Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Luksus-analpropper

Nyhedsbrev

Analplug af glas

Buttpluggen af glas garanterer dig en vidunderligt tilfredsstillende og sikker nydelse: Takket være den klassiske form, den koniske spids og den glatte overflade glider den gennemsigtige buttplug af glas næsten af sig selv ind i dig. Med en diameter på 4 cm udøver glasbutpluggen et spændende tryk og stimulerer dit anale nydelsespunkt.

Mere information

2523/00

tilgængelig

    Mere information

    Buttpluggen af glas garanterer dig en vidunderligt tilfredsstillende og sikker nydelse: Takket være den klassiske form, den koniske spids og den glatte overflade glider den gennemsigtige butt plug af glas næsten af sig selv ind i dig. Med en diameter på 4 cm udøver glasbutpluggen et spændende tryk og stimulerer dit anale nydelsespunkt.

     

    Da buttpluggen af glas er lavet af 100 % borosilikatglas, er den helt ubrydelig og har også andre gode egenskaber. Hvis du lægger glas-butpluggen i køleskabet, inden du fører den ind, trækker nerveenderne i anus sig sammen og giver en særlig intens oplevelse.

     

    Er buttpluggen af glas velegnet til begyndere?

     

    Den smukt formede buttplug af høj kvalitet i brudsikkert og ubrydeligt borosilikatglas er velegnet til begyndere og nysgerrige såvel som til avancerede brugere, der ønsker at gøre en buttplug af høj kvalitet i et klassisk design til deres egen. Den helt gennemsigtige glas buttplug kan nemt indføres med lidt EZ2FUCK glidecreme. Glas buttpluggen er også velegnet til anal stretching.

     

    Dette er de overbevisende fordele:

     

    • Elegant design: Eksklusivt håndlavet.
    • Med bred base: Forhindrer indføring for dybt.
    • Varm eller kold nydelse: Buttpluggen af glas kan opvarmes eller afkøles.
    • Allergivenlig: Læn dig tilbage og nyd det.

     

    Hvordan bruger jeg buttpluggen af glas?

     

    Det er virkelig nemt at bruge buttpluggen af glas! Du skal blot indsætte buttpluggen af glas langsomt i din anus. Lidt glidecreme som EZ2FUCK fra MEO ® giver en ekstra portion smidighed. Læg glasbutpluggen i varmt eller koldt vand på forhånd, og vent kort, til den har nået den rette temperatur.

     

    Hvad er så specielt ved en buttplug i glas?

     

    Den gennemsigtige buttplug af glas giver dig en særlig intens massage indefra! Glas er et sikkert materiale og udmærker sig ikke kun ved sine særlige egenskaber: Placer glas-potpluggen i fryseren, på radiatoren eller i varmt vand, så glas-potpluggen tager imod temperaturen. Vores buttplug af glas er individuelt håndlavet, problemfrit forarbejdet, helt sikker at bruge og kommer hjem til dig i en særlig attraktiv emballage. For endnu mere sjov under sex.

     

    Hvordan rengør jeg buttpluggen af glas?

     

    Det særlige materiale i buttpluggen af glas kan opvarmes i vand eller afkøles i køleskabet. Det giver dig mulighed for at gøre de erotiske øjeblikke endnu mere spændende. Det glatte, glatte materiale er let at rengøre med mild sæbe og vand, og vores VERYCLEAN-spray anbefales til hygiejnisk rengøring. Maksimal nydelse opnås bedst i kombination med EZ2FUCK-smøremidlet fra MEO ®.

     

    Hvad skal jeg være opmærksom på med buttpluggen af glas?

     

    Før du indsætter buttpluggen af glas, skal du teste dens temperatur på din hånd. Hvis temperaturen er for varm eller for kold, skal du ikke indsætte glas buttpluggen. Buttpluggen af glas er særligt ubrydelig og robust håndlavet.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Buttplug af gennemsigtigt glas / buttplug af glas
    • Analplug til mænd og kvinder
    • Materiale: borosilikatglas
    • Glasset er brudsikkert, allergivenligt, ikke-porøst og kropsvenligt.
    • Buttpluggen opbevarer temperaturer
    • Dimensioner: Længde: 9 cm, indføringslængde: 8 cm, diameter: 4,5 cm

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Entra ed esce con facilità

    L'ho preso per cominciare, avevo un po' paura all'inizio, ma poi mi sono dovuta ricredere. Entra ed esce con facilità e per chi non ha mai provato è della dimensione giusta.

      Evaluering 

      Gives a deep stretch

      Advantages:
      Huge, thick and gives a deep stretch.
      Disadvantages:
      Can be challenging

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Analplug af glas

      Analplug af glas

      Buttpluggen af glas garanterer dig en vidunderligt tilfredsstillende og sikker nydelse: Takket være den klassiske form, den koniske spids og den glatte overflade glider den gennemsigtige buttplug af glas næsten af sig selv ind i dig. Med en diameter på 4 cm udøver glasbutpluggen et spændende tryk og stimulerer dit anale nydelsespunkt.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      13 andre varer i samme kategori: