Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal glidecreme

Nyhedsbrev

SPIT to Reactivate - Hybrid anal glidecreme

Ny

SPIT-smøremidlet er vidunderligt vulgært og absolut dyrisk! Ligesom sex er, når det er bedst. Det særlige ved SPIT er, at den ikke skal påføres igen som konventionelle personlige glidecremer, når den mister sin smøreevne. I stedet kan SPIT simpelthen genaktiveres ved at spytte på den!

Mere information

tilgængelig

Mere information

SPIT-smøremidlet er vidunderligt vulgært og absolut dyrisk! Ligesom sex er, når det er bedst. Det særlige ved SPIT er, at den ikke skal påføres igen som konventionelle personlige glidecremer, når den mister sin smøreevne. I stedet kan SPIT simpelthen genaktiveres ved at spytte på den! Det gør brugen af SPIT til en særlig sexet oplevelse. SPIT er en vandbaseret glidecreme med en tyk og cremet konsistens. SPIT er ideel til intens analsex, da den ikke behøver at blive påført igen og igen.

 

SPIT to Reactivate - Vulgær og dyrisk for det ekstra kick under knepperiet!

 

En innovativ funktion ved SPIT er muligheden for at genaktivere den med spyt. Det giver en særlig sexet oplevelse under sex. SPIT er 100 % kondomsikker og indeholder hudvenlige ingredienser som aloe vera. Disse fugter og forkæler huden. SPIT er også fri for parabener og sæddræbende midler og efterlader ikke en klæbrig film på huden.

 

SPIT glidecreme er smagløs og næsten lugtfri, så du kan koncentrere dig fuldt ud om det væsentlige. SPIT er let at vaske af og efterlader din hud dejlig blød og velplejet.

 

Her er de ti højdepunkter, der gør SPIT til en helt særlig personlig glidecreme:

 

  1. Vulgær og dyrisk for det ekstra kick under sex!
  2. Vandbaseret glidecreme med en cremet konsistens
  3. Langtidsholdbar - behøver ikke at blive påført konstant.
  4. Kan genaktiveres ved at spraye.
  5. Indeholder hudvenlig aloe vera.
  6. Fri for parabener og sæddræbende midler.
  7. Smagløs og næsten lugtfri.
  8. Let at vaske af.
  9. Indeholder en lille mængde silikone og er derfor superglat.
  10. Praktisk lommeflaske til rejsen.

 

Selv om SPIT personlig glidecreme egentlig er udviklet til homoseksuel sex, er den lige populær blandt alle mænd og kvinder. Den er nem at påføre takket være den geniale pumpemekanisme (i den større flaske). SPIT er den perfekte glidecreme til onani, analsex, vaginalsex og endda til en dyrisk kropsmassage. Hvis det ikke er fugtigt nok, skal du bare påføre lidt SPIT. Truer den med at tørre ud? Bare spyt på den, og så er du i gang!

 

Flere detaljer:

 

  • SPIT to Reactivate - hybrid glidecreme
  • Perfekt til analsex, vaginalsex, onani, rimming og kropsmassage.
  • Fås i tre størrelser: SPIT 30 ml / 1 fl.oz., SPIT 100 ml / 3,4 fl.oz., SPIT 250 ml / 8,5 fl.oz.
  • Ingredienser (INCI): Højt renset vand, Dimethicone, Isopropyl Myrisate, Glycerin, Propylene Glycol, Aloe Vera Extract (2%), Acrylamide/Ammonium Acrylate Copolymer, Polyisobutene, Hyaluronate Sodium, Potassium Sorbate, Polysorbate 20.
  • Du vil bemærke, at SPIT's aloe vera-formel efterlader din hud blød og fugtet. Smagen er diskret, og glidecremen er stort set lugtfri, så du kan koncentrere dig fuldt ud om sex. Den vaskes let af efter brug. Ryst SPIT-flasken, når den ankommer til dit hjem, for at aktivere formlen. Opbevar flasken med glidecreme i et køligt miljø. Hvis du er allergisk over for silikoneglidecreme, skal du lave en lille lappetest og vente 24 timer, før du bruger glidecremen.
  • MEO er et varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.
  • Fremstillet i Storbritannien.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

SPIT to Reactivate - Hybrid anal glidecreme

SPIT to Reactivate - Hybrid anal glidecreme

SPIT-smøremidlet er vidunderligt vulgært og absolut dyrisk! Ligesom sex er, når det er bedst. Det særlige ved SPIT er, at den ikke skal påføres igen som konventionelle personlige glidecremer, når den mister sin smøreevne. I stedet kan SPIT simpelthen genaktiveres ved at spytte på den!

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

26 andre varer i samme kategori: