Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penispropper

Nyhedsbrev

Penis Plug med Glans Ring "Démonique

Dyk ned i nye dimensioner af nydelse med den lange "Démonique" penis-plug. Med en imponerende længde på næsten 28 cm anses den for at være en af de længste penis-plugs i verden.

Mere information

9091/00

tilgængelig

    Mere information

    Dyk ned i nye dimensioner af nydelse med den lange penisplug "Démonique". Med en imponerende længde på næsten 28 cm er det en af de længste penisplugs i verden.

    En penisplug med integreret glansring er et sexlegetøj specielt udviklet til mænd, som bruges til både stimulering og dekoration. Hoveddelen - penispluggen - føres ind i urinrøret og bruges til intens indre stimulation. Da penispluggen er lavet af rustfrit stål, har den en glat, hygiejnisk overflade, som gør den behagelig at føre ind og nem at bruge. Fordelen ved rustfrit stål er, at det er holdbart, let at sterilisere og temperaturbestandigt.

    Den integrerede silikone-glansring omslutter penis- eller glansranden og har flere funktioner:

    • Fiksering: Ringen hjælper med at holde penispluggen sikkert på plads og forhindrer, at den glider for langt ned i urinrøret.
    • Intensivering af følelsen: Det lette tryk fra glansringen kan intensivere følelsen på glans, hvilket forbedrer den samlede følelse af penispluggen.
    • Komfort: Mens rustfrit stål er et fremragende valg til penispluggen, giver silikone fleksibilitet og tilpasningsevne til glansringen, hvilket gør den behagelig at have på.


    Tilsammen giver penispluggen og glansringen en intens og unik fornemmelse, som er populær blandt både begyndere og avancerede BDSM- og fetish-entusiaster. Ved brug af dette sexlegetøj skal man dog altid være opmærksom på korrekt og hygiejnisk håndtering for at undgå skader eller infektioner.

    "Démonique"-penispluggen er udviklet til elskere, der sætter pris på et totalt tab af kontrol og ønsker særligt dybe, ekstreme og intense penetrationsfornemmelser. På grund af dens enorme længde anbefaler vi den dog kun til erfarne brugere.

    For at gøre oplevelsen endnu mere intens har vi forsynet penispluggen med riller og kugler, der giver ekstra stimulation under indføringen. Penispluggen har en diameter på ca. 8 mm og en indføringslængde på ca. 23 cm.

    Materialet? Antiallergisk kirurgisk stål af høj kvalitet. Det er fremstillet med største omhu ved hjælp af en CNC-proces og derefter poleret til en spejllignende højglans. Dette sikrer ikke kun et elegant udseende, men også en behagelig glat følelse på huden.

    Hvorfor VeryDeep og InstaClean er et absolut must til Urethral Play!

    Optimal forberedelse og pleje til praksisser som Urethral Play er afgørende for at sikre, at oplevelsen forbliver både behagelig og hygiejnisk. Det er her, glidemidlet VeryDeep og desinfektionssprayen InstaClean kommer ind i billedet.

    • VeryDeep-glidemidlet er specielt udviklet til Urethral Play. Den har en unik konsistens, der gør indføringen lettere og giver en blid og behagelig følelse. Mens konventionelle glidecremer ikke holder længe nok eller ikke giver den nødvendige smøring, sikrer VeryDeep en langvarig, glat oplevelse, der minimerer risikoen for irritation og skader. Desuden er VeryDeep klinisk testet og sikker og acceptabel selv for følsom hud.
    • Efter urethral leg er det vigtigt at rengøre både penispluggen og det berørte område grundigt for at forhindre risikoen for infektion. InstaClean desinfektionsspray er den ideelle løsning til dette. Sprayen eliminerer effektivt og hurtigt bakterier, vira og andre skadelige mikroorganismer og sørger dermed for sikkerhed under urethral leg. Du skal blot spraye på, lade det virke og være sikker på, at penisproppen er fri for potentielt skadelige bakterier.


    Yderligere detaljer:

    • Lang penisprop "Démonique" med glansring
    • Dimensioner: Diameter 8 mm, indføringslængde ca. 23 cm.
    • Materiale: Rustfrit stål, silikone

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    A great buy and an excellent product

    This is definitely a great buy got it earlier than expected. I used it right away and once I got it in I was able to get it as far as it would go. It felt real good inside of my penis. It had me very excited and my penis stayed hard the whole time while inside me . Don't forget the "very deep" lube.

    • 7 af 7 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Kinky, scary the first time.

    Kinky, scary the first time. After a few tries it went in and didn't hurt when fully inserted. Now i wish it was long enough to reach my prostate,which, i'm told, almost always results in involuntary ejaculation.

    • 8 af 8 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Penis Plug med Glans Ring "Démonique

    Penis Plug med Glans Ring "Démonique

    Dyk ned i nye dimensioner af nydelse med den lange "Démonique" penis-plug. Med en imponerende længde på næsten 28 cm anses den for at være en af de længste penis-plugs i verden.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: