Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Ankelmanchetter

Nyhedsbrev

Ankelmanchetter i læder, polstrede - sort / rød - AMSTERDAM

Et maksimum af funktionalitet kombineret med et klassisk design! Resultatet er ankelmanchetter i flotte farver, som ikke bare ser godt ud og er meget behagelige at have på, men også har en fornuftig pris. De sort/røde bondage-ankelmanchetter er udstyret med 2 ringe, som f.eks. en sprederstang kan fastgøres til.

Mere information

2556/00

tilgængelig

    Mere information

    Maksimal funktionalitet kombineret med et klassisk design! Resultatet er ankelmanchetter i flotte farver, som ikke bare ser godt ud og er meget behagelige at have på, men som også imponerer med deres overkommelige pris. De sort/røde bondage-ankelmanchetter er udstyret med 2 ringe, som f.eks. kan bruges til at fastgøre en sprederstang.

     

    Du kan vælge mellem forskellige farver som sort, grøn, rød, blå og hvid til vores tofarvede ankelmanchetter af ægte læder. Disse farver svarer til Hanky-koden, som er kendt over hele verden. Denne kode efterlader ingen spørgsmål ubesvarede, og sub'en kan, selv bundet og kneblet, fortælle sin potentielle herre, hvad han kan lide, eller hvad hans fetish er.

     

    To påsatte stålringe giver dig mulighed for at integrere ankelmanchetterne perfekt i din bondage-session, f.eks. til at fastgøre en sprederstang eller kæder med karabinhager eller bondage-reb. Ankelmanchetterne i læder kan justeres i størrelse ved hjælp af bæltespænder og kan tilpasses stort set alle ankelomkredse.

    Hvad er det særlige ved disse ankelmanchetter i læder?

    Kun læder, der opfylder vores høje kvalitetsstandarder, bruges til ankelmanchetterne i Amsterdam-kollektionen fra MEO ®. Vores ankelmanchetter er lavet af erfarne sadelmagere, som har mange års håndværksmæssig erfaring. Ankelmanchetterne er lavet med den største omhu - fra snit og syninger til den perfekte finish. Hver nitte og spænde er også præget med det originale MEO ®-logo, et kendetegn for den højeste kvalitet for bondageprodukter. Bondage-ankelmanchetterne i læder leveres i en elegant opbevaringspose med MEO®-varemærket.

     

    Bondage-ankelmanchetterne sidder behageligt, men tæt omkring anklerne. Disse ankelmanchetter kan fastgøres og justeres i størrelse med et metalspænde. To ringe er fastgjort til vores BDSM-ankelmanchetter, så begge ankelmanchetter kan forbindes med en kæde, et reb eller med vores dobbelte karabinhager. Disse ringe kan selvfølgelig også bruges til at fastgøre en sprederstang. Du kan finde passende spredejern her i MEO ® bondage-shoppen.

    Kan jeg kombinere disse ankelmanchetter med andet bondage-tilbehør?

     

    Hvis du også vil have sex under bondage eller elsker følelsen af at være helt i din vold, så er vores spredejern det helt rigtige tilbehør til dig. Vores spredejern, der er fastgjort mellem ankelmanchetterne, begrænser din evne til at bevæge dig og lader dig sprede benene "klar til at modtage". Ud over disse ankelmanchetter omfatter vores "Amsterdam"-serie også læderhåndjern og en BDSM-krave. Du kan vælge mellem forskellige farver. Især hvis du kombinerer vores ankelmanchetter med BDSM-kraver og ankelmanchetter eller måske endda bruger en lædermaske, har du nogle gode muligheder. Vil du gå lidt længere? Så inkorporer et kyskhedsbælte i stål i din session.

     

    Med følgende tips kan du være sikker under bondage og bare give dig hen

    En af attraktionerne ved bondage er, at det kan flytte dine grænser. Hvis du kan lide denne form for leg, vil du automatisk prøve mere og mere, acceptere højere og højere niveauer af følelser, gøre mere og føle mere, end du nogensinde har gjort før. Men denne proces er langsom og gradvis, og folk kan ikke læse tanker. Det kan ske, at du er den nederste i en BDSM-session, men din øverste tager dig for hårdt, og pludselig føles det slet ikke godt. Du vil have det til at stoppe med det samme! Det er præcis det, du har brug for et sikkerhedsord til. Et ord, der betyder: "Det her fungerer ikke! Sessionen går galt på en eller anden måde. Vær venlig at stoppe med det samme!" Et sikkerhedsord skal tages helt alvorligt. Måske er du i en session med en top, du ikke kender særlig godt. Hvis der sker noget med dig, som du ikke bryder dig om, er det meget vigtigt at kende en måde at kommunikere det på. Og med det samme! Især hvis du er bundet. Et safeword er en del af BDSM-princippet"SSC - Safe, Sane & Consensual", som betyder sikker, ansvarlig og samtykkende.

    Hvordan plejer og rengør jeg ankelmanchetter i læder?

    Du skal blotrengøre ankelmanchetterne i læder med en fugtig klud. Godt læderfedt til glat læder bruges nogle gange til at pleje ankelmanchetter i læder. Det holder læderet på ankelmanchetterne særligt smidigt. Kun hvis ankelmanchetter i læder plejes korrekt, forbliver de i optimal stand og er tilsvarende holdbare og slidstærke.

     

    Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber bondage-ankelmanchetter?

    Med ankelmanchetter fra MEO® er du ikke kun på den sikre side, men du kan også nyde bondagen med din partner 100%. Når du køber ankelbind, skal du sørge for, at de ankelbind, du vælger, passer og kan justeres individuelt i størrelsen! Det øger bærekomforten og garanterer dig mange års nydelse. Ankelmanchetternes materiale skal være slidstærkt og holdbart, som det læder af høj kvalitet, vi bruger. For at sikre, at du forbliver i godt humør selv efter bondage, bør du også følge vores plejeinstruktioner, som vi naturligvis inkluderer med hvert par ankelmanchetter.

    Hvad er Hanky Code, og hvor forekommer den?

     

    Farver siger mere end tusind ord! Ville det ikke nogle gange være praktisk at vide ved første øjekast, hvad han eller hun er til? Især inden for BDSM-scenen er tørklædekoden, som består af bestemte farver, blevet etableret til dette formål - et tegn, som kun de indviede forstår. Enhver, der kender koden, ved straks, hvad der foregår. Vi forklarer, hvad koden går ud på, og hvor den findes: "Hanky" er en forkortelse for "handkerchief", som betyder "lommetørklæde". Lommetørklæder i forskellige farver var de første tegn, der blev introduceret for at indikere bærerens seksuelle præference. De opstod i subkulturen i 70'erne. Koden bestod oprindeligt i at bære forskelligt farvede lommetørklæder i baglommen på sine bukser. Da usædvanlige seksuelle praksisser stadig var langt fra normale i den anden tredjedel af forrige århundrede, spredte lommetørklædekoden sig hurtigt, især i homo- og BDSM-miljøet. De farver, vi bruger, indikerer Blå = analsex / oralsex, grøn = rollespil / militære lege, rød = fisting / dominans, sort = dominans / SM, hvid = onani / cum play.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • 1 par bondage-ankelmanchetter i læder med to stålringe
    • Hvis du er på udkig efter billige, men holdbare og langtidsholdbare ankelmanchetter til dit grundlæggende BDSM-udstyr, er ankelmanchetterne fra vores "Amsterdam"-serie et fremragende valg.
    • Mål: ca. 6,5 cm bred og 27,5 cm lang
    • Kan justeres i størrelsen med spændelukning
    • Prægede nitter og spænder med MEO ®-varemærke
    • Design fremstillet i Tyskland
    • Materiale: ægte læder, metalspænder og -nitter
    • Kvalitet: Gennemtænkt håndværk garanterer den højeste kvalitet.
    • Naturprodukt: Læder er et naturmateriale, som er særligt velegnet til fremstilling af ankelmanchetter.
    • Unikhed: Vores bondage-ankelmanchetter er håndlavede og unikke.
    • Diskretion: Ankelmanchetterne sendes i neutral, diskret emballage.
    • Stort udvalg: Uanset om det er spanking BDSM paddles, kyskhedsbælter, latexmasker, lædermasker, håndjern, ankelmanchetter, BDSM-kraver, låsbare lænker, gags, spreader bar bondage, læderhovedbælter, SM-legetøj og meget mere; du finder det hele i vores online BDSM-butik.
    • MEO ® kombinerer æstetikken i klassisk design med styrken og stabiliteten i udvalgt læder. Resultatet er et par vidunderlige ankelmanchetter i læder, som gør enhver bondagesession til en uforglemmelig oplevelse.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Super comfortable

    Super comfortable, the cushioning is worth the money.

      Skriv din egen anmeldelse

      Ankelmanchetter i læder, polstrede - sort / rød - AMSTERDAM

      Ankelmanchetter i læder, polstrede - sort / rød - AMSTERDAM

      Et maksimum af funktionalitet kombineret med et klassisk design! Resultatet er ankelmanchetter i flotte farver, som ikke bare ser godt ud og er meget behagelige at have på, men også har en fornuftig pris. De sort/røde bondage-ankelmanchetter er udstyret med 2 ringe, som f.eks. en sprederstang kan fastgøres til.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      29 andre varer i samme kategori: