Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-stokke og -afgrøder

Nyhedsbrev

Klassisk sukkerrør "Andiamo

Når fru lærer svinger spanskrøret ... Vores spanskrør ANDIAMAO er et klassisk straffeinstrument, som det blev brugt i skolerne, og det bør ikke mangle i et BDSM-forhold i dag.

Mere information

1563/00

32,90 €


-10,00 €

22,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Når fru lærer svinger spanskrøret ... Vores ANDIAMAO-stok er et klassisk straffeinstrument, som det blev brugt i skoler før i tiden, og som ikke bør mangle i noget BDSM-forhold i dag.

     

     

    Fra vores succesfulde HURTME-serie overbeviser ANDIAMO-stokken med sit enkle, men effektive design.

     

    Den, der tænker på et spanskrør, husker nok først og fremmest dets intense smertefulde virkning, måske også den erotiske kildrende fornemmelse, der ofte ledsager brugen af det, hvilket gør det til et værktøj, der er lige så populært, som det er frygtet. Men vores stok siges også at have andre fantastiske effekter, for eksempel føler mange af vores kunder sig først følsomt straffet efter et smæk med ANDIAMO, men derefter også indvendigt befriet, lettet, forfrisket - og selvfølgelig ophidset.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Stok fra HURTME-serien
    • 3 rattanpinde med læderhåndtag
    • Rattan ca. 6 mm i diameter, skrællet, meget fleksibelt, men ikke blødt
    • Længde ca. 60 cm
    • Med åbne ender, så vanding er mulig
    • Takket være det tynde materiale og dets særlige egenskaber er en stok meget fleksibel og giver ikke så kraftige slag, som man måske kender det fra en almindelig stok. Men det er netop det, der gør spanskrøret så attraktivt, fordi det bruges til at give smæk med.
    • Formålet med spanking er at skabe nydelse. Mange mennesker synes, det er særligt pirrende og spændende, når sex kombineres med lidt smerte. Smerte frigiver nemlig endorfiner i kroppen, som igen giver lykkefølelse. Når du spanker, behøver du ikke at slå din elsker vildt med stokken, men selv lette stokkeslag bringer nyt liv i sengen.

     

    Korrekt vanding af stokken / pleje af stokken:

     

    • Et vandet spanskrør har en helt anden effekt end et tørt spanskrør. Vandet giver stokken mere dynamik og fleksibilitet, hvilket gør den mindre tilbøjelig til at knække. Desuden opleves den smerte, der produceres, som meget mere behagelig.
    • MEO®'s stokke skal regelmæssigt placeres i en høj, smal flaske med vand i mindst en dag før sessioner. Når stokkene så er godt våde, tager man dem ud og tester, hvor fleksible de er. Ofte har de trukket lidt for meget vand, så de svinger ukontrollabelt. Så er det bare at lade dem tørre lidt (i hvert fald indtil de ikke længere er helt våde på ydersiden).
    • Kom derefter lidt olie på pindene som prikken over i'et. Du skal blot smøre lidt babyolie eller lignende i hånden og trække stokkene igennem. De åbne ender får lidt mere, så at sige som en forsegling, så vandet bliver længere i stokken.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    TOP Preis / Leistungsverhältnis

    EINDEUTIGE KAUFEMPFEHLUNG! Zuerst meint man hoppla - das soll wehtun? .. aber nach einer Minute merkt man schon die Schläge und es brennt ...
    Preis / Leistungsverhältnis ist bei diesem Produkt TOP ... Klare Kaufempfehlung!

    • 0 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Toller Rohrstock

    Toller Rohrstock mit schlagkräftiger Wirkung und schönem Lederbezug.

      Evaluering 

      Sehr wirkungsvoll

      Der erste Einsatz des Rohrstocks war angenehm wirkungsvoll, hinterliess deutliche Spuren und blieb in aufregender Erinnerung.

        Skriv din egen anmeldelse

        Klassisk sukkerrør "Andiamo

        Klassisk sukkerrør "Andiamo

        Når fru lærer svinger spanskrøret ... Vores spanskrør ANDIAMAO er et klassisk straffeinstrument, som det blev brugt i skolerne, og det bør ikke mangle i et BDSM-forhold i dag.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        19 andre varer i samme kategori: