Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal dybdespil

Nyhedsbrev

Butt Plug Extremeo - Destroyer - Lang anal plug

DESTROYER: Buttpluggen, der bryder alle grænser og skubber mænd og kvinder til deres anatomiske grænser! Har du nogensinde undret dig over, hvad der gør en ekstrem, lang buttplug som "Destroyer" så tiltrækkende? Vi fortæller dig hvorfor..

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    DESTROYER: Buttpluggen, der bryder alle grænser og skubber mænd og kvinder til deres anatomiske grænser! Har du nogensinde undret dig over, hvad der gør en ekstrem, lang buttplug som "Destroyer" så tiltrækkende? Vi skal fortælle dig hvorfor..

     

    Hvorfor elsker vores kunder analpluggen fra Extremeo-serien? Svaret er enkelt. Det er følelsen af stærk stimulation, intensiteten og den konstante bevidsthed om at have en lang buttplug i kroppen, der vender op og ned på din anatomi, og måske endda følelsen af at gøre noget forbudt... Oplev netop denne spænding: Buttpluggen "Destroyer" lover et eventyr, som du aldrig har oplevet før! Glem alt, hvad du nogensinde har vidst om buttplugs: Her kommer DESTROYER!

     

    Med 24/7 analpluggen "Destroyer" vil du presse dig selv til dine grænser og mere til!

     

    "Destroyer" giver en ny, mere intens oplevelse for hver centimeter, buttpluggen trænger dybere ind i anus takket være sit bølgede, kugleformede design med stadig større diameter. Det tager ikke lang tid at forstå, hvorfor buttpluggen fra Extremeo-serien kaldes "Destroyer". Hver af de seks diametre, som stiger i størrelse, lover en ny dimension af anal stimulation. Med længder fra 22 cm til 46 cm er der noget for enhver smag. De større analplugs med længder på 34 cm og 46 cm er for rigtige kendere, for den anale premier league, så at sige. De mindre analplugs på 22 cm og 28 cm er til dem, der allerede har en vis erfaring med langt anallegetøj. Et særligt højdepunkt er den anatomisk formede base på "Destroyer" buttpluggen. Når buttpluggen er sat i, sidder den sikkert på plads, selv ved 24-7 brug. Buttpluggen er lavet af flydende silikone og er så fleksibel, at den virkelig kan være med i alle stillinger og trænge helt ind i dine dybder.

     

    Hvordan bruger jeg den lange buttplug "Destroyer"?

     

    På grund af dens længde og omkreds kan det være svært at indføre den lange buttplug i starten. Tag dig god tid, gå langsomt frem, og vælg en stilling, hvor du kan strække din krop godt ud. Et populært hjælpemiddel er vores ASS UP-pude. Læg dig med ASS UP-puden under numsen, med benene løftet og spredt ud på ryggen. ASS UP-puden støtter din krop stabilt og behageligt selv i vanskelige stillinger. Den faste ASS UP-pude muliggør også mange andre stillinger under sex eller solosex.

     

    Er du klar til eventyr? Destroyer venter på dig i 4 størrelser:

     

    • Størrelse S: 22 cm lang, 2,2 til 3,5 cm i diameter - Til begyndere
    • Størrelse M: 28 cm lang, 3,0 til 4,5 cm i diameter - Til avancerede brugere
    • Størrelse L: 34 cm lang, 3,6 til 5,5 cm i diameter - til professionelle
    • Størrelse XL: 46 cm lang, 4,5 til 6,5 cm i diameter - Til de store anale ligaer

     

    Rengøring og brug af Extremeo buttplugs:

     

    • Nem at bruge: At indføre en buttplug i anus kan være en smuk og behagelig oplevelse - især hvis man ved, hvordan man gør det ordentligt. Vi anbefaler vores populære Extremeo Spray for at gøre det lettere at føre buttpluggen ind i anus. Et kort spray afslapper lukkemusklen. Det gør indføringen af buttpluggen til en særlig blid fornøjelse.

     

    • Den rigtige glidecreme og vores Lube Shooter: Den rigtige glidecreme kan gøre hele forskellen. Med silikoneprodukter som Extremeo buttpluggen bør du undgå at bruge silikonebaserede glidecremer, da de kan beskadige materialet. I stedet anbefaler vi vandbaserede glidecremer som vores Aquameo eller AlphaMale Aqua. De giver en behagelig følelse og er sikre at bruge sammen med buttplugs af silikone. En glidecreme-shooter eller glidecremeapplikator optimerer oplevelsen med analt sexlegetøj som f.eks. buttplugs. Den giver mulighed for en dybere og mere jævn fordeling af glidecremen i analkanalen, hvilket gør det mere behageligt og sikkert at indføre buttpluggen. Da anus ikke producerer sit eget smøremiddel, reducerer en tilstrækkelig tilførsel af smøremiddel friktionen og risikoen for skader. Desuden muliggør Lube Shooter en ren og præcis påføring uden spild af smøremiddel.

     

    • Rengøring: Din Extremeo buttplug skal rengøres grundigt efter hver brug. Det meste snavs kan nemt fjernes med varmt vand og mild sæbe. For grundig og hygiejnisk rengøring anbefaler vi også vores VERYCLEAN-spray. En hurtig spray sikrer, at buttpluggen altid er klar til det næste eventyr.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Butt Plug Extremeo - Destroyer - Lang butt plug
    • Extremeo buttplugs er analplugs udviklet af eksperter.
    • Extremeo ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Tyskland.
    • Materiale: Fremstillet af silikone af høj kvalitet, fri for ftalater.
    • Brug kun buttpluggen med vandbaserede smøremidler som Alphamale Aqua eller Aquameo og vores Lube Shooter.
    • Vi anbefaler vores Extremeo-produkt til denne buttplug: Denne spray virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet seksuel ekstase.
    • Med de nye Extremeo butt plugs tilbyder vi dig nu en all-round ubekymret pakke til dine anale eventyr. MEO er ikke kun en pioner, når det gælder verdensberømte produkter som Extremeo Anal Relax Spray, men er også altid på udkig efter de bedste og mest innovative måder at forbedre analsex på. Den logiske fortsættelse af vores passion for analprodukter er lanceringen af de innovative buttplugs i Extremeo-serien. Baseret på mange års erfaring og feedback fra vores loyale kunder har vi udviklet buttplugs, der sætter nye standarder for design, komfort og funktion.
    • Du kan bestille vores buttplugs i hele verden. Du kan finde MEO-sexshops i tysktalende lande som f.eks. MEO-shoppen i Tyskland, MEO i Schweiz eller MEO-bondage-shoppen i Østrig. Vi er ikke kun aktive i hele Europa, som i Frankrig, Italien, Holland, Irland, Island, Rumænien, Norge, Sverige etc., men over hele verden, for eksempel MEO Sex Shop i Spanien, en dildoshop i Danmark samt i Finland - og hvis du taler tjekkisk, kan du finde hele vores sextoy-sortiment online i Tjekkiet. Hvis estisk er dit sprog, kan du bestille vores udvalg af buttplugs online i Estland. Vi er også tilgængelige i Slovenien, med en sexshop i Bulgarien og et bredt udvalg af BDSM og erotiske produkter i Slovakiet. Du kan finde flere MEO-butikker i USA, Belgien, Grækenland, Ungarn, Japan, Storbritannien, Serbien, Luxembourg, Malta, Portugal, Island, Polen, Canada, Sydafrika og Kosovo.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Maravilloso

    La textura muy suave y su gran flexibilidad, hacen que sea perfecto para el sexo anal. Empieza muy fino para ir dilatando y al final acabas por introducirlo entero. Me encanta.

      Evaluering 

      The Destroyer does the job ;-)

      The material is soft and smooth. I am new to this sort of thing, but it was not a problem. I need to try it more, though it was surprisingly easy to get about 17 inches inside me.

        Evaluering 

        Destroyer

        Wonderful product excellent in length size perfect stimulation and the material is just excellent.

          Evaluering 

          How many can you fit

          Took a while to receive it but it performs as advertised. No complaints from her. Tough to complain when your gagged.

            Evaluering 

            Achtung Suchtgefahr

            Hatte schon länger den Wunsch "deep anal" auszuprobierenw und so sollte dieser Dildo oder Plug es für das 1. Mal werden. Mein Freund war auch begeistert und übernahm das Einführen. Was soll ich sagen, es hat mich erwischt. LOVING IT. Es war mega schön und eine der tollsten Erfahrungen in meinen Leben. Es tat nicht weh und ging ohne Probleme voll rein. Auch der Plug am Ende ist ein sehr schönes Feeling.

            Ein 100 cm ist auch schon bei MEO bestellt. Wir sind beide gespannt, ob das bei mir auch geht und ich ob es mit der Länge noch schöner ist

              Skriv din egen anmeldelse

              Butt Plug Extremeo - Destroyer - Lang anal plug

              Butt Plug Extremeo - Destroyer - Lang anal plug

              DESTROYER: Buttpluggen, der bryder alle grænser og skubber mænd og kvinder til deres anatomiske grænser! Har du nogensinde undret dig over, hvad der gør en ekstrem, lang buttplug som "Destroyer" så tiltrækkende? Vi fortæller dig hvorfor..

              Skriv din egen anmeldelse

              Andre kunder købte også:

              30 andre varer i samme kategori: