Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-paddel

Nyhedsbrev

BDSM-paddle lavet af gennemsigtig akryl - Dr Sado

BDSM-paddle fra Dr Sado har en slagflade med 13 udstansede huller, der reducerer luftmodstanden og dermed sikrer et hurtigere sving og hårdere slag under spanking. Hullerne efterlader også et unikt aftryk på huden. Det efterlader et smukt mønster på numsen.

Mere information

3702/00

tilgængelig

    Mere information

    BDSM-padlen fra Dr. Sado har en slagflade med 13 udstansede huller, der reducerer luftmodstanden og dermed sikrer et hurtigere sving og hårdere slag under smæk. Hullerne efterlader også et unikt aftryk på huden. Det efterlader et smukt mønster på numsen.

    Hullerne i en BDSM-paddel tjener ikke kun æstetiske formål, men spiller også en vigtig funktionel rolle, da de intensiverer smækoplevelsen for både den dominerende og den passive person. Hullerne har stor indflydelse på den effekt og de fornemmelser, som BDSM-padlen giver.

    En af de største fordele ved huller i en spanking paddle er, at intensiteten af spanking øges. Hullerne gør det muligt for luften at slippe hurtigere ud under slagene, hvilket reducerer modstanden fra pagajen. Det resulterer i et skarpere og hårdere slag, da der er mindre luftpude mellem pagajen og huden. Resultatet er en mere intens oplevelse for den passive partner, hvilket ofte er ønskeligt i spanking-scenarier.

    Et andet aspekt er skabelsen af en særlig erotisk spanking-lyd, som spiller en vigtig rolle for mange i spanking. Lyden fra en paddle med huller er ofte mere karakteristisk og fører til psykologisk stimulering og en mere intens atmosfære.

    Derudover efterlader hullerne karakteristiske mønstre på huden, hvilket er et visuelt tiltalende aspekt for mange.

    Samlet set giver huller i BDSM-padler en række fordele, som gør smækoplevelsen mere intens, sanserig og visuelt tiltalende. De udvider mulighederne for at variere intensiteten og lege med magt og underkastelse, hvilket gør dem til et populært tilbehør i BDSM-verdenen.

    Vinylhåndtaget på denne BDSM-paddle er designet til at give et let og behageligt greb, selv under intense smækkesessioner. Den glatte overflade sikrer, at pagajen ligger godt i hånden, selv under dynamiske bevægelser.

    For enden af PVC-håndtaget er der en praktisk håndledsrem af nylon. Det gør det muligt at opbevare pagajen nemt og bekvemt ved blot at hænge den på en vægkrog efter brug.

    Yderligere oplysninger:

    • Gennemsigtig akrylpaddel - Dr. Sado
    • Udstansede huller for mere intensitet
    • 4 mm tyk slagflade af akryl
    • Sløjfe til ophængning
    • Mål: 35,6 cm, tykkelse 4 mm, længde af håndtag 12,7 cm, længde af håndrem 18 cm
    • Materiale: 65 % akryl, 20 % ftalatfri PVC, 15 % nylon
    • Dr. Sado er kendt for at udvikle innovative BDSM-produkter. I BDSM-miljøet er hans navn synonymt med udviklingen af produkter, der sætter nye standarder for design og funktionalitet. Dr. Sados produkter er kendetegnet ved kreativitet, høj kvalitet i udførelsen og evnen til at give intense sensuelle oplevelser. Dr. Sados produkter henvender sig ofte til erfarne BDSM-udøvere, som er på udkig efter nye, spændende måder at udforske og skubbe deres grænser på. Hans kreationer er ofte innovative i deres anvendelse og kan fremhæve unikke aspekter af dominans, underkastelse, smerte og nydelse. Ud over funktionalitet lægger Dr. Sado stor vægt på sikkerhed og komfort. Produkterne er designet til at være både sikre og effektive at bruge, hvilket gør dem attraktive for erfarne BDSM-udøvere. Desuden er Dr. Sados produkter kendt for at være fremstillet af materialer af høj kvalitet, hvilket garanterer deres holdbarhed og pålidelighed.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Love it

    Um wow, it really gets the job done, love it

      Skriv din egen anmeldelse

      BDSM-paddle lavet af gennemsigtig akryl - Dr Sado

      BDSM-paddle lavet af gennemsigtig akryl - Dr Sado

      BDSM-paddle fra Dr Sado har en slagflade med 13 udstansede huller, der reducerer luftmodstanden og dermed sikrer et hurtigere sving og hårdere slag under spanking. Hullerne efterlader også et unikt aftryk på huden. Det efterlader et smukt mønster på numsen.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: