Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penispropper

Nyhedsbrev

AlphaMale - COCKTRAINER™ - Penisprop

AlphaMale COCKTRAINER™ er et personligt træningsredskab til udvidelse af urinrøret til seksuel stimulering. Penispluggen, der fås i tre størrelser, er porten til nye erotiske fornemmelser og en mere intens seksuel oplevelse, alene eller som par.

Mere information

tilgængelig

Mere information

AlphaMale COCKTRAINER™ er et personligt træningsredskab til udvidelse af urinrøret med henblik på seksuel stimulering. Penisproppen fås i tre størrelser og er porten til nye erotiske fornemmelser og en mere intens seksuel oplevelse, alene eller som par.

Hver af disse penispropper er ca. 123 mm lang og segmenteret med stigende diameter for at muliggøre gradvis og sikker udvidelse. Uanset om man er nybegynder eller avanceret i teknikken med urinrørsudvidelse, vil alle hos MEO finde den rigtige penisprop til dem:

  • Størrelse S starter ved en diameter på 3 mm og stiger til 10 mm.
  • Størrelse M giver mulighed for udvidelse fra 6 mm til 13 mm.
  • Størrelse L er til de mere erfarne blandt jer med diametre fra 9 mm til 16 mm.


Takket være lasermærkningen på hvert segment af penisproppen kan man nemt følge udvidelsens forløb.

Hver penisprop er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, højglanspoleret for at give en glat, hygiejnisk og rengøringsvenlig overflade. Den aftagelige ring for enden af penisproppen sikrer ikke kun nem håndtering, men også ekstra sikkerhed under brug. Grundlæggende bør du starte langsomt, være opmærksom på din krop og gradvist øge størrelsen for at opnå den bedst mulige oplevelse med penispluggen.

Vær opmærksom på følgende instruktioner for at få en sikker og behagelig oplevelse: Før og efter brug er det vigtigt at desinficere penispluggen med vores InstaClean Spray. Hygiejne er alfa og omega ved urethral leg. Til indføring anbefaler vi vores specialudviklede glidecreme VeryDeep. Det sikrer en blid indføring af penispluggen, hvilket er særligt vigtigt i dette følsomme område.

AlphaMale COCKTRAINER™ er mere end bare et sexlegetøj, det er pioneren for en ny dimension af seksualitet. Oplev dybden af din nydelse med denne penisplug - præcist og sikkert.

Flere detaljer:

  • AlphaMale - COCKTRAINER™ - Penis plug
  • Materiale: rustfrit stål
  • Et personligt "træningsredskab" fra AlphaMale til udvidelse af urinrøret.
  • Tre penispropper i forskellige tykkelser, hver 123 mm lange, segmenterede, med stigende diameter.
  • Størrelse S: 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm og 10 mm i diameter.
  • Størrelse M: 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm og 13 mm i diameter.
  • Størrelse L: 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm, 15 mm og 16 mm i diameter.
  • Skala for størrelse: Diameteren er angivet på hvert segment med lasermærkning.
  • Der er en (aftagelig) ring for enden af penisstikket i rustfrit stål.
  • Høj kvalitet og præcist håndværk, poleret.
  • Advarsel: Urethral stimulation indebærer risici. Start langsomt, brug altid egnede smøremidler, og hold tilbehøret sterilt.
  • AlphaMale COCKTRAINER™ er primært designet til den mandlige anatomi og stimulering af det mandlige urinrør, da penispluggen er specielt designet til indføring i det mandlige urinrør. At strække og stimulere urinrøret er en praksis, der hovedsageligt er almindelig hos mænd på grund af den længere og mere lige struktur i deres urinrør. Kvinder har et meget kortere og anderledes formet urinrør, hvilket gør brugen af produkter som AlphaMale Urethral Trainer mere kompliceret og mindre almindelig hos kvinder. Selvom urinrørsstimulering også er mulig hos kvinder, kræver det instrumenter, der er specielt designet til den kvindelige anatomi for at opfylde specifikke behov og sikkerhedskrav. Hvis kvinder er interesserede i urinrørsstimulation, er det vigtigt at bruge produkter, der er designet specifikt til den kvindelige anatomi, for at minimere risici og sikre en sikker og behagelig oplevelse.
  • MEO og AlphaMale er registrerede varemærker tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

 

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

AlphaMale - COCKTRAINER™ - Penisprop

AlphaMale - COCKTRAINER™ - Penisprop

AlphaMale COCKTRAINER™ er et personligt træningsredskab til udvidelse af urinrøret til seksuel stimulering. Penispluggen, der fås i tre størrelser, er porten til nye erotiske fornemmelser og en mere intens seksuel oplevelse, alene eller som par.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

30 andre varer i samme kategori: