Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-halsbånd

Nyhedsbrev

Låsbart bondage-halsbånd i læder - bred version

Dette låsbare bondagehalsbånd fra MEO er populært blandt meget dominerende herrer og elskerinder og er et BDSM-tilbehør, der understreger dominans og underkastelse til det yderste! Med en højde på ca. 60 mm skiller dette halsbånd sig klart ud fra et normalt bondagehalsbånd. Det er udstyret med 3 praktiske D-ringe og kan endda låses med en digital tidslås, hvis det er nødvendigt!

Mere information

6648/00

tilgængelig

    Mere information

    Dette låsbare bondagehalsbånd fra MEO er populært blandt meget dominerende herrer og elskerinder og er et BDSM-tilbehør, der understreger dominans og underkastelse til det yderste! Med en højde på ca. 60 mm skiller dette halsbånd sig klart ud fra et normalt bondagehalsbånd. Udstyret med 3 praktiske D-ringe kan det endda låses med en digital tidslås, hvis det ønskes!

    Den ekstra bredde får bondagehalsbåndet til at se endnu mere imponerende ud og snører halsen endnu mere ind, hvis det ønskes. Det giver en mere intens følelse af underkastelse under en bondagesession, hvilket er en meget ophidsende oplevelse for mange BDSM-fans. Især når halsbåndet er låst med en hængelås! Bondagehalsbåndet er meget godt polstret og kan justeres i halsomkredsen, så det passer perfekt og er uimodståeligt stramt, når det er nødvendigt. Den tætte pasform kombineret med høj bærekomfort betyder, at vores halsbånd også kan bæres under normalt hverdagstøj (f.eks. en rullekravetrøje) i løbet af dagen.

    Bondagehalsbåndet kan låses med en hængelås, hvis det er nødvendigt. Til dette formål er vores bondagehalsbånd udstyret med et låsbart spænde som låsemekanisme. Dette spænde kan låses med en hængelås for at forhindre, at det åbnes eller fjernes. Spændet består af en bevægelig del, bøjlen, og en fast modpart, der fungerer som lås. Hængelåsen sættes i gennem en åbning, der er beregnet til formålet, og låser spændet, indtil hængelåsen fjernes.

    Dette bondagehalsbånd fra MEO har været et af de mest populære bondageprodukter blandt mænd og kvinder, begyndere og professionelle i næsten 20 år - og med god grund. Kvaliteten og håndværket er uovertruffen, og alsidigheden gør dette BDSM-halsbånd til et must-have for BDSM-fans over hele verden.

    MEO er kendt for sin ekspertise inden for lædervarer! Vores håndværk giver læderet en varm overflade og en behagelig fornemmelse. Det vegetabilsk garvede læder, som MEO bruger, er særligt finkornet og slidstærkt. Læderets karakter bevares, og naturlige ujævnheder og ar skjules ikke kunstigt.

    Takket være den bløde, polstrede inderside giver dette bondagehalsbånd i læder ikke kun maksimal komfort, men også maksimal holdbarhed. De mange syninger og de tre D-ringe gør det til et alsidigt tilbehør til enhver bondagesession. Karabinhager, kæder eller bondage-reb kan fastgøres til D-ringene efter behov. Kort sagt, alle fantasier kan blive til virkelighed med dette bondagehalsbånd.

    Enten vores konventionelle hængelås (medfølger) eller vores digitale MEOBOND-tidslås kan bruges til at låse bondagehalsbåndets spænde. Den digitale MEOBOND-tidslås er velegnet til hånd- og fodlænker, BDSM-kraver, gags og endda kyskhedsbælter og sikrer, at du først slippes fri efter en forudindstillet tid (maks. 100 timer). Det er dog kun en hængelås, der er inkluderet i leveringsomfanget. MEOBOND-tidslåsen skal bestilles separat, men det er det værd, da den er perfekt til selvbondage-scenarier.

    Takket være den justerbare pasform og spænderne og nitterne med indgraveret MEO-logo er denne bondage-krave ikke kun funktionel, men også meget visuelt tiltalende. Hver eneste detalje i denne krave er designet med den største omhu for at sikre maksimal komfort. Og med den medfølgende læderplejevejledning kan du være sikker på, at dit bondagehalsbånd i læder altid vil være i topform.

    Dette smukke bondagehalsbånd er det ultimative symbol på øjeblikkelig tilgængelighed og underkastelse for den passive partner. Så hvad venter du på? Opdag et af de smukkeste bondagehalsbånd hos MEO i dag og oplev en fascinerende verden af nydelse, dominans og underkastelse!

    Yderligere detaljer:

    • Låsbart bondage-halsbånd i læder
    • Ekstra bred (60 mm høj)
    • Unisex, til mænd og kvinder
    • Med 3 D-ringe til fastgørelse af kæder, bondage-reb eller snor.
    • Materiale: ægte læder, metal
    • BDSM-halsbåndet kan justeres flere gange rundt om halsen.
    • Bredde: ca. 60 mm, længde: ca. 48 cm
    • Leveringsomfang: BDSM-halsbånd, opbevaringspose i fløjl, plejevejledning til læder, 1 ens hængelås med 2 nøgler.
    • Vi tilbyder også læderhåndjern og ankelmanchetter, der passer til dette halsbånd.
    • Alternativt fås dette bondage-halsbånd også i en version, der ikke kan låses.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO Germany, en af verdens førende leverandører af BDSM-produkter, som er kendetegnet ved sin enestående ekspertise inden for fremstilling af BDSM-produkter.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Very well made

    This is a good well made collar.Its also comfortable and useful. I would recomend this to anyone willing to go further. :)

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Fantastic Collar!

    I have a very big neck and it's way big enough. Can be tightened just enough to remind you it's on at all times.

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Leder ist sehr, sehr gut verarbeitet.

    Das Leder ist sehr, sehr gut verarbeitet.
    Das Bondage-Halsband ist angenehm zu tragen und hat keine unangenehmen Kanten.
    Super Preis/Leistungs-Verhältnis (wenn man anschaut, was so was in einem Erotikshop vor Ort kosten würde).
    Ich bin wirklich äußerst positiv überrascht und gebe daher 5 Sterne. (Das selbe gilt übrigens für zugehörigen Handfesseln aus der Serie San Francisco!)

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Yay! I've found it at last!

    I've bought soooo many collars in the past and they are never quite right.

    Collars often have too much of a gap between the fastenings so you can't get the right level of tightness... they are either too loose or else they will strangle you! Well, this one has lovely close tightening gaps so you can make it fit, then make it just a liiiittle bit tighter. ;)

    It has enough fastening options to fit most necks I Also, the leather is lovely and soft and the seams have been nicely turned in on themselves so there are no harsh edges so it doesn't chafe or cut in at all.

    The little ring on the front (or back, if you prefer!) is very handy for all manner of attachments from cuffs to leashes... and it has a swivel action too, which is most cool and means your leash doesn't get itself tied up in knots when you are leading poor doggy around. :o)

    • 3 af 3 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Lockable Bondage Collar

    We've bought collars in the past that looked great, but caused irritation with prolonged wear. This collar certainly looks the part, but can be worn for extended periods, which adds to the effect.

    The leather (apparently!) feels really nice on the skin and it's a true quality item, which is fortunate because I suspect it'll be worn often!

    • 3 af 4 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

     Låsbart bondage-halsbånd i læder - bred version

    Låsbart bondage-halsbånd i læder - bred version

    Dette låsbare bondagehalsbånd fra MEO er populært blandt meget dominerende herrer og elskerinder og er et BDSM-tilbehør, der understreger dominans og underkastelse til det yderste! Med en højde på ca. 60 mm skiller dette halsbånd sig klart ud fra et normalt bondagehalsbånd. Det er udstyret med 3 praktiske D-ringe og kan endda låses med en digital tidslås, hvis det er nødvendigt!

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: