Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal udstrækning

Nyhedsbrev

Anal udstrækning - Anal Plug Pointer

Med buttpluggen Pointer fra Extremeo-serien venter den ultimative anale nydelse på dig! Det særlige ved "Pointer" buttpluggen er, at den ud over anal udstrækning også giver mulighed for målrettet stimulering af prostata. Takket være dens form og længde kan den ramme præcis det rigtige sted inde i kroppen.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Med buttpluggen Pointer fra Extremeo-serien venter den ultimative anale nydelse på dig! Det særlige ved "Pointer" buttpluggen er, at den ud over anal udstrækning også giver mulighed for målrettet stimulering af prostata. Takket være dens form og længde kan den ramme præcis det rigtige sted inde i kroppen.

     

    Anal udstrækning omdefineret: Du vil ikke tro, hvad denne buttplug kan gøre!

     

    "Pointer" starter med den tynde spids og gør det nemt og skånsomt at føre den ind. Dette er især vigtigt for begyndere eller i starten af anal udstrækning for langsomt at forberede lukkemusklen på det kommende stræk. Så snart buttpluggen er indsat, øges dens diameter kontinuerligt og sikrer dermed en kontinuerlig udvidelse (anal stretching) af anus. Intensiteten og hastigheden af det anale stræk kan tilpasses ved løbende at føre buttpluggen dybere ind. Det voluminøse design af analpluggen "Pointer" opnår en intensiv udvidelse af anus, som er velegnet til både eksperter i analudstrækning og mindre erfarne brugere. Denne type anal udstrækning kan føre til intense fornemmelser, da de følsomme nerveender i anus stimuleres ekstremt. Resultatet: anal udstrækning med tydeligt synlige resultater!

     

    Er du klar til dit livs mest intense prostataorgasme?

     

    Og mens fornemmelsen af anal udstrækning nydes, er der en anden bonus: På grund af sin længde og form trænger buttpluggen dybt nok ind til at nå og massere prostata direkte. Mens kontinuerlig anal udstrækning allerede giver en stærk stimulering, giver prostatastimulering et ekstra niveau af nydelse. Under prostatastimulering med "Pointer" kan bølger af nydelse sprede sig gennem hele underlivet til roden af penis. Det kan føre til en prostataorgasme, en intens følelse, der strømmer gennem hele kroppen og ofte beskrives som pulserende eller bølgende. Mange af vores kunder fortæller, at prostatastimulering giver dem mulighed for at opleve flere orgasmer uden den sædvanlige restitutionstid mellem hver orgasme.

     

    En håndfri orgasme? Denne buttplug gør det muligt!

     

    Buttpluggens stærke sugekop klæber til alle glatte overflader og giver dig mulighed for at nyde håndfri eventyr. Takket være den robuste konstruktion og den stærke sugekop kan buttpluggen sættes fast på næsten alle glatte overflader. Uanset om det er på badeværelset på fliser, på vores LOVE ARC eller endda på væggen - "Pointer" holder sikkert fast og lader dig opdage nye stillinger og muligheder. Så du kan koncentrere dig fuldt ud om den sexede følelse og have begge hænder fri til andre sensuelle aktiviteter eller sexlegetøj, f.eks. en masturbator. En anden fordel ved sugekoppen er, at den fungerer som et stativ, som gør det lettere at indføre den sikkert og komfortabelt. Så lad fantasien få frit løb, og nyd de mange muligheder, som "Pointer"-buttpluggen giver dig!

     

    Den dobbelte effekt - anal stretching og prostatastimulering - giver dig en uforlignelig nydelse, som du næppe vil opleve med nogen anden buttplug.

     

    Takket være det flydende silikonemateriale af høj kvalitet, som er helt fri for ftalater, føles "Pointer" silkeblød og af høj kvalitet.

     

    Stor, mellem eller lille - disse buttplugs findes i den rigtige størrelse til alle:

     

    • Størrelse S: 20 cm lang, 6 cm maksimal diameter - Til begyndere i anal stretching.
    • Størrelse M: 26,5 cm lang, 8,5 cm maksimal diameter - Til avancerede brugere.
    • Størrelse L: 32 cm lang, 10 cm maksimal diameter - Til professionelle analstrækere.

     

    Uanset om det er med størrelse S, som er 20 cm lang og 6 cm i diameter, eller med de imponerende dimensioner i størrelse L med 32 cm længde og 10 cm diameter - buttplug-pointeren vil tage dig til en ny dimension af anal ekstase.

     

    Rengøring og brug af Extremeo buttplugs:

     

    • Nem at bruge: At indføre en buttplug i anus kan være en smuk og behagelig oplevelse - især hvis man ved, hvordan man gør det rigtigt. Vi anbefaler vores populære Extremeo Spray for at gøre det lettere at føre buttpluggen ind i anus. Et kort spray afslapper lukkemusklen. Det gør indføringen af buttpluggen til en særlig blid fornøjelse.

     

    • Den rigtige glidecreme og vores Lube Shooter: Den rigtige glidecreme kan gøre hele forskellen. Med silikoneprodukter som Extremeo buttpluggen bør du undgå at bruge silikonebaserede glidecremer, da de kan beskadige materialet. I stedet anbefaler vi vandbaserede glidecremer som vores Aquameo eller AlphaMale Aqua. De giver en behagelig følelse og er sikre at bruge sammen med buttplugs af silikone. En glidecreme-shooter eller glidecremeapplikator optimerer oplevelsen med analt sexlegetøj som f.eks. buttplugs. Den giver mulighed for en dybere og mere jævn fordeling af glidecremen i analkanalen, hvilket gør det mere behageligt og sikkert at indføre buttpluggen. Da anus ikke producerer sit eget smøremiddel, reducerer en tilstrækkelig tilførsel af smøremiddel friktionen og risikoen for skader. Desuden muliggør Lube Shooter en ren og præcis påføring uden spild af smøremiddel.

     

    • Rengøring: Din Extremeo buttplug skal rengøres grundigt efter hver brug. Det meste snavs kan nemt fjernes med varmt vand og mild sæbe. For grundig og hygiejnisk rengøring anbefaler vi også vores VERYCLEAN-spray. En hurtig spray sikrer, at buttpluggen altid er klar til det næste eventyr.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Butt Plug Extremeo - Pointer
    • Buttplug til anal udstrækning og prostatastimulering.
    • Extremeo buttplugs er analplugs udviklet af eksperter.
    • Extremeo ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Tyskland.
    • Materiale: Fremstillet af silikone af høj kvalitet, fri for ftalater.
    • Brug kun buttpluggen med vandbaserede smøremidler som Alphamale Aqua eller Aquameo og vores Lube Shooter.
    • Vi anbefaler vores Anal Relax Spray Extremeo til denne buttplug: Denne spray virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet seksuel ekstase.
    • Med de nye Extremeo butt plugs tilbyder vi dig nu en all-round ubekymret pakke til dine anale eventyr. MEO er ikke kun en pioner, når det gælder verdensberømte produkter som Extremeo Anal Relax Spray, men er også altid på udkig efter de bedste og mest innovative måder at forbedre analsex på. Den logiske fortsættelse af vores passion for analprodukter er lanceringen af de innovative buttplugs i Extremeo-serien. Baseret på mange års erfaring og feedback fra vores loyale kunder har vi udviklet buttplugs, der sætter nye standarder for design, komfort og funktion.
    • Vil du købe en analplug? Du kan bestille vores buttplugs i hele verden. Du kan finde MEO-sexshops i tysktalende lande som f.eks. MEO-shoppen i Tyskland, MEO i Schweiz eller MEO-bondage-shoppen i Østrig. Vi er ikke kun aktive i hele Europa, som i Frankrig, Italien, Holland, Irland, Island, Rumænien, Norge, Sverige etc., men over hele verden, for eksempel MEO Sex Shop i Spanien, en dildoshop i Danmark samt i Finland - og hvis du taler tjekkisk, kan du finde hele vores sextoy-sortiment online i Tjekkiet. Hvis estisk er dit sprog, kan du bestille vores udvalg af buttplugs online i Estland. Vi er også tilgængelige i Slovenien, med en sexshop i Bulgarien og et bredt udvalg af BDSM og erotiske produkter i Slovakiet. Du kan finde flere MEO-butikker i USA, Belgien, Grækenland, Ungarn, Japan, Storbritannien, Serbien, Luxembourg, Malta, Portugal, Island, Polen, Canada, Sydafrika og Kosovo.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Magnífico

    Un fantástico plug para principiantes o para quien necesite dilatar muy poco a poco. El material está en el adecuado equilibrio de dureza y flexibilidad, por lo que entra muy bien y se adapta sin hacer daño. Además, se puede usar con lubricantes de silicona.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    This feels so great

    This feels so great it it’s my p-spot just right.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Hits All The Right Spots

    This Extremeo Pointer is amazing. I wasn't sure about it at first but it hits all the right spots for him and her!

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Trifft gut die Prostata

    Habe den Dildo nun seit einer Woche und es ist wirklich eine Erfahrung wert. Habe ihn leider nie komplett anal rein bekommen weil er einfach ein anderes Kaliber ist. Super Gefühl, weiter zu empfehlen.

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Anal udstrækning - Anal Plug Pointer

    Anal udstrækning - Anal Plug Pointer

    Med buttpluggen Pointer fra Extremeo-serien venter den ultimative anale nydelse på dig! Det særlige ved "Pointer" buttpluggen er, at den ud over anal udstrækning også giver mulighed for målrettet stimulering af prostata. Takket være dens form og længde kan den ramme præcis det rigtige sted inde i kroppen.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: