Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal dybdespil

Nyhedsbrev

DEEP'R Stack - Lang dildo til dybdeleg

Simpelthen enorm og absolut ikke for begyndere. Hvis du vil trænge dybt ind bagfra, så er denne anal deep training-dildo lige noget for dig! Uanset om du vil nyde den store DEEP'R-dildostak alene eller sammen med en partner under anal dybdetræning - gør dig klar til en rigtig udfordring!

Mere information

2432/00

tilgængelig

  Mere information

  Simpelthen enorm og absolut ikke noget for begyndere. Hvis du gerne vil trænge dybt ind bagfra, så er denne anale dybdetræningsdildo lige noget for dig! Uanset om du vil nyde den store DEEP'R-dildostak alene eller med en partner under dyb analtræning - gør dig klar til en ægte udfordring! Hele 42 cm venter på at blive mestret med en stigende diameter på 6,5 cm op til 12 cm. Denne store dildo er det perfekte valg for alle såkaldte "size queens" og fans af kolon-dildoer til anal dybdeleg.

   

  Det særligt fleksible materiale i DEEP'R-dildoen giver dig en bred vifte af kreative muligheder, uanset om du er alene eller sammen med en partner. Nyd den ekstremt udfyldende, strækkende nydelse og mærk centimeter efter centimeter af den store DEEP'R-dildostak dybt inde i dig.

   

  Hvad er det særlige ved den store DEEP'R-dildo til dyb anal træning?

   

  DEEP'R: Ekstrem længde, store diametre, usædvanlige teksturer og et overbevisende materiale, der er tilstrækkeligt fast og fleksibelt på samme tid, så du kan mærke det på de helt rigtige steder, dybt inde i dig! Denne særligt lange DEEP'R-dildo vil fylde dig helt ud og garantere dig intens tilfredsstillelse. Det er ikke kun størrelsen på denne dildo, der vil imponere dig, dens meget specielle design vil også give dig uforglemmelige øjeblikke. Prøv DEEP'R-dildoen, hvis du tør!

   

  Hvordan bruger jeg den store DEEP'R-dildo til anal dybdetræning eller anal dybdeleg?

   

  På grund af dens længde og omkreds kan det være svært at indføre den store DEEP'R-dildo i starten. Tag dig god tid, gå langsomt frem, og vælg en stilling, der giver dig mulighed for at strække kroppen ud. Læg dig på ryggen med vores ASS UP-pude under numsen og benene løftet og spredt. ASS UP-puden vil støtte din krop stabilt og behageligt, selv i anstrengende stillinger. Den faste ASS UP-pude forhindrer også, at du synker ned i sengen, og gør mange andre stillinger under sex og solosex lettere. Vi vil helt klart anbefale, at du "varmer op" med en mindre dildo og derefter arbejder dig op til den store DEEP'R-dildo.

   

  Anal dybdeleg og anal dybdetræning: Hvilken glidecreme skal jeg bruge til den store DEEP'R-dildo?

   

  Brug masser af glidecreme! Vi bliver aldrig trætte af at gentage denne pointe. En anus er ikke kun mere følsom end en vagina, men den bliver også mere sart, jo længere op du kommer. Derfor skal du helt sikkert bruge masser af glidecreme for at sikre, at du ikke skader dig selv. Hvis du planlægger at bruge den store DEEP'R-dildo til anal dybdetræning, anbefaler vi vores analglidmiddel FUCKSLUT Det er et silikonebaseret glidemiddel til anal dybdeleg, der ikke føles som noget andet. FUCKSLUT gør brugen af den store DEEP'R-dildo til anal dyb penetration til en smertefri, men betagende fornøjelse. Under alle omstændigheder vil vi også anbefale vores EXTREMEO-spray. Denne spray er det perfekte valg for både analsex-begynderen og den erfarne fan af store dildoer. EXTREMEO er et specialprodukt til analsex og analudstrækning. Takket være den særlige kombination af aktive ingredienser sikrer denne spray, at selv de meget store DEEP'R-dildoer lettere kan indføres. Den særlige effekt af EXTREMEO fremmer nem indtrængning og fører derfor til afslappet og lidenskabelig nydelse. Det er en analspray, der plejer huden og får anus til at slappe af på kort tid. Sprayen virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet analsex!

   

  Materiale og pleje af den store DEEP'R-dildo til dyb analtræning:

   

  Denne store XL-dildo fra DEEP'R-serien er lavet af PVC i høj kvalitet. Materialet er vidunderligt fleksibelt og glat. Det materiale, vi bruger, er også meget robust, så din DEEP'R-dildo vil holde i lang tid. Du kan rengøre den ekstra lange DEEP'R-dildo med mild sæbe og vand. For grundig hygiejne anbefaler vi også regelmæssig brug af vores VERYCLEAN-spray.

   

  Yderligere oplysninger:

   

  • DEEP'R | Stack | sort XL-dildo | 69 cm. Ø 6,50 - 12,00 cm
  • DEEP'R-dildoer er kun egnet til analprofessionelle og avancerede røvspillere
  • DEEP'R-dildoen er en tyktarmdildo til dybdeleg & dyb anal penetration / dyb anal træning
  • Hvad er anal dybdetræning? Anal dybdetræning er en seksuel praksis, hvor objekter indføres så dybt som muligt analt. Målet er at nå og derefter overvinde krumningen i sigmoideum. I modsætning til udstrækning eller fisting handler anal dybdeleg kun om længden og ikke om diameteren på de indførte genstande.
  • Det rigtige anallegetøj til anal dybdetræning og anal dybdeleg! Selvom der findes mange produkter på markedet til anal dybdetræning, er de lange dildoer fra DEEP'R langt det bedste valg. Som tommelfingerregel har du brug for et sexlegetøj, der er langt, slankt og fleksibelt!
  • Takket være det perfekte materiale tilpasser DEEP'R-dildoen sig enhver kurve og når steder, du ikke engang vidste eksisterede.
  • DEEP'R-dildoer kan bruges alene eller i par!
  • Materiale: PVC, fri for ftalater
  • Den rigtige glidecreme til dyb anal træning: Vi anbefaler vores silikonebaserede glidecreme FUCKSLUT eller vores hybridgel MANCUNT til indføring af DEEP'R-dildoer. Du kan opnå endnu mere intense fornemmelser med RUSHTIME (opvarmning). EXTREMEO-spray og vores ANALPUSH-gel gør smertefri indføring lettere, hvis det er nødvendigt.
  • Tips & tricks til dyb anal træning: Du kan føre DEEP'R-dildoen særligt dybt ind med vores ASS UP-pude
  • Rengøring: Varmt vand, mild sæbe og vores VERYCLEAN-legetøjsrens.
  • Stort udvalg af DEEP'R-dildoer! I vores dildoshop finder du alle modeller fra DEEP' R-serien i forskellige designs, former og længder. Perfekt til anal dybdeleg og anal dybdetræning.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Sehr geiles Teil

  Der Dildo hat meine Erwartungen voll erfüllt. Gut verarbeitet, ausreichend biegsam, fühlt sich gut an vom Material her, riecht nicht. Frau und Mann freut's.

   Skriv din egen anmeldelse

   DEEP'R Stack - Lang dildo til dybdeleg

   DEEP'R Stack - Lang dildo til dybdeleg

   Simpelthen enorm og absolut ikke for begyndere. Hvis du vil trænge dybt ind bagfra, så er denne anal deep training-dildo lige noget for dig! Uanset om du vil nyde den store DEEP'R-dildostak alene eller sammen med en partner under anal dybdetræning - gør dig klar til en rigtig udfordring!

   Skriv din egen anmeldelse

   Andre kunder købte også:

   30 andre varer i samme kategori: