Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-halsbånd

Nyhedsbrev

Slavehalsbånd med ring og nitter - sort/rød

Er du på udkig efter et billigt bondagehalsbånd i læder af høj kvalitet? Det slanke slavehalsbånd af blødt læder i høj kvalitet er det perfekte bondage-tilbehør til erotiske rollespil. En snor eller kæde kan også fastgøres til O-ringen for at underkaste din underdanige partner fuldstændigt.

Mere information

2568/00

tilgængelig

    Mere information

    Vis din underdanige side frem! Den bedste måde at gøre det på er med vores restriktive bondagehalsbånd af højkvalitetslæder. Forskelligt andet bondagetilbehør, f.eks. brede reb, kæder eller en slavesnor, kan fastgøres til den forreste O-ring.

     

    Er du på udkig efter et billigt bondagehalsbånd i læder af høj kvalitet? Det smalle slavehalsbånd af blødt læder i høj kvalitet er det perfekte bondage-tilbehør til erotiske rollespil. En snor eller kæde kan også fastgøres til O-ringen for at underkaste din underdanige partner fuldstændigt.

     

    Det smalle halsbånd i et elegant design fastgøres bagpå med et spænde og kan justeres fleksibelt. En O-ring foran giver alsidige anvendelsesmuligheder til en bred vifte af underkastelsesscener under bondage. Vores læderhalsbånd kan også bruges som modetilbehør.

     

    Læderhalsbåndet er behageligt polstret og giver en høj grad af komfort. Et spænde sikrer en skræddersyet pasform, selv til større halsstørrelser.

     

    Hvordan bruges slavehalsbåndet i læder?

     

    Sæt bondage-halsbåndet på din partner. Du kan fastgøre en snor eller et reb til O-ringen, alt efter hvordan du har det. Bondage-sjovet kan begynde! Lad fantasien få frit løb!

     

    Hvad er så specielt ved slavehalsbåndet i læder?

     

    Bondagehalsbåndet i læder er ideelt til alle bondage-begyndere. Den bløde polstring sikrer maksimal komfort og giver dig mulighed for at komme i gang med bondage. Halsbåndet har også dekorative nitter og kan også bruges som modetilbehør.

     

    Tips & tricks til slavehalsbåndet i læder:

     

    Det hjælper at sætte et såkaldt safeword, før man binder. På den måde bliver personlige grænser ikke så let overskredet utilsigtet. Safeword er et signalord, der bruges i BDSM-praksis, og som den bundne, underdanige partner kan bruge til at indikere, at han eller hun ikke ønsker at fortsætte handlingen. I forbindelse med samtykkende praksis er et udtalt safeword en ubetinget forpligtelse til at stoppe med det samme. Effektiv og troværdig brug af safewords er en af de absolut nødvendige forudsætninger for BDSM.

     

    Kan jeg kombinere slavehalsbåndet i læder med andet bondage-tilbehør?

     

    Ja, helt sikkert. Du kan fint kombinere BDSM-halsbåndet med en slavesnor, vores BDSM-håndjern eller ankelmanchetter og en spredejern. Du kan selvfølgelig også bruge en gag og et blindfold under din bondage-session.

     

    Hvordan plejer og rengør jeg slavehalsbåndet i læder?

     

    Godt læderfedt til glat læder bruges nogle gange til at pleje bondage-bindinger af læder. Naturligt læderfedt består af mange naturlige stoffer som bivoks, ricinusolie, rapsolie, kokosolie og meget mere. Disse naturlige fedtstoffer absorberes langsomt i læderet. Det holder læderet smidigt. Kun når bondageprodukter i læder plejes ordentligt, forbliver de i god stand og er tilsvarende holdbare og slidstærke.

     

    Flere detaljer:

     

    • Slavehalsbånd i læder med nitter
    • Prægede nitter og spænder med MEO ®-varemærke
    • Kan justeres i størrelsen med O-ring
    • Design lavet i Tyskland
    • Mål: ca. 3,5 cm bred, ca. 55 cm lang
    • Materiale: læder, metal

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Ottimo

    Prima esperienza di bondage e mi sono subito trovato bene

      Evaluering 

      Ottimo!

      Soddisfatto di questo acquisto! Stavo cercando un bel collare da usare con un guinzaglio e, inizialmente, ne ho acquistato uno diverso da MEO. Purtroppo, era troppo largo per il mio collo sottile. Il collare Bondage Collar si adatta perfettamente! È un po' più sottile, il che lo rende più facile da indossare. Ottimo!

        Evaluering 

        Good value for money

        The slave collar met my expectations, and was of a high standard. It was comfortable for my sub to wear as well as secure. Good value for money

          Skriv din egen anmeldelse

          Slavehalsbånd med ring og nitter - sort/rød

          Slavehalsbånd med ring og nitter - sort/rød

          Er du på udkig efter et billigt bondagehalsbånd i læder af høj kvalitet? Det slanke slavehalsbånd af blødt læder i høj kvalitet er det perfekte bondage-tilbehør til erotiske rollespil. En snor eller kæde kan også fastgøres til O-ringen for at underkaste din underdanige partner fuldstændigt.

          Skriv din egen anmeldelse

          Andre kunder købte også:

          30 andre varer i samme kategori: