Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Håndjern

Nyhedsbrev

Læderhåndjern, polstret - sort / rød - AMSTERDAM

Håndjern i udtryksfulde farver, der ikke bare ser godt ud og er meget behagelige at have på, men også overbeviser med en god pris. Bondagehåndjernene er udstyret med D-ringe, som man kan fastgøre kæder eller reb til.

Mere information

2555/00

Tilgængelig inden længe

    Mere information

    Maksimal funktionalitet kombineret med et klassisk smukt design! Resultatet er håndjern i udtryksfulde farver, som ikke bare ser godt ud og er meget behagelige at have på, men som også imponerer med deres gode pris. Bondage-håndjernene er udstyret med D-ringe, som man kan fastgøre kæder eller reb til.

     

    Du kan vælge mellem forskellige farver som sort, grøn, rød, blå og hvid til disse tofarvede håndjern af ægte læder. Disse farver svarer til den såkaldte "hanky code", som er kendt over hele verden. Denne farvekode efterlader ingen spørgsmål ubesvarede, og sub'en kan på forhånd fortælle potentielle partnere, hvad han kan lide, eller hvad hans fetich er.

     

    Integrerede stålringe giver dig mulighed for at integrere håndjernene perfekt i din bondage-session, for eksempel til at fastgøre kæder med karabinhager eller bondage-reb. Læderhåndjernene kan justeres i størrelse ved hjælp af bæltespænder og kan tilpasses stort set alle håndledsstørrelser.

     

    Hvad er det særlige ved disse læderhåndjern?

     

    Der bruges kun udvalgt okselæder til dehåndlavede håndjern fra Amsterdam Bondage-kollektionen fra MEO ®, hvilket gør håndjernene særligt robuste og sikrer, at de er meget behagelige at have på under bondage.

     

    Bondage-håndjernene sidder tæt omkring håndleddene. Disse håndjern kan fastgøres og justeres i størrelse med et metalspænde. Der er sat en ring på hvert håndjern, så begge håndjern kan forbindes med en kæde, et reb eller med vores dobbelte karabinhager. Disse ringe kan selvfølgelig også bruges til at binde nogen til sengen.

     

    Spænderne og nitterne af høj kvalitet med MEO ®-logo gør vores håndjern ikke kun manipulationssikre, men også så slidstærke, at de er perfekte til længere, men også hårdere BDSM-sessioner.

     

    Kan jeg kombinere disse håndjern med andet bondage-tilbehør?

     

    Ud over disse læderhåndjern omfatter vores "Amsterdam"-serie også ankelmanchetter og en BDSM-krave. Du kan vælge mellem forskellige farver. Især hvis du kombinerer håndjernene med vores ankelmanchetter, en gag eller måske et blindfold, er der store muligheder. Eller du kan bruge en neoprenmaske, som giver en erotisk skærpelse af perceptionen og gør det spændende samspil mellem magt og tillid i bondage endnu mere imponerende. Vil du gå lidt længere? Så kan du måske endda integrere et kyskhedsbælte som CELLMATE i din session. Nyttigt tilbehør til vores håndjern er helt sikkert vores bondage-reb eller vores særlige karabinhager til fastgørelse af kæder.

     

    Følgende tips vil hjælpe dig med at være sikker under bondage med håndjern og bare give dig hen:

     

    At blive enige om et såkaldt safeword hjælper med at sikre sikkerheden under bondage. Det betyder, at en bondage-session til enhver tid kan aflyses. Et safeword er en del af BDSM-princippet "SSC" (Safe, Sane & Consensual). Det betyder sikker, ansvarlig og konsensuel, fordi sub'ens sikkerhed har højeste prioritet i bondagesessioner. Begge parter i bondage tager ansvar ved at blive enige om sikkerhedsord og tabuer på forhånd, så sessionen kan foregå sikkert og med samtykke.

     

    Hvordan plejer og rengør jeg læderhåndjern?

     

    Du skal blot rengøre håndjernene med en fugtig klud. Godt læderfedt til glat læder bruges nogle gange til at pleje læderhåndjern. Det holder læderet på håndjernene særligt smidigt. Kun hvis læderhåndjern plejes korrekt, forbliver de i optimal stand og er tilsvarende holdbare og slidstærke.

     

    Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber bondage-håndjern?

     

    Med håndjern fra MEO ® er du ikke kun på den sikre side, men du kan også nyde bondage med din partner 100%. Når du køber håndjern, skal du sørge for, at de håndjern, du vælger, passer og kan justeres individuelt i størrelsen! Det øger bærekomforten og garanterer dig mange års nydelse. Materialet i håndjernene skal være slidstærkt og holdbart, som det læder af høj kvalitet, vi bruger. For at sikre, at du forbliver i godt humør selv efter bondage, bør du også følge vores plejeinstruktioner, som vi naturligvis inkluderer med hvert par håndjern.

     

    De bedste håndjern hos MEO ®:

     

    Bondage og SM gør dit sexliv mere spændende og erotisk. Har du også lyst til at blive bundet og underkuet? Eller vil du gerne selv binde din partner for at dominere ham? Så er MEO® det rigtige sted for dig! Hos MEO ® finder du ikke kun et bredt udvalg af læder- og neoprenhåndjern, politihåndjern og stålmanchetter, men også ankelmanchetter, lædermasker og andet BDSM-tilbehør til at gøre dit sexliv mere spændende. Med håndjern og matchende ankelmanchetter bliver din partner immobiliseret med få skridt og underlagt dine seksuelle lyster og kommandoer. Gå på opdagelse i vores bondagebutik og se det store udvalg af bondageprodukter - uanset om de er lavet af læder, stål eller neopren, BDSM-kraver, ankelmanchetter eller håndjern: Hos MEO finder du de rigtige fastholdelsesanordninger og SM-legetøj til dig.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • 1 par bondage-håndjern i læder, hver med en stålring.
    • Hvis du er på udkig efter billige, men holdbare og langtidsholdbare håndjern til dit grundlæggende BDSM-udstyr, er håndjernene fra vores "Amsterdam"-serie et fremragende valg.
    • Mål: ca. 6,5 cm brede og 23 cm lange
    • Justerbar i størrelse, med spændelukning
    • Prægede nitter og spænder med MEO ®-varemærke
    • Design fremstillet i Tyskland
    • Materiale: ægte læder, metalspænder og -nitter
    • Kvalitet: Omhyggeligt håndværk garanterer den højeste kvalitet.
    • Naturprodukt: Læder er et naturmateriale, som er særligt velegnet til fremstilling af håndjern.
    • Unikhed: Vores bondage-håndjern er unikke og håndlavede.
    • Diskretion: De sendes i neutral emballage.
    • Stort udvalg: Uanset om det er SM-pisk, kyskhedsbælte, spandex-maske, lædermaske, håndjern, ankelmanchetter, BDSM-krave, hogtie-bindinger, gag, læder-hovedsele, self bondage-produkter og meget mere; du finder det hele i vores online bondage-butik.
    • MEO ® kombinerer æstetikken i klassisk design med styrken og stabiliteten i udvalgt læder. Resultatet er et fantastisk smukt par læderhåndjern, der er fuldstændig overbevisende og gør hver session til den ultimative bondageoplevelse.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Worth it!

    These wrist restraints are absolutely fabulous! Love them!

      Skriv din egen anmeldelse

      Læderhåndjern, polstret - sort / rød - AMSTERDAM

      Læderhåndjern, polstret - sort / rød - AMSTERDAM

      Håndjern i udtryksfulde farver, der ikke bare ser godt ud og er meget behagelige at have på, men også overbeviser med en god pris. Bondagehåndjernene er udstyret med D-ringe, som man kan fastgøre kæder eller reb til.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: