Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Prostata-stimulatorer

Nyhedsbrev

Prostata-vibrator - Amoremeo True Blue

Prostataorgasmen beskrives ofte som en af de mest intense og tilfredsstillende orgasmer, mænd kan opleve. Uanset om det er alene eller som par, gør Amoremeo True Blue prostatavibrator det lettere og mere behageligt end nogensinde at opdage og nyde den ekstraordinære fornemmelse af en prostataorgasme.

Mere information

3676/00

tilgængelig

    Mere information

    Amoremeo True Blue prostatavibrator fra MEO er en silikonevibrator af høj kvalitet, der er specielt udviklet til intens prostatastimulation. Det bløde, fleksible sexlegetøj er udstyret med to motorer med 10 hastigheder, der arbejder sammen om at give enestående stimulering. Det lange, strukturerede vibratorskaft spidser til i et afrundet, vinklet hoved, der er ideelt til målrettet prostatastimulering. Takket være sin anatomisk perfekte form ligger prostatavibratoren godt i hånden og giver mange stimulerende muligheder, som alle kan styres med et tryk på en knap. Vibratoren er vandtæt, genopladelig og nem at rengøre.

    Prostataorgasmen beskrives ofte som en af de mest intense og tilfredsstillende orgasmer, mænd kan opleve. Prostata, også kendt som "mandens G-punkt", er en vigtig kirtel i det mandlige forplantningssystem, som kan give dybe og kraftige orgasmer, når den stimuleres korrekt. Stimulering af prostata kan have sundhedsmæssige fordele ved at stimulere prostatakirtlen og øge blodgennemstrømningen samt øge den seksuelle nydelse.

    Amoremeo True Blue prostatavibrator er specielt designet til at fremme denne kraftfulde form for nydelse. Takket være det ergonomiske design med et vinklet hoved tilpasser vibratoren sig perfekt til den mandlige anatomi for at give målrettet stimulering af prostata. Vibratorens afrundede hoved gør det lettere at føre den ind i anus og sikrer, at vibrationerne kommer præcis derhen, hvor de er mest ønskede - direkte til prostata.

    Derudover tilbyder Amoremeo True Blue prostatavibrator ti forskellige vibrationstilstande fra blid til intens, hvilket gør det muligt at tilpasse stimuleringen præcist til personlige præferencer og bane vejen for prostataorgasme. De synkroniserede motorer genererer dybe, rytmiske vibrationer, der masserer og stimulerer prostata, hvilket øger chancen for en gennemtrængende og tilfredsstillende prostataorgasme. Uanset om du er alene eller et par, gør Amoremeo True Blue prostatavibrator det nemmere og mere behageligt end nogensinde at opdage og nyde den ekstraordinære fornemmelse af prostataorgasme.

    Highlights:

    • Motorer: To synkroniserede motorer med 10 hastigheder giver komplekse og dybe vibrationer.
    • Kontrol: Enkel betjening via en trykknap til at styre de alsidige vibrationstilstande.
    • Materiale: Vibratoren er fremstillet af silikone og ABS af høj kvalitet og er ikke kun latexfri, men også særdeles hudvenlig.
    • Vandtæt: Helt vandtæt, ideel til nydelse under bruseren eller i badet.
    • Genopladelig: Ingen grund til at bekymre sig om batterier, da vibratoren nemt kan oplades via USB.
    • Let at rengøre: Den glatte overflade gør den til den ideelle ledsager på alle eventyr.


    Amoremeo True Blue prostatavibrator er ikke bare en vibrator til mænd, men en garanti for betagende prostataorgasmer. Oplev de mange funktioner og den målrettede stimulering af prostata, anus og perineum, som vil føre dig ind i en verden af nydelse og tilfredshed.

    Yderligere detaljer:

    • Amoremeo True Blue - prostata-vibrator
    • Dimensioner: Længde 13,60 cm, indføringslængde 10,50 cm, diameter 3,80 cm, mindre diameter 3,20 cm.
    • Materiale: Fremstillet af hudvenlig silikone og ABS, latexfri.
    • Strømforsyning: Genopladelig via USB, miljøvenlig og praktisk.
    • Vandtæt: Helt vandtæt, perfekt til sjov under bruseren eller i badet.
    • Vibrationstilstand: 10 forskellige hastigheds- og mønsterindstillinger giver omfattende tilpasningsmuligheder.
    • Kontrol: Enkel og intuitiv betjening med brugervenlig trykknap.
    • Alsidighed: Særligt velegnet til stimulering af anus, prostata og mellemkød.
    • Rengøring: Let at rengøre med sæbe, vand og VeryClean-spray.
    • Smøremiddel: Kompatibel med alle smøremidler. Vi anbefaler vores Aquameo glidecreme.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Absolut fantastisch

    Bin begeistert! Das Material ist toll, sehr weich und angenehm. Das Gerät ist ziemlich leise und der Akku hält lange. Besser geht's nicht und das für wenig Geld. Würde ich wieder kaufen!

      Evaluering 

      Top qualité

      La qualite de ce jouet est au top
      Tres doux
      Excellentes vibrations sans etre trop bruyantes

        Skriv din egen anmeldelse

        Prostata-vibrator - Amoremeo True Blue

        Prostata-vibrator - Amoremeo True Blue

        Prostataorgasmen beskrives ofte som en af de mest intense og tilfredsstillende orgasmer, mænd kan opleve. Uanset om det er alene eller som par, gør Amoremeo True Blue prostatavibrator det lettere og mere behageligt end nogensinde at opdage og nyde den ekstraordinære fornemmelse af en prostataorgasme.

        Skriv din egen anmeldelse

        30 andre varer i samme kategori: