Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Butt Plug Trainer - For begyndere og avancerede brugere

Er du nybegynder inden for analsex? Dette insidertip gør det nemt at komme i gang! Vores analplug "Trainer", som vi tilbyder i forskellige størrelser, giver både begyndere og avancerede brugere en unik mulighed for at opdage eller intensivere fornøjelserne ved analsex.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Er du nybegynder i analsex? Dette insidertip gør det nemt at komme i gang! Vores analplug "Trainer", som vi tilbyder i forskellige størrelser, giver både begyndere og avancerede brugere en unik mulighed for at opdage eller intensivere fornøjelserne ved analsex.

     

    Anal træning med en buttplug - vi fortæller dig, hvordan det fungerer:

     

    En buttplug - også kendt som en analplug eller bare en plug - er ikke kun et intimt stykke legetøj, men også et smukt formet hjælpemiddel til sensuel udforskning af din krop. Vores buttplug-"træner" giver både begyndere og avancerede brugere en unik mulighed for at opdage eller intensivere fornøjelserne ved analsex. Den er din personlige træner til intime øjeblikke, ideel til at forberede sig til analsex eller bare til at nyde følelsen af intens fylde.

     

    Mange mænd og kvinder praktiserer regelmæssigt analplug-træning for at strække deres lukkemuskel, f.eks. til ukompliceret analt samleje eller analsex. Bag dette spændende udtryk gemmer der sig ikke andet end regelmæssig udstrækning af lukkemusklen med analplugs i forskellige størrelser. Lukkemusklen er en muskel som alle andre og kan derfor trænes på samme måde. Vores buttplug "Trainer" er særligt velegnet til enkel og ukompliceret anal udstrækning, selv for begyndere. Buttpluggens særlige form strækker lukkemusklen lidt efter lidt under indføringen.

     

    Start med den lille buttplug, som trænger meget blidt ind i dig, øg derefter din anale nydelse med buttpluggen i mellemstørrelsen, og når du er "veltrænet", kan du give dig hen til maksimal nydelse med den meget store buttplug! Hver buttplug har en sikker sugekop - sæt den bare op, sæt dig på den, og nyd den rytmisk!

     

    Seks grunde til, at buttpluggen "Trainer" vil gøre din første analsex til en fantastisk oplevelse!

     

    1. Skånsom udstrækning: En buttplug kan strække anus gradvist og skånsomt, så anus bliver mere fleksibel og modtagelig ved efterfølgende analsex. Det reducerer risikoen for ubehag eller endda skader.
    2. Afslapning af lukkemusklen: Brug af en buttplug kan hjælpe med at afslappe den anale lukkemuskel, hvilket er vigtigt for en mere behagelig penetration under analsex.
    3. Vænne sig til følelsen: Især for begyndere kan en buttplug hjælpe dem med at vænne sig til følelsen af analsex. Det kan være med til at gøre analsex mindre skræmmende eller ubehageligt.
    4. Forbedret smøring: Brug af en buttplug i kombination med vores Aquameo glidecreme fugter anus yderligere, hvilket kan forbedre smøringen under det efterfølgende anale samleje.
    5. Øget følsomhed: Brug af en buttplug kan øge følsomheden i det anale område og forberede brugeren på en mere sensuel oplevelse under analt samleje.
    6. Mental forberedelse: Fra et psykologisk synspunkt kan brugen af en buttplug hjælpe med at forberede sig mentalt på analsex, reducere angsten og øge forventningerne.

     

    Alle disse fordele gør det lettere at komme i gang med analsex og gør hele oplevelsen mere behagelig og tilfredsstillende.

     

    Mænd og kvinder sværger til dette legetøj: Denne buttplug er et must-have for enhver, der elsker analsex!

     

    Hvorfor er "Trainer" buttpluggen så populær blandt mænd og kvinder? Fordi den ikke kun fungerer som forberedelse til analsex, men også forbedrer den følelse af fylde og intensitet, som mange søger, når de bruger en buttplug. Takket være det særlige design - et tulipanformet hoved til blid indføring og en sikker base, der beskytter mod dyb indtrængning - er det den perfekte buttplug til både begyndere og avancerede brugere.

     

    Da hver krop er unik, tilbyder vi "Trainer" i tre forskellige størrelser:

     

    • Størrelse S: længde 58 mm, diameter 28 mm
    • Størrelse M: længde 72 mm, diameter 35 mm
    • Størrelse L: længde 90 mm, diameter 44 mm

    Sensationelt tilbud på sæt:

     

    Det anbefales at købe buttpluggen "Trainer" i et sæt med 3, så du altid har den rigtige størrelse til dine fremskridt ved hånden. Hver for sig ville du betale betydeligt mere for disse fantastiske buttplugs. Men vi har noget helt særligt til dig: Få det komplette sæt med 3 nu til en uovertruffen pris. Det betyder en utrolig besparelse på over 30 % for dig! Udnyt dette uovertrufne tilbud, og oplev maksimal sjov med hver af de tre størrelser!

     

    Uanset om du er nybegynder eller professionel, vil du være perfekt udstyret med disse tre buttplugs fra Extremeo-serien. "Trainer" er fremstillet af ftalatfri silikone af høj kvalitet og garanterer en sikker og behagelig oplevelse. Øg din intime nydelse, og gør "Trainer" til din personlige træner i analsex.

     

    Rengøring og brug af Extremeo buttplugs:

     

    Nem at bruge: At indsætte en buttplug i anus kan være en smuk og behagelig oplevelse - især hvis man ved, hvordan man gør det rigtigt. Vi anbefaler vores populære Extremeo Spray for at gøre det lettere at føre buttpluggen ind i anus. Et kort spray afslapper lukkemusklen. Det gør indføringen af buttpluggen til en særlig blid fornøjelse.

     

    Den rigtige glidecreme og vores Lube Shooter: Den rigtige glidecreme kan gøre hele forskellen. Med silikoneprodukter som Extremeo buttpluggen bør du undgå at bruge silikonebaserede glidecremer, da de kan beskadige materialet. I stedet anbefaler vi vandbaserede glidecremer som vores Aquameo eller AlphaMale Aqua. De giver en behagelig følelse og er sikre at bruge sammen med buttplugs af silikone. En glidecreme-shooter eller glidecremeapplikator optimerer oplevelsen med analt sexlegetøj som f.eks. buttplugs. Den giver mulighed for en dybere og mere jævn fordeling af glidecremen i analkanalen, hvilket gør det mere behageligt og sikkert at indføre buttpluggen. Da anus ikke producerer sit eget smøremiddel, reducerer en tilstrækkelig tilførsel af smøremiddel friktionen og risikoen for skader. Desuden muliggør Lube Shooter en ren og præcis påføring uden spild af smøremiddel.

     

    Rengøring: Din Extremeo buttplug skal rengøres grundigt efter hver brug. Det meste snavs kan nemt fjernes med varmt vand og mild sæbe. For grundig og hygiejnisk rengøring anbefaler vi også vores VERYCLEAN-spray. En hurtig spray sikrer, at buttpluggen altid er klar til det næste eventyr.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Butt Plug Extremeo - Trainer - Butt Plug'en til begyndere og avancerede brugere
    • Extremeo butt plugs er analplugs udviklet af eksperter.
    • Extremeo ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Germany.
    • Materiale: Fremstillet af silikone af høj kvalitet, fri for ftalater.
    • Brug kun buttpluggen med vandbaserede smøremidler som Alphamale Aqua eller Aquameo og vores Lube Shooter.
    • Vi anbefaler vores Extremeo-produkt til denne buttplug: Denne spray virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet seksuel ekstase.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Consigliati, hanno anche la ventosa

    Alla mia ragazza sono talmente piaciuti i plug con la forma un po' conica che non potevamo non provare anche questi. Sono di buona fattura, scatola anonima e robusta, e sono confezionati singolarmente. Nulla da dire sulla qualità dei materiali costruttivi, e sono anche abbastanza morbidi e piegabili. Una cosa che li ce li ha fatti preferire rispetto ad altri è la presenza della ventosa sul fondo, secondo me molto utile. Riguardo alla pulizia, è molto facile in quanto il silicone non è poroso e quindi non rimangono odori etc.

      Evaluering 

      Complet pour varier plaisirs

      Kit complet. Content de pouvoir tester différents diamètres de ce modèle. De qualité, lisse sans imperfection.

        Evaluering 

        Un "MUST HAVE".

        Prodotto di ottima qualità, acquistatelo: non ve ne pentirete!

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Perfecto para principiantes

        Muy buen material, un tacto muy suave, se desliza a la perfección para darte un placer que enseguida se te quedará pequeño y querrás probar con los hermanos mayores de la familia MEO Butt Plug Trainer.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Perfect sizes

        This "Butt Plug Trainer" is great in every way. The size, firmness, and suction cup strength. Not to big or too small. Definitely fills me up and leaves me with a smile on my face. You can't go wrong with this toy!

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        So nice and filling

        So nice and filling for a beginner like me

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Toller Buttplug und intensives Feeling

        Sehr schnelle Lieferung. Habe auch alle drei gleich ausprobiert: den kleineren zum permanenten Tragen und den mittleren für mehr Spaß beim Sex mit meinem Partner. Aber auch den größten habe ich schon mal mit Begeisterung beim "normalen" spazieren gehen getragen und genoss den intensiven Druck. Die Größen S und M sind gut für Anfänger geeignet, beim größten sollte man schon etwas Erfahrung bei der Nutzung von Buttplugs haben.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        lekker

        ze voelen lekker aan ook al is de grootste nog niet van toepassing....blijven oefenen

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Angenehmes tragegefühl

        ich liebe es einfach das Ding in mir zu haben. Trage ihn öfter den ganzen Tag und die ganze Nacht weil es einfach ein angenehmes tragegefühl ist. Jetzt gerade benutze ich ihn auch. Bin rund um begeistert und werde mir noch weitere Analplugs zulegen.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Hammer Produkt

        Die Größen sind echt gut. Danke Meo. Hab gleich von Anfang a den mittlere lange tragen können. Nach ein bisschen Übung ist auch der große Analplug gut machbar und ist auch sehr angenehm.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
        Evaluering 

        Super

        Die beiden größeren Plugs gefallen mir am besten, der kleinste ist mir persönlich doch zu klein. Aber für Anfänger bestimmt eine gute Sache.
        Die Analplugs sind geruchsneutral und gut verarbeitet. Kann man lange im Alltag tragen, sind nicht sichtbar und 100 % diskret.

        • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

        Skriv din egen anmeldelse

        Butt Plug Trainer - For begyndere og avancerede brugere

        Butt Plug Trainer - For begyndere og avancerede brugere

        Er du nybegynder inden for analsex? Dette insidertip gør det nemt at komme i gang! Vores analplug "Trainer", som vi tilbyder i forskellige størrelser, giver både begyndere og avancerede brugere en unik mulighed for at opdage eller intensivere fornøjelserne ved analsex.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: