Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

FULL LOAD butt plug harness - anal harness til mænd og kvinder

Vores anal plug harness giver dig absolut diskret, sexet stimulation præcis der, hvor du bedst kan lide det - dybt i anus. Og selvfølgelig præcis, når du har allermest brug for det - når som helst og hvor som helst! Du kan bruge anal plug harness når som helst og hvor som helst - i supermarkedet, i træningscentret, til fester, til middag eller hvor som helst!

Mere information

3489/00

tilgængelig

    Mere information

    Vores analplug-sele giver dig absolut diskret, sexet stimulation præcis der, hvor du bedst kan lide det - dybt inde i din anus. Og selvfølgelig præcis, når du bedst kan lide det - når som helst og hvor som helst! Du kan bruge buttplug-selen når som helst og hvor som helst - i supermarkedet, i fitnesscentret, til fest, til middag eller hvor som helst! Buttpluggens fulde ladning sidder helt sikkert i buttpluggens harness og stimulerer dig, uden at nogen bemærker det. Selv i swimmingpoolen eller på stranden, for buttplug-selen er vandtæt.

    Hvad gør Full Load buttplug-selen så speciel?

    Denne buttplug-sele er svaret på dine erotiske fantasier! Solid kvalitet og meget behagelig at have på (selv under sport) kendetegner dette innovative produkt fra MEO. Oplev nye dimensioner af nydelse med vores buttplug-sele. Uanset om du tager dine første skridt i en verden af sexet tilbehør eller ønsker at udvide din professionelle samling, så er denne buttplug-sele lige noget for dig.

    Hvad er det særlige ved erotiske fantasier om at bruge en buttplug med en analplug-sele diskret, ubemærket og permanent?

    Erotiske fantasier er unikke og varierede, og det mystiske eller tabubelagte kan ofte have en særlig appel. At bruge en buttplug med en analplug-sele diskret og ubemærket under hverdagstøjet er simpelthen vidunderligt ophidsende. For mange af vores kunder kan den konstante, intime følelse af buttpluggen i anus være en konstant fysisk påmindelse om deres egen seksualitet og sensualitet. Den fungerer som en privat nydelse, som kun de kender og kontrollerer. Det faktum, at buttpluggen går ubemærket hen, kan øge ophidselsen; der er et element af det hemmelige, forbudte, som ofte findes i erotiske fantasier. At bruge den offentligt, selv i hverdagssituationer, kan øge følelsen af eventyr og risiko. Derudover kan det for nogle også have et aspekt af underkastelse eller dominans, især hvis det foreslås eller beordres båret af en partner. Kort sagt er sådanne fantasier en vidunderlig måde at bryde hverdagens rutine på.

    Nøglefunktioner:

    • Sexet tilbehør til kvinder og mænd: En anal plug harness er et særligt tilbehør, som ikke kun bruges i BDSM-verdenen, men af mange mænd og kvinder. Det er en slags bælte (harness) med en strop, der bæres om livet og en anden mellem benene ved skridtet, hvortil der kan sættes en analplug fra Full Load-serien (se også "Anbefalet tilbehør").
    • Konstant tilstedeværelse: Når buttplug-selen er på, forbliver buttpluggen på plads. Hovedformålet med vores buttplug-sele er at give brugeren stimulerende eller ophidsende fornemmelser, men ofte handler det også om kontrol eller dominans fra partnerens side.
    • Optimalt materiale: Vores buttplug-sele er fremstillet af de bedste materialer og garanterer maksimal komfort og diskretion.
    • Justerbar pasform: Tilpasser sig kroppen for at give en sikker og behagelig oplevelse.
    • Nem rengøring: Det vandtætte design giver mulighed for nem og grundig rengøring.


    Hvordan bruger jeg buttplug-selen?

    Buttplug-selen kan tages på i et par enkle trin og passer som hånd i handske med det samme. Det justerbare taljebælte passer til både mænd og kvinder, og stroppen, der går gennem skridtet, og som buttpluggen med fuld belastning er fastgjort til, kan også justeres i størrelse. Vi tilbyder vores buttplug-sele i en universalstørrelse, der altid passer til alle buttplugs i Full Load-serien i forskellige størrelser. Det betyder, at buttplug-selen er perfekt til alle kropsstørrelser. Efter brug kan buttplug-selen blot rengøres med varmt vand og sæbe. Til særlig grundig rengøring anbefaler vi vores VeryClean-spray.

    Yderligere detaljer:

    • Analplug-sele til en buttplug fra Full Load-serien.
    • Analplug (ikke inkluderet i leveringsomfanget). Analpluggen Full Load fås i størrelserne S til XL. Se også "anbefalet tilbehør".
    • Aftagelig buttplug for lettere rengøring.
    • Kan kombineres med alle buttplug-størrelser i Full Load-serien.
    • Materiale: silikone, TPR, PVC
    • Bemærk: Buttpluggen er ikke inkluderet i leveringsomfanget. Den skal bestilles separat.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sehr zufrieden

    Passt genau und ist angenehm zu Tragen. Meine Frau ist sehr zufrieden wenn ich ihn trage. Mit dem Plug in L genau richtig

      Evaluering 

      Sehr gut

      Ist sehr gut .und man kommt auf seine Höhe Punkte, wenn mann es den ganzen Tag tragen tut.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      FULL LOAD butt plug harness - anal harness til mænd og kvinder

      FULL LOAD butt plug harness - anal harness til mænd og kvinder

      Vores anal plug harness giver dig absolut diskret, sexet stimulation præcis der, hvor du bedst kan lide det - dybt i anus. Og selvfølgelig præcis, når du har allermest brug for det - når som helst og hvor som helst! Du kan bruge anal plug harness når som helst og hvor som helst - i supermarkedet, i træningscentret, til fester, til middag eller hvor som helst!

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: