Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-halsbånd

Nyhedsbrev

BDSM-halsbånd i læder - sort/rød - Amsterdam

Et maksimum af funktionalitet kombineret med et klassisk smukt design! Resultatet: Et BDSM-halsbånd i udtryksfulde farver, der ikke kun ser godt ud og har en høj bærekomfort, men også overbeviser med en fordelagtig pris. Det sort/røde BDSM-halsbånd er udstyret med ringe, som man kan fastgøre en snor eller kæder til.

Mere information

2557/00

tilgængelig

    Mere information

    Maksimal funktionalitet kombineret med et klassisk smukt design! Resultatet er et BDSM-halsbånd i udtryksfulde farver, som ikke bare ser godt ud og er meget behageligt at have på, men som også imponerer med sin overkommelige pris. Det sort/røde BDSM-halsbånd er udstyret med ringe, hvor man kan sætte en snor eller kæder fast.

     

    Et BDSM-halsbånd har ikke kun praktiske anvendelser inden for bondage, men har også altid stor symbolsk betydning. MEO ® går dog endnu længere og supplerer dette tydelige tegn på BDSM-scenen med dette BDSM-halsbånd med et farverigt design, der afslører meget mere, end at nogen bare er en underdanig eller slave.

     

    Med dette tofarvede BDSM-halsbånd kan du vælge mellem forskellige farver som sort, grøn, rød, blå og hvid. Disse farver svarer til Hanky-koden, som er kendt over hele verden. Dette kodeks efterlader ingen spørgsmål ubesvarede, og sub'en kan, selv om han er bundet og kneblet, fortælle sin potentielle partner, hvad han kan lide, eller hvad hans fetich er under bondage. BDSM-kraven i læder kan endda bæres som et modetilbehør.

     

    Tre stålringe, en foran og to i siderne, gør det muligt at integrere BDSM-kraven perfekt i din bondage-session, f.eks. til at fastgøre kæder med karabinhager, bondage-reb eller en slavesnor. BDSM-kraven kan justeres i størrelse ved hjælp af et metalspænde og kan tilpasses stort set alle halsstørrelser.

     

    Hvad er så specielt ved dette BDSM-læderhalsbånd?

     

    Vi bruger speciallæder til at fremstille BDSM-halsbåndet, hvilket gør det ekstremt behageligt at have på. Takket være det fremragende håndværk er BDSM-kraven meget behagelig at have på, selv natten over, uden at det bliver ubehageligt. Perfekt håndværk og passion for bondage går op i en højere enhed i dette BDSM-halsbånd, hvis kvalitet MEO ® står inde for med sit navn. Takket være det klassiske design med et moderne twist vil denne smukke BDSM-krave helt sikkert imponere over hele linjen.

     

    Kan jeg kombinere BDSM-kraven med andet bondage-tilbehør?

     

    Ud over dette BDSM-halsbånd omfatter vores "Amsterdam"-serie også læderhåndjern og matchende ankelmanchetter. Du kan vælge mellem forskellige farver. Især hvis du kombinerer dette BDSM-halsbånd med håndjern eller måske også bruger et blindfold, er der nogle vidunderlige muligheder. Eller du kan bruge en bondagemaske, som giver en erotisk skærpelse af perceptionen og gør det spændende samspil mellem magt og tillid i bondage endnu mere imponerende. Vil du gå lidt længere? Så kan du måske endda integrere det populære CELLMATE kyskhedsbælte i din bondage-session. Nyttigt tilbehør til dette BDSM-halsbånd er helt sikkert vores slavesnor, som vi tilbyder i mange designs, bondage-reb eller vores særlige bondage-karabinhage til fastgørelse af kæder.

     

    Hvordan plejer og rengør jeg BDSM-kraven i læder?

     

    Du skalblot rengøre BDSM-halsbåndet med en fugtig klud. For at pleje BDSM-kraven i læder skal du af og til bruge en god læderfedt til glat læder. Det holder læderet smidigt. Kun hvis et BDSM-læderhalsbånd plejes korrekt, vil det forblive i god stand og være holdbart og slidstærkt.

     

    Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber et BDSM-halsbånd?

     

    Med bondage-produkterne fra MEO ® er du ikke kun på den sikre side, men du kan også nyde bondage med din partner 100%. Når du køber bondage-bindinger, skal du sørge for, at de ting, du vælger, passer og kan justeres individuelt i størrelsen! Det øger bærekomforten og garanterer dig mange års nydelse. Materialet skal være slidstærkt og holdbart, som det læder af høj kvalitet, vi bruger. For at sikre, at du forbliver i godt humør selv efter bondage, bør du også følge vores plejeanvisninger, som vi naturligvis inkluderer i hvert produkt.

     

    Tips & tricks til bondage:

     

    Det hjælper at definere et såkaldt safeword før bondage. Det forhindrer, at personlige grænser overskrides utilsigtet. Safeword er et signalord, der bruges i BDSM-praksis, og som den bundne, underdanige partner kan bruge til at indikere, at han eller hun ikke ønsker at fortsætte handlingen. I forbindelse med samtykkende praksis er et udtalt safeword en ubetinget forpligtelse til at stoppe med det samme. Effektiv og troværdig brug af safewords er en af de absolut nødvendige forudsætninger for BDSM med samtykke.

     

    Yderligere detaljer:

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Perfetto!

    Perfetto! Si adatta bene al collo e alle tirate più forti, consiglio pienamente

      Evaluering 

      Master loves it

      My Master places this locking collar on me along with locking leash. Then he invites his friends over to the house and they use ths leash to position me on my knees right where they want me. The leash is kept taunt so my mouth is forced to provide oral service to my Master and guests. My Master now routinely locks the collar and leash on me whenever I am at the house. His friends know what to do if they want to be pleasured.

        Skriv din egen anmeldelse

        BDSM-halsbånd i læder - sort/rød - Amsterdam

        BDSM-halsbånd i læder - sort/rød - Amsterdam

        Et maksimum af funktionalitet kombineret med et klassisk smukt design! Resultatet: Et BDSM-halsbånd i udtryksfulde farver, der ikke kun ser godt ud og har en høj bærekomfort, men også overbeviser med en fordelagtig pris. Det sort/røde BDSM-halsbånd er udstyret med ringe, som man kan fastgøre en snor eller kæder til.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: