Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-halsbånd

Nyhedsbrev

BDSM-halsbånd i læder med pigge og D-ringe

BDSM-kraven af læder med pigge er omhyggeligt udformet og bruges som slaveafstraffelse under bondage-sessioner. Piggene er placeret på indersiden af halsbåndet. Hvis man sætter en snor på halsbåndet, skal der blot et lille, kort træk i snoren til, så kan piggene på halsbåndet tydeligt mærkes af bagdelen.

Mere information

2460/00

tilgængelig

    Mere information

    BDSM-kraven af læder med pigge er omhyggeligt udformet og bruges som slaveafstraffelse under bondage-sessioner. Piggene er placeret på indersiden af halsbåndet. Hvis du sætter en snor på halsbåndet, skal der blot et lille, kort træk i snoren til, så kan piggene på halsbåndet tydeligt mærkes af bagdelen.

     

    BDSM-læderhalsbåndet med pigge er lavet af polstret, syet læder og er udstyret med tre D-ringe. Den klassiske, smukt forarbejdede krave har en særlig blød polstring, som ud over piggene på indersiden gør den meget behagelig at have på. Kanterne er omhyggeligt syet, så der ikke er nogen trykpunkter, selv når det bæres i lange perioder. Kraven kan justeres, så den passer til både mænd og kvinder.

     

    Takket være de tre D-ringe kan kraven integreres optimalt i en bondagesession for at begrænse bevægelsesfriheden i din bondage gennem streng fiksering. Du har også mulighed for at fastgøre en styreline eller bondage-reb til ringene - hvis du foretrækker, at din bondage-bagdel er særligt lydig.

     

    Kan jeg kombinere BDSM-kraven i læder med pigge og D-ringe med andet bondage-tilbehør?

     

    Ja, det kan du sagtens. Du kan sagtens kombinere BDSM-kraven med en slavesnor, vores BDSM-håndjern eller ankelmanchetter og en spredejern. Du kan selvfølgelig også bruge en mundkurv og/eller et blindfold under din bondage-session. Du kan selvfølgelig også bruge meget af vores SM-legetøj, f.eks. brystvorteklemmer eller CBT-legetøj som ball stretcher med eller uden pigge.

     

    Hvad er forskellen til andre BDSM-kraver?

     

    Du skal huske på, at BDSM-kraven er mere velegnet til erfarne brugere og hårdere bondagelege på grund af de integrerede pigge. Hvis du vil købe et BDSM-halsbånd, finder du et omfattende udvalg af BDSM-halsbånd lavet af læder, neopren, stål og endda vegansk læder i MEO ® bondage shop.

     

    Hvordan bruger jeg BDSM-kraven i læder? Vigtige kriterier for udvælgelse!

     

    Hvis du fastgør en snor til slavehalsbåndet, er det nok med et lille, kort træk i en fastgjort snor, og halsbåndets pigge er tydeligt synlige. Du kan selvfølgelig også bruge det som et strengt hundehalsbånd til hvalpeleg og som et BDSM-halsbånd til særligt trodsige bagdele. BDSM-halsbåndet kan også bruges til at fastgøre over- eller underbenene under mere ekstravagante bondage-sessioner og til yderligere at fastgøre overarmene under strenge spread-eagle-stillinger. Du kan også bruge læderhalsbåndet som en slaveafstraffelse til streng opdragelse i tilfælde af din bagdels forseelser.

     

    Hvordan plejer og rengør jeg BDSM-læderkraven?

     

    Du bør rengøre piggene hygiejnisk med vores VERYCLEAN-spray. Til mere intensiv pleje af en BDSM-krave af læder kan du af og til bruge en god læderfedt til glat læder. Naturligt læderfedt består af mange naturlige stoffer som bivoks, ricinusolie, rapsolie, kokosolie og meget mere. Disse naturlige fedtstoffer absorberes langsomt i læderet. Det holder læderet smidigt. Kun når bondageprodukter i læder plejes ordentligt, forbliver de i god stand og er tilsvarende holdbare og slidstærke.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • BDSM-læderhalsbånd med 3 D-ringe
    • Har indvendige pigge.
    • Bruges som slaveafstraffelse under bondage-sessioner.
    • Materiale: ægte læder.
    • Bredde ca. 6,5 cm, længde ca. 45 cm.
    • Kvalitet: Kærligt håndlavet for at garantere de højeste kvalitetsstandarder.
    • Naturprodukt: Læder er et naturmateriale, der er særligt velegnet til fremstilling af bondage-bindinger.
    • Unikhed: Vores bondageprodukter, som f.eks. denne BDSM-krave, er unikke og håndlavede.
    • Diskretion: De sendes i en diskret papkasse, der ikke giver nogen indikation af indholdet.
    • MEO ® er førende inden for bondageprodukter. Her i online-bondage-shoppen finder du alt, hvad du skal bruge til en bondage-session: BDSM-læderhåndjern, ankelmanchetter, spredejern, ball gags, blindfolds, bondage-reb og meget mere.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sehr gutes Bondage Halsband für SM

    Ein sehr schönes Bondage Accessoire. Das Halsband mit innenliegenden Dornen ist sehr gut verarbeitet und die Ringe halten auch einem stärkerem Zug stand. Durch die Breite sieht und sitzt das Halsband unglaublich toll am Hals aus. Wenn man die Bewegungsfreiheit des Subs nicht nur einschränken will sondern gleichzeitig noch etwas Dominanz hinzufügen will, dann kann man es mit diesem Halsband auf alle Fälle tun.

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    BDSM-halsbånd i læder med pigge og D-ringe

    BDSM-halsbånd i læder med pigge og D-ringe

    BDSM-kraven af læder med pigge er omhyggeligt udformet og bruges som slaveafstraffelse under bondage-sessioner. Piggene er placeret på indersiden af halsbåndet. Hvis man sætter en snor på halsbåndet, skal der blot et lille, kort træk i snoren til, så kan piggene på halsbåndet tydeligt mærkes af bagdelen.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: