Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Hybrid smøremiddel

Nyhedsbrev

SPUNK hybrid glidecreme med udseende og følelse af sæd

Oplev SPUNK Hybrid Lube - glidecremen, der tager sex til et helt nyt niveau. SPUNK er unik i sin art: den er hvid og cremet som ægte sæd og giver dig en sanseoplevelse, som du ikke finder med nogen anden glidecreme.

Mere information

14,90 €


-15%

12,67 €

plus forsendelsesomkostninger

Tilgængelig inden længe

Mere information

Oplev SPUNK Hybrid Lube - glidecremen, der tager sex til et helt nyt niveau. SPUNK er unik i sin art: den er hvid og cremet som ægte sæd og giver dig en sanseoplevelse, som du ikke finder med nogen anden glidecreme. Med SPUNK kan du nyde det bedste fra begge verdener: Den langvarige glideevne fra en silikone glidecreme kombineret med den nemme og pletfrie rengøring fra en vandbaseret glidecreme.

 

Har du altid drømt om at udleve dine vildeste fantasier? Med sin uovertrufne cum-effekt gør vores SPUNK Hybrid Lubricant disse drømme til spændende virkelighed og gør hvert intimt øjeblik til et højdepunkt.

 

Og det bedste er: SPUNK Hybrid glidecreme glider lige så glat som silikone, men er lige så let at fjerne som en vandbaseret glidecreme. Uden irriterende pletter eller klæbrige rester, der kan ødelægge din nydelse.

 

Uanset om du bruger den under lidenskabelig sex, med dildoer eller som et sikkert smøremiddel til alle typer kondomer - SPUNK Hybrid Lubricant giver dig langvarig nydelse uden at tørre ud eller blive klistret.

 

Men det er ikke alt: Efter sex vil din hud føles utroligt blød og fløjlsagtig, næsten som om du lige har nydt en facial cum shot eller cream pie. Uden kunstige smagsstoffer eller ubehagelige lugte er der intet, der står i vejen for din nydelse.

 

SPUNK Hybrid personlig glidecreme fås i fem praktiske størrelser: 59 ml, 118 ml, 237 ml, 473 ml og 946 ml. Afhængigt af dine behov, om det er til spontane quickies eller uforglemmeligt liderlige nætter - valget er dit!

 

Oplev den uimodståelige følelse af ægte, intens sædglæde. Overbevis dig selv om den enestående kvalitet af SPUNK Hybrid personlige glidecremer. Fordi den maksimale sensuelle nydelse ofte er skjult i den ekstraordinære detalje.

 

Yderligere oplysninger:

 

  • SPUNK Hybrid glidecreme med udseende og fornemmelse af sperm
  • Farve og konsistens: Ser ud og føles som rigtig sæd.
  • Vi elsker SPUNK, fordi den ikke klistrer, er lugtfri og ikke smager af kemikalier. Kundeanmeldelserne af SPUNK er overvældende - du vil elske denne glidecreme!
  • For alle, der leder efter en glidecreme med sæd-effekt, er SPUNK det ultimative valg. Der er næppe nogen anden glidecreme, der kommer så tæt på udseendet og konsistensen af ægte mandlig sæd.
  • Oprindelse: SPUNK Hybrid Lubricant er fremstillet i USA og bringer den højeste kvalitet direkte til dit soveværelse.
  • Silikone- og vandbaseret glidecreme.
  • Indhold: SPUNK Hybrid 59 ml / 2 fl.oz., SPUNK Hybrid 118 ml / 4 fl.oz., SPUNK Hybrid 237 ml / 8 fl.oz., SPUNK Hybrid 473 ml / 16 fl.oz., SPUNK Hybrid 946 ml / 32 fl.oz.
  • Ingredienser (INCI): Vand, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Propylene Glycol, Hydroxymethylcellulose, Methylparaben.
  • Fremstillet i USA.
  • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

SPUNK hybrid glidecreme med udseende og følelse af sæd

SPUNK hybrid glidecreme med udseende og følelse af sæd

Oplev SPUNK Hybrid Lube - glidecremen, der tager sex til et helt nyt niveau. SPUNK er unik i sin art: den er hvid og cremet som ægte sæd og giver dig en sanseoplevelse, som du ikke finder med nogen anden glidecreme.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

3 andre varer i samme kategori: