Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Prostata-stimulatorer

Nyhedsbrev

Roller Motion Andii - prostata-vibrator

Roller Motion Andii giver dig mulighed for at nyde en overvældende prostataorgasme, der vil begejstre selv erfarne mænd med sin dimension og intensitet! Med sin innovative Roller Motion-teknologi leverer Roller Motion Andii stærke, præcise impulser, der dækker hele spektret af prostatastimulation og garanterer intense prostataorgasmer.

Mere information

3633/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus forsendelsesomkostninger

Tilgængelig inden længe

    Mere information

    Motion Andii-rullen giver dig fornøjelsen af en overvældende prostataorgasme, der vil begejstre selv erfarne mænd med sin dimension og intensitet! Roller Motion Andii er udviklet i USA og kombinerer topmoderne teknologi med et sofistikeret ergonomisk design. Med sin innovative Roller Motion-teknologi leverer Roller Motion Andii stærke, præcise impulser, der dækker hele spektret af prostatastimulation og garanterer intense prostataorgasmer.

    Stor, kraftfuld og overlegen: Prostatavibratoren Roller Motion Andii!

    Roller Motion Andii er kendetegnet ved sin størrelse, som især inspirerer avancerede brugere uden helt at overvælde begyndere. Dens intense vibrationer og spektakulære Roller Motion Technology stimulerer dygtigt hver eneste del af prostata og sikrer en orgasme af superlativer.

    Roller Motion Andii er baseret på den mindre Roller Motion Fino og tilbyder imponerende kraftig stimulering kombineret med et sofistikeret, brugervenligt design. Uanset din erfaring med prostatastimulation sikrer de variable vibrationer og den banebrydende Roller Motion-teknologi en betagende, bølgelignende orgasme, der aldrig slutter!

    Fjernstyret nydelse - Roller Motion Andii gør det muligt:

    Med den medfølgende fjernbetjening er der ingen grænser for din fantasi. Den er ideel til solo-øjeblikke, hvor du præcist kan styre stimuleringen af prostata, men også til at give din partner fuld kontrol. Med sin enkle betjening og ukomplicerede skift mellem vibrationsprogrammer giver Motion Andii-rullen diskret nydelse derhjemme eller på farten. Fjernbetjeningen, som pulserer i takt med vibratoren, gør de fælles øjeblikke med din partner endnu mere lidenskabelige. Nyd Roller Motion Andii i enhver situation ved at lægge kontrollen over fjernbetjeningen i din partners hænder - en spændende oplevelse for alle, der elsker et hemmeligt gys.

    Højdepunkter ved Roller Motion Andii:

    • 4 intensitetsniveauer og 11 vibrationstilstande.
    • 3 hastigheder og 2 tilstande med Roller Motion-teknologi.
    • Lodrette rullende perler, der bevæger sig op og ned langs skaftet.
    • Designet til at stimulere G-punktet, P-punktet og A-punktet.
    • Synkroniseret fjernbetjening.
    • Kraftfuld S-Wave Plus-motor.
    • 6 effektniveauer.
    • Genopladelig.
    • Vandtæt.
    • Fremstillet af kropssikre materialer.


    Roller Motion Andii sætter nye standarder for analt sexlegetøj og tilbyder en skræddersyet sensuel oplevelse, der er unik i denne form. Motion Andii-rullen drives af den kraftfulde S-Wave Plus-motor og er så kraftfuld, at den praktisk talt bevæger sig af sig selv. Mens dens styrker ligger i de 4 hastigheder og 11 pulseringstilstande, giver den uafhængigt kontrollerbare "Roller Motion Technology" den perfekte stimulering til dybere, svært tilgængelige erogene zoner. Takket være den unikke lodrette bevægelse af perlerne mærkes stimuleringen ikke kun ét sted, men specifikt på G-punktet, P-punktet og/eller A-punktet. Og fordi Roller Motion Andii arbejder efter mottoet "go big or go home", er den ikke kun udstyret med en fjernbetjening, der styrer vibrations- og rullebevægelsesteknologien, men også pulserer i samklang med analvibratoren. Andii er også kompatibel med en strap-on, hvilket gør den til det perfekte anale sexlegetøj til pegging.

    Tips til brug:

    For en optimal oplevelse og for at sikre integriteten af sexlegetøjet af høj kvalitet anbefaler vi kun at bruge vandbaserede smøremidler - for eksempel vores afprøvede Aquameo eller AlphaMale Aqua smøremidler. Disse glidecremer gør det muligt at indføre prostatavibratoren i anus på en særlig skånsom måde. For at gøre indføringen endnu mere behagelig kan lidt Analforte Spray hjælpe med at reducere følsomheden i anus.

    Det kræver ikke megen indsats at pleje og rengøre prostatavibratoren: Efter brug skal du blot rengøre den med varmt vand og en mild sæbe eller vores særlige VeryClean-spray. På den måde holdes sexlegetøjet hygiejnisk rent og altid klar til næste omgang.

    Yderligere oplysninger:

    • Roller Motion Andii - prostata-vibrator
    • Materiale: Kropsvenlig silikone, ABS
    • Mål: 16,51 x 7,21 cm (6,50 x 2,84 tommer)
    • Vægt: 513 g
    • 4 vibrationsniveauer + 11 pulseringsniveauer; 3 Roller Motion Technology-niveauer + 2 pulseringsniveauer
    • Magnetisk USB-opladningsport (prostatavibrator), USB-opladningsport (fjernbetjening)
    • Opladningstid: Fuldt opladet på ca. 2,5 timer
    • Driftstid: 30-40 minutter
    • Kontrol: 2 knapper (prostatavibrator), 3 knapper (fjernbetjening)
    • Aquameo, Analforte, AlphaMale og MEO er registrerede varemærker tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.



    G-punkt, P-punkt og A-punkt! Godt at vide:

    G-punkt, P-punkt og A-punkt er navne på visse erogene zoner i menneskekroppen, som kan føre til intens seksuel ophidselse og orgasme, når de stimuleres.

    G-punkt (Grafenberg-punkt):
    G-punktet, som er opkaldt efter den tyske gynækolog Ernst Gräfenberg, er en erogen zone i skeden. Det beskrives ofte som et følsomt sted på den forreste skedevæg, et par centimeter bag skedeindgangen, hvor den forreste skedevæg grænser op til blæren. Stimulering af dette område kan føre til stærke seksuelle reaktioner hos nogle mennesker, herunder orgasmer og nogle gange en form for kvindelig ejakulation.

    P-punkt (prostatapunkt):
    P-punktet er det dagligdags navn for prostata, en kirtel, der er en del af det mandlige reproduktive system. Den er placeret under blæren og omgiver begyndelsen af urinrøret. Prostata er en kilde til seksuel nydelse for mange mennesker og kan stimuleres ved tryk og massage via anus. Denne type stimulering kan udløse intense orgasmer, der adskiller sig fra dem, der forårsages af penisstimulering.

    A-punktet (Anterior Fornix Erogenous Zone):
    A-punktet, også kendt som Anterior Fornix Erogenous Zone, er en anden erogen zone i skeden. Den ligger dybere end G-punktet, tættere på livmoderhalsen. Denne zone kan være meget følsom over for berøring og kan, når den stimuleres, forårsage seksuel nydelse og dybe, intense orgasmer.

    Selv om mange mennesker bekræfter, at stimulering af disse zoner udløser orgasmer for dem, er der forskelle i følsomhed og reaktionsevne. Ikke alle mennesker finder stimulering i disse områder behageligt eller ophidsende.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Very disappointing

    Great quality material but the shape doesn’t hit the spot at all. For the price, I expected something better designed but that’s the game. If you’re looking for something really hitting the prostate, pick another one.

      Evaluering 

      Bellissimo

      Il prodotto perfetto...l'ho trovato!

        Skriv din egen anmeldelse

        Roller Motion Andii - prostata-vibrator

        Roller Motion Andii - prostata-vibrator

        Roller Motion Andii giver dig mulighed for at nyde en overvældende prostataorgasme, der vil begejstre selv erfarne mænd med sin dimension og intensitet! Med sin innovative Roller Motion-teknologi leverer Roller Motion Andii stærke, præcise impulser, der dækker hele spektret af prostatastimulation og garanterer intense prostataorgasmer.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: