Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Anal Sex Trainer - Opvarmning af Butt Plug

Butt Plug Warm Up fra Extremeo-serien strækker anus optimalt og afslapper begge lukkemuskler. Ideel til at forberede sig til analsex eller fisting. Med en sikker base og et udtrækkeligt håndtag er den perfekt til diskret hverdagsbrug.

Mere information

tilgængelig

  Mere information

  Butt Plug Warm Up fylder analkanalen godt ud, holder anus vidt åben og afslapper 1. og 2. lukkemuskel. Den helt rigtige buttplug fra Extremeo-serien til at forberede sig på analsex eller til at varme op før fisting. Butt Plug Warm Up har en perfekt størrelse, er anatomisk ideelt formet, har en sikker base og et returhåndtag og kan også bruges diskret i hverdagen over en længere periode.

   

  Den konisk formede Butt Plug Warm Up er vigtig af flere grunde og er perfekt til at forberede sig til analsex eller fisting! Vi forklarer hvorfor her:

   

  Menneskets anus består af to lukkemuskler. Den ydre lukkemuskel (sphincter externus) - Denne muskel er placeret direkte ved indgangen til anus og kan spændes og afspændes efter behag. Den indre lukkemuskel (sphincter internus) - Denne muskel sidder dybere inde i anus og styres ufrivilligt. Det betyder, at du ikke har nogen direkte kontrol over, hvordan denne muskel spændes og afslappes.

   

  Når man forbereder sig til analsex eller fisting, er det vigtigt at slappe af i begge lukkemuskler. Et almindeligt problem for begyndere er, at de kun kan slappe af i den ydre lukkemuskel, mens den indre lukkemuskel forbliver spændt. Det kan føre til ubehag eller smerte.

   

  Det er her, Butt Plug Warm Up kommer ind i billedet:

   

  • Buttpluggen har den perfekte form: Den koniske form på Butt Plug Warm Up gør det muligt at føre butt pluggen langsomt ind i anus. Den koniske form muliggør gradvis indføring og udstrækning af den ydre lukkemuskel. Når pluggen er indført, hjælper den med at slappe af og strække den indre lukkemuskel.

  • Analproppen fylder analkanalen helt ud: Som vores eksperter har bekræftet, fylder Butt Plug Warm Up analkanalen helt ud. Det er vigtigt, da det forbereder anus på følelsen af at blive penetreret, som det er tilfældet under analsex eller fisting.

  • Anaplug'en afslapper begge lukkemuskler: En afslappet lukkemuskel er afgørende for en smertefri og behagelig oplevelse under analsex eller fisting. Butt Plug Warm Up holder anus vidt åben, hvilket igen afslapper lukkemusklen og gør forberedelsen mere effektiv.

  • Sikkerhed er vores topprioritet: Buttpluggens bund sikrer, at den ikke glider for langt ind i anus, hvilket er særligt vigtigt for at undgå ubehag. Tilbagetrækningshåndtaget giver ekstra kontrol og sikkerhed, når buttpluggen indsættes og fjernes.

  • Langvarig hverdagsbrug: Designet af Butt Plug Warm Up gør det muligt at bruge pluggen i længere tid. Langvarig eller kontinuerlig brug af buttpluggen kan træne den indre lukkemuskel til at slappe af. Det er især nyttigt, fordi denne muskel, som nævnt ovenfor, styres ufrivilligt og ikke kan afspændes direkte.

  • Forskellige størrelser: Tre forskellige størrelser giver brugeren mulighed for at vælge den rigtige analplug afhængigt af erfaring og komfort. Dette giver mulighed for gradvis forøgelse og justering, hvilket gør det lettere at forberede sig til analsex eller fisting.

  • Super materiale: Den bløde, men formstabile, ftalatfri silikone giver ikke kun en behagelig, hudvenlig oplevelse, men er også glat nok til at muliggøre glat anal udstrækning, især i kombination med en højkvalitets glidecreme som Aquameo.


  Kort sagt hjælper Butt Plug Warm Up med at strække og afspænde ikke bare den ydre, men også den indre lukkemuskel, hvilket gør den til et værdifuldt redskab, når man forbereder sig til analsex eller fisting. Det er dog altid vigtigt at tage sig god tid, bruge masser af glidecreme og lytte til sin krop for at sikre, at det hele forbliver behageligt og sikkert.

   

  Butt Plug Warm Up fås i tre størrelser:

   

  • Størrelse S: 3,2 cm i diameter, 9,1 cm i total længde
  • Størrelse M: 3,8 cm i diameter, 10,8 cm i total længde
  • Størrelse L: 4,4 cm i diameter, 12,5 cm i total længde

   

  Vores Butt Plug Warm Up fra Extremeo-serien er meget mere end bare et sexlegetøj: Butt Plug Warm Up er din personlige analsex-træner! Med Butt Plug Warm Up får du ikke kun mere sjov under analsex, men også den selvtillid, du har brug for til at forberede dig på mere intense anale eventyr.

   

  Rengøring og brug af Extremeo butt plugs:

   

  • Nemme at bruge: At indsætte en buttplug kan være en smuk og behagelig oplevelse, især hvis du ved, hvordan du gør det ordentligt. For at gøre det lettere at føre buttpluggen ind i anus anbefaler vi vores populære Extremeo Spray. Et hurtigt spray afslapper lukkemusklen og gør indføringen af buttpluggen til en særlig blid fornøjelse.

   

  • Den rigtige glidecreme og vores Lube Shooter: Den rigtige glidecreme kan gøre hele forskellen. Med silikoneprodukter som Extremeo buttpluggen bør du undgå at bruge silikonebaserede glidecremer, da de kan skade materialet. I stedet anbefaler vi vandbaserede glidecremer som vores Aquameo eller AlphaMale Aqua. De giver en behagelig følelse og er sikre at bruge sammen med buttplugs af silikone. En glidecreme-shooter eller glidecremeapplikator optimerer oplevelsen med analt sexlegetøj som f.eks. buttplugs. Den giver mulighed for en dybere og mere jævn fordeling af glidecremen i analkanalen, hvilket gør det mere behageligt og sikkert at indføre buttpluggen. Da anus ikke producerer sit eget smøremiddel, reducerer en tilstrækkelig tilførsel af smøremiddel friktionen og risikoen for skader. Desuden muliggør Lube Shooter en ren og præcis påføring uden spild af smøremiddel.

   

  • Rengøring: Din Extremeo buttplug skal rengøres grundigt efter hver brug. Det meste snavs kan nemt fjernes med varmt vand og mild sæbe. For grundig og hygiejnisk rengøring anbefaler vi også vores VERYCLEAN-spray. En hurtig spray sikrer, at buttpluggen altid er klar til det næste eventyr.

   

  Yderligere oplysninger:

   

  • Butt plug
  • Extremeo buttplugs er analplugs udviklet af eksperter.
  • Extremeo ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Tyskland.
  • Materiale: Fremstillet af silikone af høj kvalitet, fri for ftalater.
  • Brug kun buttpluggen med vandbaserede smøremidler som Alphamale Aqua eller Aquameo og vores Lube Shooter.
  • Vi anbefaler vores Extremeo-produkt til denne buttplug: Denne spray virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet seksuel ekstase.
  • Med de nye Extremeo butt plugs tilbyder vi dig nu en all-round ubekymret pakke til dine anale eventyr. MEO er ikke kun en pioner, når det gælder verdensberømte produkter som Extremeo Anal Relax Spray, men er også altid på udkig efter de bedste og mest innovative måder at forbedre analsex på. Den logiske fortsættelse af vores passion for analprodukter er lanceringen af de innovative buttplugs i Extremeo-serien. Baseret på mange års erfaring og feedback fra vores loyale kunder har vi udviklet buttplugs, der sætter nye standarder for design, komfort og funktion.
  • Du kan bestille vores buttplugs i hele verden. Du kan finde MEO-sexshops i tysktalende lande som f.eks. MEO-shoppen i Tyskland, MEO i Schweiz eller MEO-bondage-shoppen i Østrig. Vi er ikke kun aktive i hele Europa, såsom i Frankrig, Italien, Holland, Irland, Rumænien, Norge, Sverige osv., men over hele verden, for eksempel MEO Sex Shop i Spanien, en dildoshop i Danmark såvel som i Finland - og hvis du taler tjekkisk, kan du finde hele vores sextoy-sortiment online i Tjekkiet. Hvis estisk er dit sprog, kan du bestille vores udvalg af buttplugs online i Estland. Vi er også tilgængelige i Slovenien, med en sexshop i Bulgarien og et bredt udvalg af BDSM og erotiske produkter i Slovakiet. Du kan finde flere MEO-butikker i USA, Belgien, Grækenland, Ungarn, Japan, Storbritannien, Serbien, Luxembourg, Malta, Portugal, Island, Polen, Canada, Sydafrika og Kosovo.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Pour se faire sauter en solo

  J'ai attendu le livreur en bas de chez-moi pour me les enfoncer le plus rapidement possible, de vrais merveilles pour une sodomie en solo , c'est tellement bon que je crois que je vais dormir avec , et la prochaine fois je me mettrai le plus gros

  • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  Très satisfaite

  Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

   Evaluering 

   Pratique

   Pratique et pas chère, je recommande sans hésiter. Faut pas se priver à ce prix.

    Evaluering 

    WOW!!

    I am up to the middle on can’t wait to go for the third. WOW!!

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Perfetti per cominciare!

    Perfetti per cominciare!

     Evaluering 

     Bellissimi

     Ottimi per usarli gradualmente, il piccolo e il medio andavano bene, ma il grande è più difficoltoso. Con il lubrificante adatto va benissimo e fa godere tantissimo

      Evaluering 

      Para principiantes como yo GENIAL

      Me regalaron los tres tamaños sin haber usado nunca ninguno y es una gozada, con el pequeño casi no hace falta ni usar lubricante y hoy e salido a la calle de paseo tranquilamente

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Perfekt für Butt Plug Training

      Ich habe das Set mit drei Größen wegen des Preisvorteils bestellt. Die Größen sind wirklich perfekt für ein Butt Plug Training, sei es für Anfänger oder Fortgeschrittene. Die Form ist sehr schön, quasi anatomisch, sie sitzen gut und rutschen nicht raus. Mit ein wenig Gleitmittel flutschen sie fast von ganz allein. Bin zufrieden und kann dieses Butt Plugs jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Anal Sex Trainer - Opvarmning af Butt Plug

      Anal Sex Trainer - Opvarmning af Butt Plug

      Butt Plug Warm Up fra Extremeo-serien strækker anus optimalt og afslapper begge lukkemuskler. Ideel til at forberede sig til analsex eller fisting. Med en sikker base og et udtrækkeligt håndtag er den perfekt til diskret hverdagsbrug.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: