Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Prober og dilatatorer

Nyhedsbrev

Penisplug X-Play Trainer - Urethral Play til mænd

Mænd taler ikke om det, men de elsker det: Urethral Play! Oplev X-Play Trainer-penispluggen, og oplev intense, helt nye fornemmelser. X-Play Trainer er ikke bare en innovativ penisplug, det er din billet til en verden af intense fornemmelser og hidtil uset nydelse.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Mænd taler ikke om det, men de elsker det: Urethral Play! Oplev X-Play Trainer-penispluggen, og oplev intense, helt nye fornemmelser. X-Play Trainer er ikke bare et innovativt penisplug, det er din billet til en verden af intense fornemmelser og hidtil uset nydelse.

    Oplev sexlegetøjet, der vil ændre onani for altid!

    Med sin præcise længde på 10 cm og innovative sikkerhedsbase giver den dig ikke kun en ubekymret, men også en utrolig stimulerende oplevelse. Den optimalt formede spids glider næsten ubesværet og åbner døren til fornemmelser, som mange mænd beskriver som overvældende og unikke.

    Glem alt, hvad du ved om urethral leg - X-Play Trainer er en game changer!

    Det borosilikatglas af høj kvalitet, som X-Play Trainer er lavet af, giver det ikke kun en luksuriøs fornemmelse, men garanterer også skånsom og sikker brug. Hver eneste detalje i dette penisplug er udviklet med den største præcision for at sikre en jævn og tilfredsstillende udvidelse - en stimulering, der er særlig intens og dyb.

    Fra 5 mm til 12 mm: Hvilken X-Play Trainer er den rigtige penisprop til dig?

    Med et udvalg af størrelser fra 5 mm til 12 mm kan du øge din individuelle nydelse. Det er ligegyldigt, om du lige er begyndt at eksperimentere eller allerede er ekspert. For at få den ultimative oplevelse anbefaler vi, at du bestiller flere størrelser eller et komplet sæt, så du gradvist kan flytte dine grænser.

    Penispropper af borosilikatglas til urinrørsleg: det hemmelige våben til mere intense fornemmelser!

    Borosilikatglas, ofte kaldet Pyrex, er et godt valg til sonder og penispropper på grund af dets særlige egenskaber. Det er ikke-porøst, hvilket gør det særligt hygiejnisk og ikke giver bakterier en chance for at få fodfæste. Det er også let at sterilisere og modstandsdygtigt over for de fleste kemikalier, så det kan bruges sikkert sammen med forskellige glidecremer. Dens modstandsdygtighed over for temperaturændringer gør, at den sikkert kan opvarmes eller afkøles til forskellige fornemmelser.

    Hvorfor VeryDeep og InstaClean er et absolut must til urethral leg!

    Optimal forberedelse og pleje af praksisser som urethral leg er afgørende for at sikre, at oplevelsen forbliver både behagelig og hygiejnisk. Det er her, VeryDeep-glidemidlet og InstaClean-desinfektionssprayen kommer ind i billedet.

    • VeryDeep-glidemidlet er specielt udviklet til urinrørsleg. Den har en unik konsistens, der gør indføringen lettere og giver en blid og behagelig følelse. Mens konventionelle glidecremer ikke holder længe nok eller ikke giver den nødvendige smøring, sikrer VeryDeep en langvarig, glat oplevelse, der minimerer risikoen for irritation og skader. Desuden er VeryDeep klinisk testet og sikker og acceptabel selv for følsom hud.

    • Efter urethral leg er det vigtigt at rengøre både X-Play Trainer og det berørte område grundigt for at forhindre risikoen for infektion. InstaClean-desinfektionssprayen er den ideelle løsning til dette. Sprayen eliminerer effektivt og hurtigt bakterier, vira og andre skadelige mikroorganismer og sørger dermed for sikkerhed under urethral leg. Du skal blot spraye den på, lade den virke og være sikker på, at X-Play-træneren er fri for potentielt skadelige bakterier.


    I BDSM-sessioner kan urethral leg også ses som en form for magtspil eller et middel til kontrol. Afhængigt af hvordan det praktiseres, kan det fremkalde en følelse af underkastelse eller dominans.

    Flere detaljer:

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Top

    Je tiens à remercier MEO pour la qualité exceptionnelle des sondes livrées. Votre discrétion et la rapidité de l'expédition vers le Canada sont très appréciées. Un grand merci pour votre professionnalisme !

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Amazing buy

    I've only used the first three (5 mm, 6 mm and 7 mm) so far, but they felt amazing. There was a little post-orgasm discomfort after using the largest, so I think I may have gone a little too fast on the stretching. The discomfort subsided after a few minutes. Highly recommended.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Sehr gut

    Als Anfänger habe ich mir die 5 kleineren Größen bestellt um langsam den Durchmesser zu steigern. Hygienemassnahmen unbedingt befolgen. Hat von Anfang an gut funktioniert. Ein Brennen nach den ersten Malen ist normal aber nicht so schlimm und wird auch von mal zu mal weniger. Die Länge reicht vollkommen aus .

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Tolles Produkt

    Diese Sounds eignen sich hervorragend für Anfänger und Fortgeschrittene da man sich dank der diversen Durchmesser langsam an das neue Gefühl herantasten kann. Mit Vorsicht und Gleitmittel ein tolles Produkt das viel Spaß macht.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Penisplug X-Play Trainer - Urethral Play til mænd

    Penisplug X-Play Trainer - Urethral Play til mænd

    Mænd taler ikke om det, men de elsker det: Urethral Play! Oplev X-Play Trainer-penispluggen, og oplev intense, helt nye fornemmelser. X-Play Trainer er ikke bare en innovativ penisplug, det er din billet til en verden af intense fornemmelser og hidtil uset nydelse.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: