Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Dildo XXL Crazy Cock

Crazy Cock er det perfekte analsexlegetøj, du altid har ønsket dig: Crazy Cock-dildo med fede kugler og voluminøs buttplug på samme tid, imponerende stor, flot form og lavet af et glat materiale! Fås i 5 imponerende størrelser til avancerede og professionelle brugere.

Mere information

89,90 €


-20%

71,92 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Crazy Cock er det perfekte analsexlegetøj, som du altid har ønsket dig! The Crazy Cock er en dildo med fede kugler og en voluminøs buttplug på samme tid; imponerende stor, flot form og lavet af et glat materiale! Fås i 5 imponerende størrelser til avancerede og professionelle brugere.

     

    Højdepunkter:

     

    • Betagende fornemmelser garanteret
    • Kropssikker, fleksibel silikone
    • 5 størrelser: Til avancerede og professionelle brugere
    • Tykke kugler som en solid base for håndfri ridning
    • Glat overflade for nem indføring
    • Genialt design
    • Bred sugebase: Klæber til glatte overflader
    • Helt perfekt til anal udstrækning

     

    Den fleksible dildo giver dig den uovertrufne følelse af at blive fyldt til det yderste. Takket være den stærke sugekop kan du endda nyde denne anale nydelse håndfrit og i en lang række stillinger, da dildoen nemt kan sættes fast på næsten alle glatte overflader. Så du kan nyde hed solosex eller bruge den i kombination med en strap-on til pegging-sex. Alt, hvad du behøver nu, er en stor portion MANCUNT glidecreme.

     

    Din nye store XXL-dildo - Sådan bruger du den store dildo:

     

    Længden og omkredsen af en stor dildo kan være meget skræmmende for en person, der ikke har megen erfaring med en stor dildo. Men en så tyk dildo kan også føles meget behagelig og tilfredsstille dig som ingen anden dildo.

     

    Læs dildoguiden fra MEO ® for at forberede dig på dit store anale eventyr! Vi fortæller dig, hvad du skal være opmærksom på, når du bruger en stor dildo, og hvilken dildo der passer bedst til dig.

     

    Hvordan bruger jeg så stor en dildo?

     

    Du kan forberede dig på betagende øjeblikke med din store dildo ved hjælp af nogle få trin:

     

    1.) Rengør dildoen:

     

    Selv om din dildo er helt ny, eller du har rengjort den efter sidste gang, bør du vaske den grundigt med varmt vand eller rengøre den hygiejnisk med vores VERYCLEAN-spray, fordi denne store Crazy Cock-dildo vil trænge ind i dine dybeste indre zoner. Ved at rengøre den grundigt sørger du for din sikkerhed, hygiejne og sundhed, så oplevelsen bliver så positiv som muligt for dig.

     

    2.) Brug rigeligt med glidecreme og Extremeo Spray:

     

    Dildoens størrelse og dens tykke glans afgør, hvilken glidecreme du skal bruge. Vælg en MEO ®-glidemiddel, der er tyk og glat på samme tid, fordi det gør indføringen lettere og føles godt under sex. En vandbaseret glidecreme af høj kvalitet som Aquameo er et særligt godt valg. Hvis du planlægger at bruge en rigtig stor dildo, anbefaler vi vores tykke MANCUNT analglidemiddel. Den er vandopløselig, hvid og cremet og føles som ingen anden glidecreme. MANCUNT kombinerer fordelene fra to verdener: Den glider som silikone og vaskes af lige så let som vand. MANCUNT ligner næsten sæd og gør det til en smertefri fornøjelse at bruge en stor dildo.

     

    Vores EXTREMEO-spray er det perfekte valg til både analsex-begyndere og erfarne brugere af store dildoer. EXTREMEO er et specialprodukt til analsex og analudstrækning. Takket være den særlige kombination af aktive ingredienser sikrer denne spray, at selv meget store dildoer og analplugs lettere kan indføres. Den særlige effekt af EXTREMEO fremmer nem indtrængning og fører derfor til afslappet og lidenskabelig nydelse. Det er en analspray, der plejer huden og får anus til at slappe af på kort tid. Sprayen virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet analsex!

     

    3.) Og så er vi i gang!

     

    På grund af deres længde og omkreds kan det være svært at indføre store dildoer i starten. Tag dig god tid, gå langsomt frem, og vælg en stilling, der giver dig mulighed for at strække kroppen ud. Læg dig på ryggen med vores ASS UP-pude under numsen og benene løftet og spredt. ASS UP-puden vil støtte din krop stabilt og behageligt, selv i anstrengende stillinger. Den faste ASS UP-pude forhindrer dig også i at synke ned i sengen og gør mange andre stillinger under sex og solosex lettere. Du kan selvfølgelig også sætte dig på hug over dildoen for at få mere kontrol over den store dildos indtrængningsdybde. Vi vil helt klart anbefale, at du "varmer op" med en mindre dildo og derefter arbejder dig op til en stor Crazy Cock-dildo.

     

    4.) Giv dig hen til din lyst uden hæmninger!

     

    Når du har indsat det tykke hoved på dildoen, bør din krop have slappet så meget af, at du nu kan nyde de fornemmelser, som dildoen skaber, og onanere i fred. Mange af vores kunder kan lide at rotere den store dildo inde i kroppen for at nå alle de indre erogene zoner, mens andre foretrækker stødbevægelser. Prøv dig frem for at finde ud af, hvad du kan lide, men husk at bevæge dildoen langsomt for at undgå skader!

     

    Materiale og pleje af den store dildo fra MEO®:

     

    Denne store dildo er lavet af silikone af høj kvalitet. Materialet er vidunderligt fleksibelt og glat. Den silikone, vi bruger, er også meget robust, så din store dildo vil holde i lang tid. Du kan rengøre den ekstra store dildo med mild sæbe og vand. For grundig hygiejne anbefaler vi også regelmæssig brug af vores VERYCLEAN-spray.

    Yderligere detaljer:

     

    • Dildo CRAZY COCK
    • Dimensioner: Se produktbillede for detaljer; størrelse S = diameter 3,2 cm til 5,5 cm, længde 19 cm, indføringslængde 13,5 cm. Størrelse M = diameter 3,8 cm til 6,5 cm, længde 22 cm, indføringslængde 16 cm. Størrelse L = diameter 4,5 cm til 7,5 cm, længde 25 cm, indføringslængde 19 cm. Størrelse XL = diameter 5 cm til 8,5 cm, længde 29 cm, indføringslængde 21 cm. Størrelse XXL = diameter 5,6 cm til 9,5 cm, længde 31 cm, indføringslængde 24 cm.
    • Både mænd og kvinder kan nyde denne store Crazy Cock-dildo. Den skaber en følelse af at være fyldt og stimulerer de indre vægge i anus. En stor dildo giver også anal udstrækning, en ofte elsket fantasi i BDSM.
    • For maksimal nydelse anbefaler vi vores MANCUNT glidecreme fra vores sexshop.
    • Takket være den praktiske sugekop hæfter dildoen sikkert på alle glatte overflader. Dildoen er også velegnet til brug i et strap-on-harness.
    • Materiale: 100 % silikone
    • fløjlsblød overflade
    • fleksibel og samtidig behageligt fast
    • tyk glans
    • 100 % ftalatfri
    • lugtfri

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Bombe

    Voll die Explosion im Arsch

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Huge

    Going to take lots of sessions to fit this in.. Huge

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Absoluter Favorit

    Als Fan der analen Selbstverwöhnung wird das mein absoluter Favorit. Er ist in Größe L nicht zu groß und nicht zu klein. Ich hab größere und kleinere, aber dieser ist genau richtig. Natürlich bin ich trainiert. Für Anfänger ist er wahrscheinlich zu groß. Wer ihn bestellt macht nichts falsch. Die Qualität ist 1A

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Woah.

    Der ist schon eine ordentliche Nummer. Meiner hat an der dicksten Stelle einen Durchmesser von fast 10 cm! Top Qualität.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Größe XXL

    So wie erwartet. Gut verarbeitet. Passt perfekt!

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Dildo XXL Crazy Cock

    Dildo XXL Crazy Cock

    Crazy Cock er det perfekte analsexlegetøj, du altid har ønsket dig: Crazy Cock-dildo med fede kugler og voluminøs buttplug på samme tid, imponerende stor, flot form og lavet af et glat materiale! Fås i 5 imponerende størrelser til avancerede og professionelle brugere.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: