Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal glidecreme

Nyhedsbrev

FUCKBUDDY™ Double Action Lube - vandbaseret smøremiddel

FuckBuddy™ - navnet siger det hele! Denne personlige glidecreme er specielt udviklet til alle, der er på udkig efter lidenskabelig sex - når som helst, uden forpligtelser - dyrisk og liderlig! Ligesom en ægte "Fuck Buddy", der står for ukompliceret sex uden følelsesmæssige forpligtelser, giver FuckBuddy™ fra MEO dig friheden til at udleve dine dybeste lyster, når du vil.

Mere information

3576/100

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

129,90 €/L

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    FuckBuddy™ - navnet siger det hele! Denne personlige glidecreme er specielt udviklet til alle, der er på udkig efter lidenskabelig sex - når som helst og uden forpligtelser - dyrisk og liderlig! Ligesom en rigtig "Fuck Buddy", der står for ukompliceret sex uden følelsesmæssige forpligtelser, giver FuckBuddy™ fra MEO dig frihed til at udleve dine dybeste lyster, når du har lyst til det.

    FuckBuddy Double Action Lube

    FuckBuddy™ er en hyldest til den seksuelle frihed, der ligger i at opdage sine lyster på nye og spændende måder.


    Den vandbaserede FuckBuddy™ glidecreme er din indgang til ubegrænset nydelse, uanset om det er vaginalt, analt, oralt eller med dit foretrukne sexlegetøj. FuckBuddy™ adskiller sig fra andre glidecremer på grund af sin unikke dobbeltfunktion - det er ikke bare en glidecreme, det er også en invitation til at bruge glidecremeflasken som en dildo!

    Fordobl nydelsen med FuckBuddy™ Double Action Lube!

    FuckBuddy™ - Navnet siger det hele: en pålidelig partner til alle seksuelle eventyr, helt uden forpligtelser. Forestil dig en glidecreme, der ikke kun imponerer med sin førsteklasses kvalitet og silkebløde tekstur, men også med et design, der stimulerer din fantasi - en flaske formet som et personligt nydelsesobjekt. Det er rigtigt, FuckBuddy™ er den ultimative dobbeltvirkende glidecreme, der giver dig dobbelt så meget nydelse lige i hånden og giver dig ophidsende øjeblikke, når du vil.

    FuckBuddy Double Action Lube

    FuckBuddy™ - Inspireret af ukompliceret lidenskab:


    Vores FuckBuddy™ smøremiddel er inspireret af den enkle, direkte natur af seksuelle møder, fri for følelsesmæssige forviklinger; bare god sex! Den lover en ukompliceret, behagelig og praktisk oplevelse - ligesom et forhold, der kun handler om fysisk nydelse.

    Den unikt designede glidecremeflaske fungerer ikke kun som beholder til vores silkebløde vandbaserede glidecreme, men også som et personligt sexlegetøj til anal eller vaginal brug. Den innovativt formede glidecremeflaske giver mulighed for hurtig og præcis påføring og giver dig også frihed til at bruge den som en dildo - med eller uden en partner.

    FuckBuddy™ - fordi din nydelse ikke går på kompromis. Oplev fordelene ved denne innovative glidecreme:

    • Universel brug: FuckBuddy™ kan bruges universelt - perfekt til vaginal, anal og oral nydelse samt i kombination med dit sexlegetøj.
    • Nem at bruge: Bare tryk på den innovative flaske, så kan du påføre glidecremen, hvor du har brug for det.
    • Innovativt design: FuckBuddy™ imponerer med sit unikke flaskedesign, som ikke kun er praktisk, men også stimulerer din fantasi. Flasken minder ikke kun om en penis, men er også en realistisk formet dildo med udprægede årer og en svulmende glans, der gør hver brug til et sexet eventyr
    • Fremstillet iTyskland: Kvalitet og pålidelighed kommer i første række. FuckBuddy™ er fremstillet i Tyskland, hvilket garanterer de højeste standarder inden for fremstilling og ingredienssikkerhed.
    • Fordele ved en vandbaseret glidecreme: FuckBuddy™ har alle fordelene ved en vandbaseret glidecreme - den er hudvenlig, nem at vaske af, latexkompatibel og sikker at bruge sammen med alle typer sexlegetøj.
    • Overlegenhed i forhold til andre personlige glidecremer: I modsætning til silikonebaserede glidecremer, der kan være ætsende for visse materialer, er FuckBuddy™ sikker at bruge sammen med alt sexlegetøj. Den efterlader ingen rester og angriber ikke materialet i sexlegetøjet.
    • Langvarig smøring: Selvom FuckBuddy™ er nem at vaske af, giver den en langvarig og effektiv smøring, der minimerer friktion og giver en intens, men nydelsesfuld oplevelse.


    FuckBuddy™ er mere end bare et smøremiddel - det er et eventyr, der venter på at blive oplevet af dig.

    Din helt egen FuckBuddy™ venter på at ledsage dig på dette eventyr og give dig uforglemmelige nætter med ekstase. Tag med på dette eventyr, og oplev, hvordan FuckBuddy™ katapulterer din lyst ind i nye sfærer. Gør dig klar til oplevelser, der er lige så unikke, som du er!

    Flere detaljer:

    • FuckBuddy™
    • Vandbaseret personlig glidecreme
    • Indhold: 100 ml (3,38 fl oz.)
    • Ingredienser (INCI): Vand, glycerin, hydroxyethylcellulose, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin.
    • Anvendelse: FuckBuddy™ er et olie-, fedt- og parfumefrit vandbaseret smøremiddel, der ikke efterlader rester og er lugtfrit. Anvendes på penis, anus eller vagina efter behov. FuckBuddy™ er latexkompatibel, nem at vaske af med sæbe og skal opbevares køligt og utilgængeligt for børn. Undgå direkte sollys, og luk den tæt efter brug.
    • Påfør aldrig glidecreme på åbne sår eller betændt hud.
    • Vi går ikke på kompromis, når det gælder vores produkters kvalitet og sikkerhed. Hos MEO arbejder vi hver dag på konstant at forbedre vores kvalitet og sætte din tilfredshed i højsædet. Vi producerer udelukkende i Tyskland med certificerede ingredienser af høj kvalitet, som er helt sikre for dit sexliv.
    • Ingredienser og anvendelse: I sammensætningen af FUCKBUDDY™ Double Action Lube er vi afhængige af et udvalg af ingredienser af høj kvalitet for at garantere dig en sikker og fornøjelig oplevelse. Detaljerede oplysninger om ingredienserne findes på emballagen og i denne produktbeskrivelse. Vi anbefaler, at kunder med følsom hud eller kendte allergier tester produktet på et lille hudområde, før de bruger det første gang, for at udelukke mulige intolerancer. Man bør konsultere en læge eller et apotek, hvis man er usikker på ingredienserne eller deres virkning.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere. Nævnelse af mærkenavne eller varemærker er kun til referenceformål og indebærer ikke nogen tilknytning eller partnerskab.

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Love this slick long lasting lube

    Love this slick long lasting lube

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Great product

    Does what it says, great it being water based I will be buying again

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Top

    Es klebt nicht, gleitet sehr gut, macht keine Flecken, ist geruchsneutral und man kann es im Bett für alle, wirklich alle Spiele nehmen. Dass es in einer Dildoflasche kommt ist sehr gut!

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Super

    Ich habe viele Gleitmittel auf Wasserbasis ausprobiert, auch wenn ich keine großen Erwartungen hatte, es war wirklich schrecklich...
    Also habe ich mir dieses Gleitgel von MEO bestellt und ich muss sagen, es ist wirklich toll.
    Es hält lange für ein Gleitgel auf Wasserbasis, hat keinen Geruch wie andere.
    Ich benutze es mit Silikonspielzeug und es greift das Material nicht an.
    Es trocknet auch nicht so unangenehm wie andere Gleitgele.
    Es verteilt sich auch sehr gut, was bedeutet, dass man weniger davon braucht :).
    Kann ich wirklich nur empfehlen.

      Evaluering 

      Buon prodotto

      Davvero un buon prodotto. Risulta davvero delicato,pur facendo ottimamente il suo lavoro.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Muy bueno

      La sensación al usarlo es muy buena, lubrica muy bien con solo un poco.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Guter Preis, geile Flasche

      Das Gleitgel fühlt sich sehr gut an, der Preis ist gut. Alles so wie beschrieben. Begeistert hat mich die doppelte Funktion als Dildo

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      this is amazing

      this is the best lube me and my boyfriend have ever used , a little goes a long way and it's so amazing for such a good price . i would 100% recommend this !

        Evaluering 

        Excellent Lube

        Excellent lube if the area is dry then this lube will get things flowing and you will be enjoying your pleasure and having a very fulfilling time.

          Evaluering 

          Bon

          Super produit, si vous souhaitez bien glisser lol

          • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
          Evaluering 

          Satisfaisant

          Testé récemment , un produit assez bon dans l'ensemble .. ne sèche pas trop vite , chauffe un peu ce qui n'est pas désagréable .. la glisse est bonne , aucune odeur ni irritation .. un prix plus que raisonnable .. je vais certainement passer d'autres commandes

          • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
          Evaluering 

          Perfetto

          Premetto che ho la pelle molto sensibile e altri lubrificanti mi danno fastidio ma questo è perfetto e poi ne basta davvero poco

            Skriv din egen anmeldelse

            FUCKBUDDY™ Double Action Lube - vandbaseret smøremiddel

            FUCKBUDDY™ Double Action Lube - vandbaseret smøremiddel

            FuckBuddy™ - navnet siger det hele! Denne personlige glidecreme er specielt udviklet til alle, der er på udkig efter lidenskabelig sex - når som helst, uden forpligtelser - dyrisk og liderlig! Ligesom en ægte "Fuck Buddy", der står for ukompliceret sex uden følelsesmæssige forpligtelser, giver FuckBuddy™ fra MEO dig friheden til at udleve dine dybeste lyster, når du vil.

            Skriv din egen anmeldelse

            Andre kunder købte også:

            26 andre varer i samme kategori: