich kann dieses Toy nur empfehlen. Ich habe mir es mit 6cm Durchmesser gekauft und das bei der Länge, absoluter Wahnsinn. Das füllt das Rektum mal richtig aus. Das Gefühl dabei ist echt heftig, innen ist alles erregt und es dehnt einen echt gut auf!

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    È amore

    Primo plug. Taglia M perfetta e ha fatto esattamente il suo. Ci siamo divertiti (e sbizzarriti) molto. Con un po’ di lubrificante entra senza problemi, poi la forma è perfetta per abituarsi gradualmente. Non vedo l’ora di comprare il prossimo toy.

      Evaluering 

      Glass for your Ass

      Toll verarbeitet! War überrascht wie schwer Glas sein kann.. ;)
      Fühlt sich fantastisch an und die Reinigung ist auch easy! 5/5

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      waouh pas pour les amateurs

      Je viens de recevoir le large de 6 cm de diamètre, pas moyen de tricher il ne se déforme pas, une fois qu il a trouvé l'entrée avec un bon paquet de lubrifiant, il glisse tout seul. Vous êtes rempli et mes jambes en tremblent encore. A préciser il est en verre plein et non creux comme je le craignais. j'y retourne c'est trop bon.

      • 13 af 13 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Wunderschönes Produkt

      Lieferung erfolgte super schnell und war sehr gut verpackt in einem ganz neutralen Paket per Post. Habe den Observator noch am selben Tag getestet und bin völlig begeistert. Durch das hohe Gewicht und die glatte Oberfläche gleitet er quasi fast allein hinein und füllt einen KOMPLETT aus. Kann ich sehr empfehlen.

      • 4 af 6 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Anal stretching butt plug - AlphaMale Observer

      Anal stretching butt plug - AlphaMale Observer

      Denne analplug giver den ultimative nydelse og giver mulighed for en blid, men effektiv udstrækning af anus. Oberservator er lavet af brudsikkert glas og har et elegant design og er den ideelle analplug til mænd og kvinder, der ønsker at strække deres anus maksimalt.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: